Grafik Görünüm : Şifa talebi
astralpro
05-03-2006, 09:07
Arkadaşlar bu grupta yeniyim ve yardımlarınızı bekliyorum. Annem gözünden ameliyat oldu. Gözünün arkasında kötü niyetli bir ur olması nedeniyle bir hafta boyunca radyoterapi tedavisi gördü. Ameliyatla uru alamıyorlar çünkü gözünü de almaları gerekiyor o zaman. Tedavisi şu an bitti. Doktorlar urun radyoterapi sayesinde zaman içinde küçülmesini bekliyorlar. Acil olmayan uzun süreli yardıma ihtiyacı var. Reiki birinci dereceyi alır almaz ilk işim ona şifa vermek olacak ama henüz alamadım. Yardımlarınızı bekliyoruz, teşekkürler.
Sibel Güdüllüoğlu-48
Karşıyaka-İzmir
Sevgili Astralpro;
Öncelikle aramıza hoşgeldin .:flowers:
Annene de geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen , acil şifalar dileriz.
Biz burada büyük bir aileyiz ve her anlamda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Sanırım reiki ile ilgilenmeye yeni başlamışsın. Emin ol bu konuda sana yardımcı olacak dostlar var .
haydi dostlar , haydi canlar.......... :friends:
astralpro
05-03-2006, 21:13
Çok teşekkürler Gamze, hoşbulduk. Burası çok sıcak bir ortam gibi gözüküyor. Reiki ile ilgili biraz başınızı ağrıtırım artık. :) Sanırım buradaki üyelerin çoğunluğu İzmir'den. Toplantılar oluyorsa katılmak isterim. Görüşmek üzere.
Değerli arkadaşım Toygar annene en içten geçmiş olsun dileklerimle...
Ben de reiki 2. aşama biri olarak reiki ve dualarımla yardımcı olmaya çalışıcam...:angel2:
Saygı ve sevgilerimle...
Sevgili Astralpro;ben önce geçmiş olsun diyeceğim.Yüce Rabbimden annecin için en güzel şifa enerjilerini talep ettim... ALLAH yardımcınız olsun.:angel2:
Biz büyük ve güçlü bir aileyiz;ve sen de aramıza hoşgeldin.:friends:
Evet,farkettiğin gibi çoğumuz İzmirliyiz.Ancak Manisa ve İstanbul'dan da arkadaşlarımız,dostlarımız var.Değişik zamanlarda,değişik konular etrafında toplanıp,sohbet ediyoruz.Forumdan, "Seminer ve Meditasyon Duyuruları" bölümünden bu toplantıları takip edebilirsin.
En içten sevgilerimle.
:flowers:
astralpro
05-03-2006, 22:26
İyi dileklerin için teşekkürker Aspirin. Duyurular bölümüne baktım da Cumartesi günü olan toplantıyı burun farkıyla kaçırmışım :( . Bir sonrakinde tanışırız artık.
Görüşmek üzere...
Olsun.:flowers2: Daha güzelleri olur,onlara gelirsin...:friends:
tijen CANİŞCİOĞLU
06-03-2006, 07:12
Aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun.
Sevgiyle kal.
:) :wave: :flowers:
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim :angel2:
Bu vesile ile aramıza hoşgeldin :flowers:
Sevgili Astralpro,
Dualarımız ve sevgi enerjilerimiz Anneciğinle beraber olacak.
:angel2:
Ben de bu vesile ile hoşgeldin diyor, en kısa zamanda tanışabilmeyi diliyorum.
Sevgilerimle...
Sevgili Pashaslive,
Katılımın ve paylaşımın için teşekkür ediyor, 'hoşgeldin' diyorum.:flowers:
Keyifli paylaşımlarımızın devamını diliyor, sevgilerimi gönderiyorum.
hoş geldiniz yeni arkadaşlar Ankara'lı forum sakinlerini de unutmayalım:)
denizkizi
14-03-2006, 20:27
En kısa zamanda iyleşeceğine inanıyoruz. Yüce Mevla şifasını esirgemeyecektir. Acil şifalar dileriz...
Sevgili Pashaslive,
Katılımın ve paylaşımın için teşekkür ediyor, 'hoşgeldin' diyorum.:flowers:
Keyifli paylaşımlarımızın devamını diliyor, sevgilerimi gönderiyorum.
Teşekkürler Turgay bey
Burası çok güzel insanların olduğu sevgi dolu bir ortam ...Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...:flowers:
Sevgi ve ışıkla
:superman:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.