PDA

Grafik Görünüm : Çarpıntı

Tunç
22-12-2004, 13:45
Eşim uzun bir süredir hiper tiroid hastası. Ameliyat, radyasyon.. bir sürü müdahale yapıldı. Bunların etkisiyle doğal olarak durum tersine döndü ve şimdi hipo tiroid hastası oldu. İlaçlarla dengelemeye çalışıyor şimdi. Ancak denge bir kere bozulmaya görsün, bilirsiniz, biri dengelendimi diğeri bozuluyor. Aldığı ilaçlar kalbi zorladığından bu seferede kalbi dengelemeye çalışıyoruz.

Bir süredir bu şikayetleri arttı, çarpıntı ve göğüste baskı hissi.. tabiiki doktor kontrolü altında.. dün gece şikayetleri çok arttı.. tam hastahaneye gitmeyi düşünürken kendisine kundalini reiki verdim.. çok kuvvetli bir akış oldu.. rahatladı..sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.. bu sabah çok daha iyi kalkmış.. hatta az önce Bospa'ya (İzmir'in meşhur pazar yeri) alışverişe gitmiş :)

memojoe
22-12-2004, 15:02
Sizlere de çok geçmiş olsun. :flowers2:

Kundalini Reiki gerçekten çok kuvvetli ve hemen etki gösteriyor. Sanki diğerlerini çok iyi biliyorum ya... :rolleyes:

Geçen gün anlattığım deneyimde de sanırım bir noktayı unutmuşum. Örneğin kafadaki çınlama, sağ koldaki uzun zamandır devam eden ağrı Kundalini Reiki verdikten hemen sonra şıp diye kesiliveriyor.

Ve özellikle gece birilerine göndermişsem ertesi sabah kendilerini çok iyi hissediyorlar.

Bir gece sahilde oturuyoruz. Kundalini Reiki'den bahsediyorum masadakilere. Ve 3-4 kişiye uygulama yapıyorum. Hemen beşer dakika arayla kendilerinden geçmiş vaziyette "Ben uyumaya gidiyorum" diye kalkıyorlar; e ama durun gitmeyin, ben yalnız kalıyorum! :dil:

mySoul
12-06-2008, 20:50
Hocam çok geçmiş olsun...paylaşım için teşekkürler:angel2:

aspirin
12-06-2008, 21:33
Çok şükür... :angel2:

binnaz
12-06-2008, 22:17
Geçmiş gitmiş olsun inşallah.:angel2:

yazyagmuru
12-06-2008, 23:09
cok gecmis olsun paylasim icin tesekkürler :flowers2:

telvin
13-06-2008, 08:45
Çok şükür...:)

Çok geçmiş ol'sun...:angel2:

yalcinK
13-06-2008, 11:20
Şükürler olsun ve Gecmiş olsun Sayın Hocam :angel2:

nergiz
13-06-2008, 20:44
:flowers2:geçmiş olsun

Mutlu_TEKIR
15-06-2008, 20:11
çook geçmiş olsun sevgili Tunç Hocam. geçen sene bende de vardı hipertiroid. tansiyonum 16-11 e kadar çıkıyodu. sonradan ilaç tedavisiyle düzeldi. dediğiniz gibi ters etki yaratmaya başladığını hissettiğim anda bıraktım(dr. a fln sormadan. çüünkü aldığım da bu sefer tansiyonumu yine artırıyodu)