PDA

Grafik Görünüm : Tango

doktor
21-12-2004, 20:47
Bunları size aktarıyorum sanmayın ha.. Kendi arşivimi yapıyorum.. Ah bir de rüyaları yazma köşesi olsaydı, bende ne haberci rüyalar var neler neler.

Gelelim bir Kundalini Reiki deneyimine.

Geçen hafta dizlerinden sorunu olan bir dr arkadaşıma çok kısa süreli Kundalini reiki enerjisi aktardım. O zaten haftada bir benden ister. Onda zaten şunu görüyordum.. Kalp ve sevgi bağdaşmazlığı / hırs ve tutku / mükemmeliyetçilik / burada benim ne işim var, ben daha iyi yerlere layıkım.

Onunla zaman zaman konuşuruz, ona sevgi ile ilgili sorunu olduğunu, yere çok fazla sağlam basmak istediğini bunun da solar plekusunu çok genişletip onda hırs yarattığını anlatırdım.. O da "ne gibi" derdi.. Ama gerisini anlatmadan kaçar giderdi.

Ben de hazır bu fırsat deyip, geçen hafta Kundalini R. esnasında onun hafızasına çalıştım.. Beyin bölgesinde, onun daha fazla anımsaması gereken durumları, anımsasın diye simbaleyn sembolünü de kullandım. Yani ben yapmadım, ellerim yaptı vallahi :lol:

Bugün diyor ki bana : " Sen ne yaptın da benim kafama, bütün hafta, hayatımda unuttuğum, anımsamak istemediğim kişileri, yengemi, halamı eski arkadaşları, her gece rüyamda gördüm. ? "
Hatta dün gece beni de rüyasında görmüş.. Rüyasında telaş içindeymiş, ama ben ona "Herşey yoluna giriyor, acele etme, sakin ol, yavaşla "diye gülümsüyormuşum.. Bu arada diz sorunu geçti.. Tango çalışmalarına başladı.
:pepper: sarı muzuma ne oldu

Tunç
22-12-2004, 08:35
Çok hoş :) Paylaştığın için teşekkürler sevgili doktor :)

Not: Muz yerli yerinde duruyor.. hep ordaydı :banana:
Dün gece forum sunucusunda bir hata oluşmuş.. herhalde o an görüntülenmedi.

OzanRa
02-07-2008, 11:07
:angel2:

Redflame
02-07-2008, 11:44
:pepper::bravo::bravo::flowers2::banana:

laliya
02-07-2008, 12:01
:pepper::banana::):flowers: