reiki_kartal
28-01-2006, 14:37
ben...isan vcudunun içini görüyorum...bazen midem bulanıyor görürken .ama böyle yeteneklerim olduğuna çok mutluyum.:pepper: :banana: :bravo1:
benim gibi görenler varsa benimle deneyimlerini paylaşabilir mi???:friends:
reiki_kartal
28-01-2006, 14:39
benim bu görüşümü adı ne?bu konuta beni bilgilendirecek abiler ablalar var mı???:rep:
Bu çok hoş bir durum sevgili Kartal-Reiki,
İstersen ufak ufak, insan bedeni ile ilgili bilgileri edinmeye başlayabilirsin. Çünkü insan bedeni, yaratılmış en muhteşem, en ayarlı , en bilmece topyekün bir enerji yumağıdır. Başka yerde bir kayanın mikro dünyasında , o kayayı oluşturan elementler, insan bedeninde , bir organı oluşturmak için en küçük birimlerin , mesela hücrelerin içinde bulunurlar.
Tıp henüz tüm bunların nasıl olduğunu açıklayamamakla beraber , eğer sadece BİLİM çerçevesinde kalmasaydı, bugün tüm tıbbi hizmetliler , aynen senin gibi, bedenin içini görebilirlerdi.
Doğuştan bugüne getirdiğin bu önemli özelliğinin üstünde durmanı, bu konuda eğitim almanı öneririm.
Bir makineyi insan yaratmıştır , oluşturma klavuzları dahil, tüm kullanma klavuzlarını insan bilir. Bozulduğu zaman kolayca tamir edebilir.
Oysa insan kendi mekanizmasını asla tümüyle bilmemektedir.. İster genom haritasını tümüyle çıkartmış olsun, ister klonlamaya girişsin , tüm 3 boyut materyallerini bu uğurda harcasın ( yani testler, tomografiler, operasyonlar vs vs vs...) bu yaşadığımız boyutta ne yaparsa yapsın, bu şekilde asla kendini keşfedemeyecektir.
Bir yandan insanı bir TÜM ve BİR i oluşturan bir parça olarak görmek, insanın en kolay ve hızlı keşfetme yoludur.Neden olmasın?
Sen insanı sadece 3. boyutta ( uzay/ zaman boyutu)görmüyorsun.. Demek ki daha yüksek boyutlarda yaşamı görüyorsun. Doğrusu da budur.
Şimdi dünyadaki görevini iyice biliyorsan eğer, demek ki , insan bedeninin içini görmek de bunun bir parçası olmalı. Ne mutlu sana.
İnsan bedeninin içi maddesel olarak çok ama çok güzeldir..Çünkü her hücrenin, her organın, her parçanın çok önemli görevi vardır. Bu konuda çalıştıkça , çok daha güzel şekilde göreceğini umuyorum.
Kuantum evren bir mucizedir sevgili Kartal-Reiki.:wave:
reiki_kartal
29-01-2006, 11:37
tabiki bende çok istiyorum ama bakarken biraz başım dönüyorrr:see_stars:
reiki_kartal
29-01-2006, 12:04
:pope: nerden nasıl başlıcagımı bilmiyorum bu konuda benim yaşıma hitab eden bilgilene bilcegim yerler var mı??:pepper::banana:
slm dostum..sana bu konuda kardeşin olarak bişeyler yazmak istedim....oncelikle o gorüşte başının donmesi yada midenin bulanmassı gibi şeyler olabilir...faklı enerji duzeyleriyle etkileşim kurarken bu zaman zaman olur...bence sendede bu oluyo..ama bunlar zamanla geçecektir...bu goruşunu gunluk yada belirli çalışmalar olarak sıklıkla uygula derim...zamanla buna tam ayak uydurabilir ve baş donmesi gibi olaylarda olmaz......
buna başlamak çok kolaydır..sadece bilgeliği ve sevgiyi sana yardım etmesi için yanına çağır...söz sana gelecektir yardım için....
şunuda unutma..bu yeteneğin sana veriliş amacı vardır....:)..sevgilerle....
reiki_kartal
31-01-2006, 21:36
çok teşekkür ederim anila abi:wink_smile: :wink_smile: :wink_smile:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.