PDA

Grafik Görünüm : Melek Meditasyonu

serpil
19-12-2004, 18:19
Bir melekle bulutların üstünde dans etmek Işıklı bir yolda yürümek Işığın içine girmek IŞIK olmak gittiğin O yerden dönmemeyi istemek Kah gülmek kah arınma gözyaşları dökmek Buram buram sevgi kokmak Işıl ışıl sevgi görmek Kanat sesleri duymak Bedeni yeniden hücre hücre sevgi inşaa etmek Saf katıksız sevgi olmak Nasıl mı? Bir melek çalışmasına buyurun.

--------------------

Tunç
19-12-2004, 21:33
Sevgili Serpil, bu ilk mesajın vesilesi ile aramıza hoş geldin diyorum :)

Ne iyi ettinde bize katıldın... grubumuz büyüdükçe ve paylaşım arttıkça forumumuz keyifleniyor :)

Sevgiyle kal :flowers:

Turgay
20-12-2004, 10:15
Sevgili Serpil,
Hoşgeldiiiiiin, sevgili meslektaşım :flowers:
Ne iyi ettin de geldin.Melek meditasyonuna dair o güzel ifadelerin ve katkıların için teşekkür ediyoruz.
Paylaşımlarının devamını diliyor, sana ve tüm arkadaşlarımıza sevgilerimizi gönderiyoruz.
Şimdilik hoşçakal, sevgiyle kal. :wave:

Manga
21-12-2004, 08:09
SERPİL HANIM MERHABA, HOŞGELDİNİZ.. :flowers:

ÇOK HOŞ.. :heart: MELEK MEDİTASYONU BAŞKA NASIL ANLATILABİLİR Kİ.. :helal:

SANIRIM SİZ DE BİR MELEKMİŞSİNİZ DAHA ÖNCEKİ YAŞAMINIZDA, YA DA BU YAŞAMINIZDA :)

Tunç
21-12-2004, 08:13
Manga!!!! Ceza olarak yılbaşında hepimiz size geliyoruz ve tüm bulaşıkları sen yıkayacaksın!!!!! :dil:

Not: Yılbaşı hediyesi olarak sana sadece küçük harf yazan bir klavye alacağım.. hehehe

Manga
21-12-2004, 08:17
:D Sen hep böyle cezalar vericeksen ben hep büyük harfle yazarım kii tunç abicim ..Gelin geliiin.. ne iyi olur..hem bizde bulaşık makinesi de var :whistling: :D

Tunç
21-12-2004, 08:18
:puah: :puah:

Şaka bir yana.. katkıların ve paylaşımların için sağol, varol sevgili Manga :flowers:

Betul
21-12-2004, 10:05
Sevgili Serpil ,
Aramiza hosgeldin. Melek meditasyonu deneyimlerini okumayi heyecanla bekliyorum. henuz benim icine girmedigim bir konu, yavas yavas arastirmaya basladim.
Sevgiyle kal :flowers2: :heart:

memojoe
22-12-2004, 16:25
Hoşgeldin Serpil :guitar:

Henüz melek meditasyonu deneyimim yok, ancak inisiyasyonlarıma çağırdığım rehber ve meleklerle hissettiklerim benzer şeyler.

Önce ışık senin içinde, sonra sen ışığın içindesin, sonunda ışıkla birsin...

Sevgi ve ışıkla

Memojoe