Grafik Görünüm : Hadi Hadi Meleklerle Olalım..
:pepper: Haydi hep beraber Ocak ayında toplanıp, melek mediyasyonuyla yeni bir yıla missler gibi, melekler gibi girelim.. hadi.. hadi.. :banana:
:banana: Ben varım :pepper:
Manga'cım harika bir fikir, :bravo: :bravo2:
Melekler de çok sevindi :thumbsup:
Berna :)
23-12-2004, 15:34
Ben de katılırım :thumbsup: :bravo: :guitar:
Heyoo heyo heyoo :D :bravo: :flowers2: herkes geliooorr :heart:
Bluerain
27-12-2004, 22:41
:rolleyes: bende gelemek ısterım mumkunsee :wave:
:D Tabii kiiiii... :thumbsup: :flowers:
Sevgili arkadaşlar,
Görünen o ki, Ocak ayının ilk 15 günlük diliminde "Melek Meditasyonu" bizi bekliyor.
Sevgili Manga organizasyonu sen yapabilir misin, rica etsem? :wub:
Harika bir gün olacak.
Sevgilerimle.. :flowers:
Merhaba,
Bende uzaktan katılsam bu şahane olaya olur mu acaba. :rolleyes: Olursa biri bana ne yapacağımı anlatır mı lütfen. :wave: Kendimi sizlere çok ama çok yakın hissediyorum.
Tüm kalbimle yanınızda olacağıma eminim. :wub:
Sevgilerimle
Uzaktan katılabiliyor muyuz :) Var mı öyle bişi?
:) İmkansız diye birşey yoktur
:blink: Şööle söyliim; ilk melek meditasyonu hatıladığım kadarıylaa..; 6 saat sürmüştü. Uzaktan sevginizi ve yanımızda olduğunuzu hissetmek bize çok büyük keyif verir buna eminim :thumbsup: Ama siz aynı keyfi alabilir misiniz uzaktan emin değilim. Yanımızda olsanızz??? Gelseniizz?? Gelemez misiniz? :unsure:
:heart:
Evet, imkansız yoktur, buna ben de inanıyorum.
Bu hafta biraz sorunlu geçti buralarda. Biraz sıkıldım. Bir iş değişikliği de söz konusu benim için. Yılbaşında orada olamayacağım belki ama, hazır boş vaktim de bir süre artacağı için ilk fırsatta orada olacağım. Değişiklik iyi olacaktır..
İş değişikliği inşallah hakkında hayırlı olur memojoe :)
Yılbaşında birlikte olsaydık çok sevinirdik.. ama ayrıca geleceğini söylüyorsun :)
Tanışmaktan büyük bir mutluluk duyacağım...
En kısa zamanda tanışıp :cheers: yapmak üzere :flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.