PDA

Grafik Görünüm : İmkansız Var Mıdır?

Manga
16-12-2004, 11:00
SEVGİLİ ARKADAŞLAR MERHABA;

BU SABAH İŞE GELMEK İÇİN APARTMAN KAPISINDAN ÇIKAR ÇIKMAZ NEFES ALAMADIĞIMI FARK ETTİM. ŞÖYLE BİR GÖKYÜZÜNE BAKTIĞIMDAYSA MAVİ KISMININ DA NEREDEYSE KAHVERENGİYE DÖNÜŞECEĞİNİ GÖRDÜM. HEPİMİZ BU EVREN İÇİN SEVGİMİZİ VERİYORUZ VE ONA BİRŞEY OLMASIN İSTİYORUZ BİLİYORUM. TEKER TEKER BİREYSEL OLARAK BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞSAK DA YERYÜZÜNDEKİ BÜTÜN BİREYLER AYNI DUYARLILIĞI GÖSTERMEDİKLERİ İÇİN HERŞEYİN, HERYERİN VE KALPLERİN GİDEREK KİRLENDİĞİNİ GÖRÜYORUM.
AKLIMA SABAH ŞÖYLE ANORMAL BİR FİKİR GELDİ VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM; HEPİMİZ BİR ARAYA GELSEK DE SEVGİMİZLE HAVAYI TEMİZLEYEBİLİR MİYİZ? NE DERSİNİZ? :flowers2: ÇOK ABARTMIŞ OLABİLİRİM TABİ AMA .. REİKİ = SEVGİ DEĞİL Mİ? BİRARAYA GELSEK, ELELE TUTUŞUP DA ŞÖYŞE ŞEHİRİMİZE DOĞRU BİR SEVGİ GÖNDERSEK..ACABA İNSANLAR KALPLERİNDE BİR SICAKLIK HİSSEDİP DE "AMAN YERE ÇÖP ATMAYAYIM ORADA DA BENİM GİBİ CANLI VAR, GEZEGENİMDE SADECE BEN DEĞİL, BANA BENZEYEN YA DA BENZEMEYEN HİSSEDEBİLEN BİR SÜRÜ CANLI YAŞIYOR, ÖLDÜRMEYEYİM" DİYE DÜŞÜNÜRLER Mİ Kİ ACABA MERAK EDİYORUM..? DENEMEKTEN BİRŞEY ÇIKAR MI ACABA NE DERSİNİZ?? B) HEHE DELİ DİYEBİLİRLER YİNE BANA AMA UMRUMDA DİİL.. BÜTÜNÜMÜZÜN HAYRINA VE SEVGİSİNE GÖNDERELEİM HERŞEYİMİZİ BİZDE ÇOOK ŞEY VAR ARKADAŞALAR.. O ÇOK ŞEY KALBİMİZ, İÇİMİZ. VE O ÇOK ŞEYDEN HERKESTE VAR BELKİ İŞE YARAR ? BELKİ SADECE ORDAKİ SICAĞI HİSSETMEK İSTEYENLER VARDIR AMA HİSSEDECEK CESARETLERİ YOKTUR? HİSSETTİRSEK? OLMAZ MI? ŞÖYLE BİR YAMAÇTAN ŞEHİRE AŞAĞIYA DORU SEVGİYLE YIKASAK? ÇOK MU ÇILGINCA? :wub: :flowers:

EZGİ..

Tunç
16-12-2004, 11:08
Sevgili Manga,

İlk mesajın hayırlı olsun :) Bu aynı zamanda forumumuzun 400.cü mesajı oldu, ne güzel rastlantı :)

Yönetimsel bir karar gereği forumumuza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin demek için ilk mesajlarını yazmalarını bekliyoruz.. bu vesile ile aramıza hoş geldin diyorum :flowers: Umarım sende bu birliktelikten bizim kadar keyif alırsın.

Bu arada, kişisel bilgilerinden İzmirli olduğunu öğrendim.. duyurular bölümündeki yılbaşı konusuna bir göz atmanı öneririm.. belki sende bize katılırsın :)

Küçük bir hatırlatma: Forum kuralları gereği konu başlıkları ve mesajlarını küçük harflerle yazmanı rica ediyorum.. gözünden kaçmış olmalı :)

Tekrar hoşgeldin, yeni paylaşımlarını bekliyoruz...

Sevgiyle kal :wave:

memojoe
16-12-2004, 13:31
Hoşgeldin Manga,

Bahsettiğin türden çalışmaların yapıldığını internette gördüm bir ara. Mesela her yıl kararlaştırılan bir günde bütün Reiki uygulayıcıları dünyanın temizlenmesi, arınması, sevginin kuvvetlenmesi için Reiki gönderiyorlar.

Neden olmasın yani. Zamanla insanlar daha üst bilinç seviyelerine açıldıkça dünyayı artık daha fazla kirletmeyeceklerdir.

Sevgiler

Memojoe

Manga
16-12-2004, 15:17
"Hoşgeldin" mesajınız için çok teşekkür ederim sevgili Tunç ve memojoe :flowers2:

Sevgili Tunç bey; sizin sevgili Turgay abimin kardeşi olduğunuzu biliyorum. Çok memnun oldum. Bu siteyi o kadar bilgisayar kullanmama rağmen pek çözemedim açıkçası biras karıştırdım, sizin de kullanım açıklamalarınız yardımıyla anca giriş yapabiliorum ;) :whistling: Kusura bakmayın yazım kurallarını görmemişim :red_smile: .

Sevgili Memojoe; bu tür şeylerin yapıldığını okudum ben de sizin gibi internetten.. Umarım uygulamasını da yapabiliriz :) Ömrümün sonuna kadar bilinçlerin gelişmesi için kendimce ne varsa yapacağım ..

Sevgilerrrr :wave:

Tunç
16-12-2004, 15:23
Kusura bakacak hiçbirşey yok sevgili Manga :) Gözünden kaçtığının farkında olduğum için ufak bir hatırlatma yaptım o kadar :)

Aramıza katıldığın için tekrar teşekkürler :flowers:

Sevgiyle kal :wave:

doktor
16-12-2004, 19:36
Sevgili Manga,

Hoşgeldin diyorum.. Hemen arkasından, eşzamanlılıktan konuşmak istiyorum.. Az önce uzunca bir yazı yazdıktan sonra, gelen msg larda, senin buraya katıldığını gördüm.. Önerin mükemmel.. Hakikaten herşeyi temizlemeye muktedir olduğumuzu ben de hissediyorum.Çünkü :

Ben de uzunca yazımda, dünyada bir şey elde etmek istiyorsak, önce, başkalarına da aynını dileyelim, ondan sonra maddesel şeyi elde etmeye uğraşalım diye önermiştim..Gerçek ihtiyaçlarımızın , bize böyle gelebileceğini düşünüyorum.

Sen işbirliği ve paylaşım öneriyorsun, aynı anda ben de bunu yazmışım.

Hepimizin bu yürekte olmasının çok özel nedenleri var diye düşünüyorum. Bunun heyecanını duyuyorum.

Çoğalmamız , farkında olmamız, uyanmamız çok hoşuma gidiyor. :heart: :heart:

:pepper: :banana: :pepper: :banana:

Betul
16-12-2004, 20:11
Hosgeldin Manga,
Direk bir soru sorucam cahilligimi bagisla ama Manga ne demek , niye bunu sectin? Ilk ønce maganda falan okudum sandim , sonra asker mangasi mi ki acaba diye dusundum? Seni kirmak icin yazmiyorum , sadece ilgimi cekti, merak ettim... Kizmadin dii mi ? :wub:
Bizim grup olarak reiki gondermemiz insanlarin mentalitesini de degistirecek mikine acaba??? :red_smile:
Eger araba ile tatil zamani Almanya`dan falan gececek olursaniz, Turklerin konakladiklari yerleri tahmin etmek zor olmaz... Posetler, teneke kutular, plastik siseler... Fatih Altayli `nin bir yazisini okumustum. Onundeki arabadan cop atildigini gormus. Arabasini durdurup copu almis, takilmis ondeki arabanin pesine. Birsure sonra ondeki araba durunca hemen inip adamin penceresine yaklasmis - copunuzu unttunuz bayim deyip maval maval bakan adamin eline tutusturmus... :helal:
Yerlere sorumsuzca cop atan insanlarin ardina takilmak gelir hep icimden, takilip hesap sormak, iyice bir sarsmak... Sonumuzu kendi ellerimizle hazirliyoruz, farkina varin artik demek... :cry: Bu dunyayi Allah dayamis dosemiz ve bize hediye etmis... Biz de tesekkuru iyi biliyoruz baksaniza... :banana: :pepper: OOoo benim mi derdim yani ?
Bence mentaliteye reiki gondermek lazim :dil: . Bunlar zor ogrenilen kurallar olmasa gerek. Ama biz her yeniligi illa ki en son kabul etmisiz, her iyiyi sonra farketmisiz. Su Cem Yilmaz`in sozleri cok hostu aslinda... :cheers:
Tekrar hosgeldin :heart:

Turgay
16-12-2004, 21:54
Sevgili Manga hoşgeldiiiiiin :flowers2:
Ne iyi ettin de geldin.
Doğaya, toprak anaya, havaya (ve sevgili Betül'ün dediği gibi mentalitelere :helal: ) toplu Reiki gönderme fikrin harika :bravo2:
Belirli periodlarla bunu duyuralım arkadaşlarımıza.
Senin forumda olmandan gerçekten büyük keyif aldım.Teşekkür ediyor,sevgilerimi gönderiyorum. :flowers:
Şimdili hoşçakal :wave:
Turgay
*Sevdiye hanıma acil şifalar

Manga
17-12-2004, 08:31
SEVGİLİ DOKTOR;

TEŞEKKÜR EDERİİM.. :) SİZİN DİĞER YAZILARINIZA VE CEVAPLARINIZA DA BAKTIM DA FORUMDAKİ İNSANA GÜÇ VERİCİ BİR YAPINIZ VAR :pepper: AYNI HEYECAN VE O İÇ KIDIKLANMASIYLA KARŞILADIĞINIZ İÇİN ÇOK HEYECANLANDIM :wub: FARKINDALIKLARIN SÜREKLİ ARTMASI, ÇOĞALMAMIZ VE UYANMAMIZ ÇOOOKK HEYECAN VERİCİİ HİHİİ :lol: SEVGİLER :heart:

MERHABA BETUL :flowers: ÖNCELİKLE MANGA; HANİ ŞU JAPON ÇİZGİ FİLMLERİNDE KOCA GÖZLÜ KÜÇÜK AĞIZLI KIZLAR VAR YA ONLARIN İSMİR :) VE BEN ONLARA BAYILIORUM.. :wonk: SANIRIM BİRAS DA BENZİORUM :D ŞEKER KIZ CANDY GİBİ YANİ :P HERKES HERŞEYİN FARKINDA ZATEN DE, BİRŞEY YAPAN YOK..BİR BOŞVERMİŞLİK GİDİYOR..BU BİR HASTALIK GİBİ SANKİ..BİR SARMAŞIK GİBİ SARIVERİYOR İNSANLARI BU RAHAT YAYINTI DÜŞÜNCE VE ZANALAR GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ ZEHİRLİOR İŞTE HEPİMİZİ.. :thumbdown: BU ARADA SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİ BEN O İNSANLARIN AZ PEŞİNDEN GİDİP DE ELLERİNE VERMEDİM ATIĞI ÇÖPLERİ AMA 5 KİŞİYE YAPTIYSAM SADECE BİR TANESİNİN YÜZÜ KIZARMIŞTIR, DİĞERLERİ SANANE DEDİLER İNANABİLİOR MUSUN! :doh:
İNSANLAR ESKİDEN ÇOCUK DOĞURURKEN BAŞKA ŞEYLERİ DÜŞÜNÜRLERMİŞ..ŞİMDİ AMAN DÜNYANIN HALİ KÖTÜYE GİDİOR BU DÜNYAYA ÇOCUK MU DOĞURULUR OLDU :cry: ÖYLE DEĞİL Mİ? YAJJIK DİİL Mİ YAA MİSSS GİBİ DÜNYAMIZ VAR.. AHH AH..NEYSE.. SEVGİMLE :heart:

CANIM TURGAY ABİCİM;

BU SİTEYİ ÇÖZER ÇÖZMEZ YAZMAYA BAŞLADIM :D :red_smile: SEVDİYE HANIM DÜN AKŞAM HASTANEDE GÜLÜMSEMİŞ.. SANIRIM İYİ OLUCAK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ŞÖYLE BİRTANE KOCAMAAANN BİR CAM FANUS OLSA DA İÇİNE MENTALİTELER İÇİN REİKİ GÖNDERSEK SONRA İHTİYACI OLAN İNSANLARI İÇİNE SOKUP ÇIKARSAK :D :puah: NASIL OLUR? HEHE.. BÜTÜN SEVGİMLE.. CUMARTESİ İÇİN HABER BEKLİORUM.. :heart:

Tunç
17-12-2004, 08:38
Mangaaaaaa bu nee!!! yine büyük harfler!!! :wacko:

Cumartesi sende toplantıya geliyorsun galiba... ceza olarak tüm çay bardaklarını sana yıkatıcam.. hehehehe :dil:

Manga
17-12-2004, 10:26
:rolleyes: Ayyyy össsürr dileriiimmmm .. :doh: :bravo2: :whistling: :flowers2:

Tunç
17-12-2004, 11:54
Sevgili Manga,

Turgay'la konuştuk, yarınki toplantı iptal olmuş. Seni arayacak herhalde.

Hadi yine.. bardak yıkamaktan kurtuldun !!! :dil:

Manga
17-12-2004, 12:17
:puah: haha hay allah!..

Manga
20-12-2004, 15:47
Hava kirliliği uzaydan kontrol edilecek :bravo:

Los Angeles

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) tarafından uzaya gönderilen Aura uydusunun, günlük olarak dünya üzerindeki hava kirliliğini izleme görevine başladığı bildirildi. Aura uydusunun tüm aletlerinin normal çalıştığı ve mühendislerin araçtaki hava sıcaklığı ve kirletici madde konsantrasyonlarının ölçümünde kullanılan bir aygıta ait lensin üzerini kapatan bir maddeyi ortadan kaldırmaya çalıştıkları belirtildi. :cheers:

NASA'nın Jet Fırlatma Laboratuvarı'ndan bilimadamı Reinhard Beer, hava kirliliğinin yerküre üzerindeki hareketleri hakkında bilgi verecek olan Aura uydusundan alınan verilerin bilimadamlarına kirlenme bölgeleri ve meteorolojik oluşumlar arasındaki karşılıklı etkilişimler hakkında en iyi gözlemi yapma imkanını vereceğini belirtti.

Beer, ABD Başkanı George W. Bush'a iklim değişiklikleriyle sera etkisi yapan gazların kesilmesi yoluyla mücadele edilmesini öngören Kyoto protokolüne uyması ve bu bu yöndeki uluslararası çabalara yeniden dahil olması yönündeki baskıların ardından başlatılan söz konusu projenin hiçbir siyasi gündemle ilişkisi bulunmadığını vurguladı.

Elde edilen verilerin Dünya yüzeyiden başlayarak yukarıya doğru 17 kilometrelik bir alanı kaplayan troposfer tabakasındaki endüstriyel kirletici maddelerin nasıl yayıldığını göstereceğini kaydeden Beer, 875 milyon dolara malolan 5 yıllık projenin, kirlenme tabakalarının nerede biriktiği ve nasıl hareket ettiği konusunda bilimadamlarına ışık tutacağının altını çizdi. Beer, kirlenme tabakalarının nerede biriktiği ve nasıl hareket ettiğinin öğrenilmesi sayesinde, bir gün kimyasal atmosfer tahminleri yapmanın mümkün olacağına işaret etti. :bravo2:

Bir otobüs büyüklüğünde olan ve 15 Haziran'da uzaya fırlatılan Aura uydusu, her 16 günde bir, Dünya üzerinde tam bir izleme yaptıktan sonra mevcut 6 ana kirletici madde konsantrasyonundan 5'ine ait kızılötesi görüntüleri gönderecek.