PDA

Grafik Görünüm : Kaza

Tunç
27-12-2004, 11:24
Küçük bir trafik kazası geçirdik. Sevgili Turgay'ın sol el işaret parmağında iki kırık var. Şifalanması için desteklerinizi rica ediyoruz.

Turgay Köyağasıoğlu
Bostanlı
İzmir

Şimdiden teşekkürler :flowers:

Betul
27-12-2004, 18:57
Sifa enerjimi gecmis olsun dileklerimle yolluyorum sevgili Turgay.... :flowers2:
Betul

Turgay
28-12-2004, 11:01
Hepinize sonsuz teşekkür ederim sevgili arkadaşlar, :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Gayet iyiyim.Biraz klavye başında zorlanıyorum ama çok şükür, bin şükür .
Verilmiş sadaka derler ya gerçekten öyle bir durum.Sevgili ağabeyim Tunç'un ve diğer arabanın kapılarının halini görünce iki kapı arasında kalan elimin işi sadece bir iki küçük kırıkla atlatması gerçekten inanılmaz.Allah'ıma şükür.
Hepinize bu vesileyle tekrar tekrar teşekkür ederim.Enerjilerinizle öyle seri bir iyileşme oluyor ki, sağolun, varolun.Zaten Reiki deneyimi bölümüne de yazacağım ilginç bir gündü.Gittiğimiz el mikro cerrahi merkezinde hoş olaylar cereyan etti, hepsini paylaşacağım.
Sonsuz teşekkürlerimle... :flowers: :wave:

nisan
28-12-2004, 11:10
Sevgili Turgay, Sevgili Tunç Merhaba,

Geçmiş olsun. Bu ne yaa. :( habere çok üzüldüm ve iyi olmanıza çok sevindim.
Hakkınızda en iyi dileklerimle enerji yolluyorum sizlere :flowers:
Sevgilerimle

Turgay
28-12-2004, 11:20
Sevgili Nisan,
Çok özlemiştim seni, nasılsın? :flowers:
Üzülecek bir durum yok.Çok şükür gayet iyiyiz.Kaza ortamı bayağı nahoş bir manzara arzediyordu ama bizler en ucuz şekilde atlattığımız için gerçekten şükrediyoruz.
Çok teşekkür ediyor, sevgilerimi gönderiyorum. :wave:

Berna :)
28-12-2004, 11:25
Sevgili Turgay Hocam;

Geçirmiş olduğunuz kazayı duydum, çok üzüldüm. :( Geçmiş olsun.

Dilerim ki tüm negatiflikler 2004 yılında kalsın ve 2005'e güzelliklerle merhaba diyelim.

sevgilerimle . :flowers2:

BERNA :)