PDA

Grafik Görünüm : Çok Komiktii..

Manga
21-12-2004, 13:18
:D Sizinle paylaşmak istediğim birşey var hoşunuza gideceğini düşündüm;

Dün akşam saat 7 civarı elimde tütsü "joy'la" mekan temizliği yapıyordum. Çok ilginçtiii.. :guitar: Her köşeyi temizledikten sonra küçük ve sevimli sevimli şeylerin bana komiklik yaptığını görüm. :P Hahaa onlara gülüp durdum. Annem de diğer bir yandan niye gülüp duruyorsun diye sorup duruyordu. :wonk: Haha hiç bu kadar eğlenceli şeylere rastlamamıştım. Mavi ve yeşil renk karışık minik, ne dedikleri anlaşılmayan, borozan gibi sesli ve hoplayıp zıplayıp duran şeyler gördüm. Sanki şımarık çocuklarmışçasına beni eğlendirmeye çalışıyorlardı. Mekan temizliğiyle ne alakası var diye düşündüm ama çok da düşünmedim açıkçası ne oldukları konusunda. Keşke görebilseydiniz siz de çook :lol: tatlıydılarrr..O kadar hoşuma gitti ki ancak bu kadar anlatabilirim. :pepper: Gerçi annem bana "benim kız iyice çıldırdı heralde" diye bakıp dursa da acaiip eğlendim. Umarım birgün hep biraradayken de gelirler de hep beraber gülümseme şansımız olur. Bu arada ne olduklarını bileniniz var mııı??

Tunç
21-12-2004, 13:25
Biliyorsun enerji çalışmalarında yalnız olmuyoruz :) Konsantrasyonun.. bir başka deyişle titreşim seviyesinin yüksek olduğu anlarda hoş temaslar oluyor...mesela çöpçü meleklerini hiç duymuşmuydun? :whistling:

Manga
21-12-2004, 13:52
:D Eveet çöpçü meleklerini biliyorumm..Melek çalışmasına katıldığım zaman hissetmiştim. Hahahaa onlar mıydı yoksaa.. :wub: ne güzeelll. yalnız onlar bööle şirinse içlerinden birkaçını kaybedebiliriz sööliim, çünkü görünce ısırasım geldii :) :wonk: