Grafik Görünüm : Kendim için şifa talebi
Sevgili arkadaşlar, Reiki 1 inisiyeliyim. Migren im var. İnisiyeden beri hiç baş ağrısı çekmemiştim. Düzeldiğini düşünüyordum. Ancak 22.3.2006 gecesi çift taraflı kriz tuttu. Sizlerden şifa enerjilerinizi göndermenizi rica ediyorum.
Ali PAŞAOĞLU - Yaş 43
Migren
Namık Kemal mah. 2.Cad.
No : 14 / 4 Kızılay / ANKARA
26.03.2006 saat 14:00 benim için uygun
Şimdiden teşekkür ederim.
Sevgili Hatti,
Geçmiş olsun. Sevgi enerjim seninle...
:angel2:
Şunu söylemek zorundayım. Mart ayı gerçekten hepimiz için türlü zorluklarla sürüyor. Çok şükür, bin şükür tabi ki bugünümüze.
Astrolojik büyük değişim hepimizi özellikle sağlık yönlü fazlasıyla sınıyor. İşlerimiz ters gidiyor, moraller bozuk, isteksizlik, halsizlik bir yandan. Maddi anlamda da ciddi blokajların olduğu bir dönem. Ay ve güneş tutulmaları arası yaşadığımız bu süreç yoğun bir enerjetik etki yapıyor. Çoğumuzun rahatsızlıkları tetikleniyor.
Yani uzun lafın kısası bu dönemde tetiklenen migrenin de yine bu tür enerjetik bombardımanın bir sonucu. Bunun genel bir durum olduğunu bilmek bilmiyorum moral olur mu? ( Oh neyse bir ben değilmişim durumu pek de 'egomuzu törpüleyebilmekle' uyumlu değil ama..:wink_smile: )
Şaka bir yana dönem bitimine az kaldı. Ben bu dönemde çok yoğun enerji çalışmalarının -en azından ay sonuna kadar- uygulanmasından yana değilim.
Zaten çok güçlü olan enerjetik yağmura ilave ivmeler kazandırmayalım diye...Ağrı vb. şekillerde kendini gösteren enerjileri -sevgiyle kabul edip, yine sevgiyle evrene göndermeni ve bizim de bu şekilde sana destek olmamızı öneririm.
29 Marttan itibaren yeniden dengeler oturmaya başlayacak. Herşey çok güzel olacak. Sana ve tüm Ankara'ya sevgilerimi gönderiyorum.:flowers:
Can'lar,
Dünya Ana'nın 'Sevgi enerjilerimize' en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemdeyiz.
Kalbinizdeki o güzel enerjilerinizi Dünya Ana'mıza da yönlendirmeyi unutmazsınız değil mi?
:angel2:
Unutmayız tabiiki Hocam...:)
Bizi her türlümüzle taşıyan,barındıran,doyuran Dünya Ana'yı tabiki unutmayız.
Gönlümün en derininden en güzel,en temiz,en katışıksız "Sevgi Enerjileri" sana Dünya Ana.:angel2:
Bizi barındırmaya,doyurmaya ve taşımaya devam et lütfen.
SENİ SEVİYORUM. :kalp: :kalp: :kalp:
:flowers:
Bütün sevgimle katılıyorum:angel2: :angel2: :angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.