Grafik Görünüm : Şifa Talebi
Sevgili arkadaşlar,
Babam Günhan Köyağasıoğlu'nu Kalp Yetmezliği ve yüksek şeker nedeni ile Ege Üniversitesi Kardioloji Yoğun Bakım'a yatırıyoruz.Şifa enerjilerinizi bekliyoruz.Sevgilerimle...
Turgay
Hasta adı:Günhan Köyağasıoğlu
Doğum yılı:1927
Kalp Yetmezliği
Sevgili Turgay,
Allah babanıza acil şifalar versin. Ben de onun hizmetlisi olarak, üstüme düşen görevi
en iyi şekilde yerine getirmek istedim.
Teşekkür ederim.
Sevgili Turgay,
Babaniza acil sifalar diliyorum. Dualarimiz ve sevgi dolu enerjilerimiz kendisiyle olacak..
Destekleriniz için çok teşekkürler :flowers2:
Babamız bugün çok daha iyi :)
Canım arkadaşlarım,
Hepinize dualarınız ve sevgi enerjileriniz için ayrı ayrı teşekkür
ediyor, şükranlarımı sunuyorum. :flowers:
Mailleriniz, telefonlarınız bizleri o kadar iyi hissettiriyor ki.
Hastamız halen yoğun bakımda ama kısa sürede doktorlarının, sizlerin ve kendisinin sayesinde daha iyi haberler alacağımıza inancımız tam.Sağolun, varolun.İyi ki varsınız. :flowers2:
Sevgili Turgay,
Yazını şimdi gördüm ve hemen Sevgili baban için bütün kalbimle enerji göndermeye ve dua etmeye başlıyorum.
Sevgilerimle
Sevgili arkadaşlar,
Babamız büyük ihtimalle bugün yoğun bakımdan çıkıp, servise alınacak. :pepper: :banana:
Hepinize ilginiz ve sevgi enerjileriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.Sağolun, varolun. :flowers2:
:bravo: Çok geçmiş olsun Turgay abicim. Çook sevindiimm..
Çok güzel bir haber! :banana: Umarım kısa zamanda daha da iyi olur.
Sevgiler.
Babamız bugün taburcu oluyor. :banana: :guitar:
Hepinize sonsuz teşekkürler. :flowers:
Mesajlarınız, telefonlarınız ve özellikle de sevginiz için hepinize şükranlarımızı sunuyoruz, sağolun, varolun... :flowers2: :flowers2: :flowers2:
Köyağasıoğlu'lar
:banana: :pepper: :cheers: :pepper: :banana:
Sevgili Turgay, Sevgili Tunç,
Babanızın taburcu olmasına çok sevindim.. Allah daha çok şifa versin.
Sevgilerimi yolluyorum.
:flowers2: :banana: :pepper: :banana:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.