Grafik Görünüm : Yarışma
Selam evvvvvet yine yarışma var :banana: :pepper:
Bu sefer şartlar çok daha zor :wonk:
Katılımcılardan ikametkah, nüfus sureti, savcılıktan temiz kağıdı, 4 vesikalık, 15 kuruşluk damga pulu, arslanlarla dolu kafesten ve timsahlarla dolu havuzdan geçmeleri isteniyor. :angry:
Tabi ki şaka ama şartlar yukarıdakilerden daha ağır :cry:
2 talebi var, büyük jürinin.
Haa bu arada geçen sefer jüriyi açıklamayı unutmuştum.Bu sefer açıklıyorum.
Jüri başkanı ünlü sanatçımız Bayhan :bravo2: :bravo:
Diğerleri Erman Toroğlu,Saadettin Teksoy veeeee Kaynana Semra hanım :bravo2: :bravo:
(Timsah ve arslanlardan daha zor demiştim)
İstenen şu,
1.İlgilendiğiniz herhangi bir spritüel konuda sizi en etkileyen deneyiminizi yazmak. (Reiki, Kundalini, Ra-Sheeba ve diğer) ve
2.Aşağıdaki konu başlıklarından herhangi biriyle ilgili görüşleriniz.
a.2005'te Dünya-Türkiye ve spritüelizm
b.2012 Marduk kader mi?
c.Enerji çalışmaları kişisel gelişim için bir yol mu?Yoksa yeni bir bağımlılık mı?
Bu konulardan biri ya da isterseniz birkaçı hakkında görüşlerinizi bekliyoruz.Bu konular birbiriyle bağlantılı olduğundan hepsini içeren tek bir yazı da olabilir.
Veeee tabi ki ödülümüz yine sürpriz ve şaaahaaane.
Hadi arkadaşlar klavyelerinizin başına.
Son gün 29 Aralık
Sonuçlar ve kazananlar 30 Aralık'ta açıklanacak.
Kolay gelsin.Şimdilik hoşçakalın :wave:
Turgay, jüriye Banu Alkan'ı da koyalım.. reytingimiz artar :dil:
Naaptın Tunç, sürpriz gitti güme. :doh:
Banu Alkan jüri değil, ödüldü. :bravo2:
Birinci olan arkadaşımıza tam 21 gün boyunca "Neremi, neremi" adlı güzide eseri seslendirecekti.Artık açıklandığına göre değiştirmemiz gerekiyor.Mesela yeni ödül "Semra hanımla 21 gün örf , adetler ve gelinler üzerine sohbet " olabilir. :wonk:
21 gün! ne arınma ama :dil: tüh... kaçırdık bu fırsatı... ama yeni ödül katılım sayısını patlatacak gibi gözüküyor :puah:
Haydi arakdaşlar.. klavye başına... katılımlarınızı bekliyoruz... unutmayın.. son gün 29 aralık :)
Sevgili Arkadaşlar,
Yarışmamız devam ediyor.Bi hatırlatayım dedim. :whistling:
Çok üzgünüm ama şartlar pek ağır bu sefer. :cry: Sadece deneyimleriniz değil 2.madde hakkında da birşeyler yazmak lazım.
Şartnameyi :wonk: hatırlatayım.
1.İlgilendiğiniz herhangi bir spritüel konuda sizi en etkileyen deneyiminizi yazmak. (Reiki, Kundalini, Ra-Sheeba ve diğer)
ve
2.Aşağıdaki konu başlıklarından herhangi biriyle ilgili görüşleriniz.
a.2005'te Dünya-Türkiye ve spritüelizm
b.2012 Marduk kader mi?
c.Enerji çalışmaları kişisel gelişim için bir yol mu?Yoksa yeni bir bağımlılık mı?
Haydi, yazıları bekliyoruuuuuz.
Şimdilik hoşçakalın :wave:
Tık tık tık, kimse yok mu?
Yarışma konu başlıklarıyla ilgili bir şeyler yazmak isteyen yok muuu?
Son gün 29 Aralık unutmayıııın. :wave:
Şimdi şöyle düşündüm,
Burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz zaten.. Şuna inanıyorum.. Ortada bir taslak var.. Her Reiki olan, o çekirdek taslak etrafında, başka başka deneyimler yaşıyor.. Çünkü bu , hem kişilikleri, hem gelişimleri açısından kendi tercihleri..
Yani yaşam biçimi, herkesin kendi tercihi..O halde , deneyimler çok renkli..
Gelelim Türkiye ve spiritulizm ile ilgili olarak.. İsim koyamasalar da, bu konularla en ufak ilgisi, bilgisi olmayan kişiler tanıyorum ki , gelişimleri sanki biz gibi çalışanlarla çok paralel gidiyor. İsteyen olursa, buna apaçık örnekler verebilirim.
2005 de ise İstanbulda mayısta Parapsikoloji konferansı olacak. Çok ilginç deneyimler ve yeni bilgiler olacağına inanıyorum.. Bu konu ile ilgili site de şu:
http://www.ipc-istanbul.org/ajanda.asp
Marduk ve 2012 ile ilgili tüm belgeselleri okudum. Maya takvimi dahil. Bu konuda, objektif ve kanıtlı bir yorum yapmak istemiyorum.. Ne fizikçiyim ne matematikçi ne de tarihçi .. Bu bilgiler genellikle yurtdışı kaynaklı.. Bu kadar ilginç bir bilginin neden Türk İlim/ bilim adamları tarafından yazılmadığını düşünüyorum.. Burak Eldem in kitapları araştırma ve derleme kitaplarıdır.. İlginç bilgilere sahiptir.
Ayrıca bugün bir gazetede 2029 da Nasa tarafından bilinen filanca No : lu asteroidin dünyaya çarpacağı yazıyor.. Bu bilgi Nasa tarafından verilmiş.
Bir bilgi daha.. Nasa nın sitesinde bulabilirsiniz.. Son devrelerde dünyanın uydusu AY ın etrafında yoğun olarak görülen HALO şekli, Nasa tarafından buz kristalleri olarak, mistikler tarafından ise enerji yoğunlaşması olarak söyleniyor.
Bir tane daha Dünyanın manyetik rezonansının değişmesi, manyetik alan değerinin yükselmesi.. Yani manyetik alanın çok yakında kutup değiştirebilecek oluşu.. Bunu da ilk tespit edenler Ruslar( yanlış anımsamıyorsam 1991 de), sonra da diğer uzay araştırma merkezleri olaya el koydu. Dünyamızın manyetik alanı değişti. Bu en çok denizcileri ilgilendiriyor biliyorsunuz.. Bence deniz seferleri yapanlardan çok daha iyi bilgi alınabilir.
Enerji çalışmaları hiçbir şekilde bağımlılık olamaz. Bağımlılıklar insanın başına daima dert getirir çünkü..
Oysa enerji çalışmaları doğru yerdei, doğruluk çerçevesinde, pozitif yarar için kullanılırsa, muhteşem.. Ben bu durumdan çok memnunum.. Yalnız kafama takılan bir başka hal, enerji çalışma şekillerinin çok çoğalması.. Bir gün geçmiyor ki, bambaşka adlar altında çok çeşitli enerji çalışması yapıldığını duymayagöreyim.. Bu beni rahatsız etmiyor, aksine düşünmeye itiyor..
Çünkü belki de yaşam gibi, sonsuz sayıda enerji biçimi var ve bizler onlarla tanışıyoruz .( Çünkü at gözlüklerimizin maskesi düştü )
İşte böyle sevgili arkadaşlar.. Naçizane, kısa zamanda toplayabildiğim bilgiler bunlar.. Yeni şeylerden haberdar olursam,i mutlaka yazarım. :doh:
Sevgili Doktor,
Yarışma metni adına yazdıkların için çok teşekkürler.Diğer arkadaşlarımızdan da bu konu hakkındaki görüşlerini almayı çok isteriz.Yarışmanın son günü yarın.Ben de bir iki birşey naçizane yazmak istiyordum.Ama elim çok izin vermediği için çok keyifli olmuyor.Süreyi 10 Ocak'a kadar uzatalım mı ne dersiniz?
Şu ana kadar tecrübelerini yazan sevgili Memojoe aday gözüküyor.Hem tecrübelerini hem de konu başlıklarıyla ilgili görüşlerini paylaşan sevgili doktor da yine en iddialı aday olarak gözüküyor.
Hepinize sonsuz teşekkürler. :flowers2:
3 konu başlığından herhangi biri ya da birileriyle birşeyler paylaşmak isteyen sevgili arkadaşlar yazılarınızı heyecanla bekliyoruz.
Şimdilik hoşçakalın :wave:
Sevgili Turgay,
Emin ol iddia filan yok ortada.. Hem ödül Banu abla ise, ühüüüü:))) Neyse bu işin şakası.
Bundan 3-5 gün önce bir rüya görmüştüm.. Uçsuz bir deniz.. Ama çok sığ.. Kapkaranlık üzerine kara yağ dökülmüş gibi.. Denizde takır tukur makine artıkları.. İnsanlar yüzüyor.. Tepelerine küller yağıyor.. Ama insanlar çırpınıyor.. Başlarına gelenin farkında değilmiş gibiler.
Onlara bir tepedenbakıp,"ben bu denize asla girmem, haber verin onlar da çıksın denizden" diyorum etrafımdakilere.. Ama beni duyanm yok. Gecenin 2 sinde uyandım.. Bu, maalesef haberci bir rüyaydı.. Ben deniz üstü volkan mı patlayacak derken, maalesef.........
:wallbash:
Sevgili Arkadaşlar,
Yarışmamız devam ediyor.Geçen mesajda hatırlattığım gibi süreyi 10 Ocak'a kadar uzattık.
Katılımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuz.
Yine ödüller var biliyorsunuz :banana: :guitar: :pepper:
Haydi klavyelerin başına :up:
Sevgiyle kalın :flowers:, hoşçakalın :wave:
Veeeeee İşte Sonuçlar:
Yarışmamızda istenen, tecrübeler ve 3 alternatifli konu başlığı ile ilgili görüşleriniz "Büyük Jüri" tarafından incelendi, test edildi ve onaylandı. :bravo2: :bravo:
Jüri üyemiz Kaynana Semra hanımın itirazlarına rağmen oy çokluğu ile kazanan/kazananlar belirlendi.
Geceli gündüzlü çalışmalar :wonk: ve değerlendirmeler sonucu kazanaaaaaan.......lar;
Doktoooooooor veeee Memojoooooooooe :helal: :banana: :pepper:
Tebrikler :flowers2: , tebrikler :flowers2: , tebrikler :flowers2:
Veeeee şimdiiiiiiii ödülleeeeeeeer :banana:
Her iki kazanan arkadaşımıza Kaynana Semra hanımla birlikte Bodrum'da 15 günlük devre mülk :wonk:
(Muhtemelen bizim evin bodrumunu düşünüyoruz)
Semra hanım da heyecanla sizleri bekliyor :cry: :cry:
Bu soğuk şaka bir yana ,
Usui 1 ve 2 'ye inisiye olan sevgili Doktor'a dilerse Kundalini Reiki 2, dilerse de Ra-Sheeba 1 inisiyasyonu :bravo2:
Kundalini Master olan sevgili Memojoe'ya da dilerse Usui Reki 1, dilerse de Ra-Sheeba 1 inisiyasyonu :bravo2:
(Sevgili Memojoe, İzmir'e geleceğin için seninle Usui Reiki 1 ya da Ra_Sheeba'yı direkt paylaşmak benim için büyük keyif olacak)
(Sevgili Doktor seninle de ilk bir araya geldiğimizde telafi edeceğiz biliyorsun :flowers:)
(Ra-Sheeba uzaktan inisiyasyonla olmamalı.Bu yüzden tercihiniz o olursa birlikte olacağımız zamanı beklemek lazım)
Çoook çoook kutluyor, sizin şahsınızda bütün arkadaşlarımıza güzel paylaşımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. :flowers2:
Ödüller daha bitmedi. :wonk:
Yoğun emek veren sevgili Manga, sevgili Betül, sevgili Nisan ve sevgili Işık'a da beraber kararlaştıracağımız bir gün (uzaktan olabilir) en içten sevgilerimle "Üst Bilinç Şifası" göndermek istiyorum.(30 dakikalık bir çalışma)Eğer izin verirlerse.
Yeni katılan arkadaşlarımızla da zamanla bu çalışmaları eğer isterlerse paylaşmayı çok isterim.
Sevgili arkadaşlar hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. :flowers:
Herşey gönlünüzce olsun, hoşçakalın, sevgiyle kalın. :wave:
:D Tebrik ederiiimm.. :pepper: Tebrik ederiimm... :thumbsup: tebrik ederiimmm.. :wonk: :shake: :helal: :)
Bütün sevgimleeee sevgili memojoe ve sevgili doktor :heart: :heart: :flowers2:
Turgay abicim; :lol:
tabii ki de izin veriyorum.. Reiki biliyor, izin vermeme bile gerek yok :D :heart:
Sevgili Turgay ödülleri dağıttı, bana dağıtacak bişi kalmadı.. bende bir biskrem versem? :dil:
Tüm kazananlara tebrikler :bravo2:
Sevgiyle kalın :wave:
Aaaa biz mi kazandıkkkk.
Çok teşekkürler. Var olduğunuz için! Benim için en büyük hediye bu zaten. :flowers2: :flowers2:
Tebrikler sevgili arkadaslar... :banana: :wub: :pepper: :helal:
Sevgili Turgay, cok tesekkur ederim. Elbette izin veriyorum... :heart:
Øzellikle uzaktan olabilir ayrintisina cok sevindim. Cooooook uzaklardan bile sizinle
bu coooook buyuk sevgiyi paylasmak inanin cooooooook guzel. :flowers: :wub:
Betul
Aaaaaaaaaaaaa vallahi şimdi şu an gördüm.. Ne güzelllll. Yine ödül yine ödül. :banana: :banana: :banana: :pepper:
Sizden gelecek herşeyi seve seve kabul ediyorum.
Kundalini 1 almadan önce demiştim ki Zaten çarpılmışım, bir de Kundalini çarpsın bakiim" , :puah: :puah: vallahi billahi, her hafta bişeyden çarpıla çarpıla bir hal oldum..
Son olarak da hiç neden olmadan 2 gün zor yürüdüm. Bugün birden geçti..
Kundalini bu kadarcık çarpıyorsa Kundalini 2 -3-4-5-6 -7- hepsini isterim :bravo: yaşasın.
Ra-Sheeba da isterim. :P melek meditasyonu da isterim ,
Yaşasın çarpılmaakkkkkkkk :banana: :pepper: :banana:
Şaka bir tarafa arkadaşlar.. Çok çok teşekkür ediyor, SEVGİLİ TUNÇ 'un DOĞUM GÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYOR , TUNÇ'a en derin sevgilerimi yolluyorum :D :wish: :cheers:
Sevgili Lalecim, seni cesaretinden dolayi kutluyorum.... :banana: :helal: :pepper:
:bravo: :thumbs_up: yani hepsini hakettin.... Darisi basima.... :red_smile:
Tunc`un dogumgununu ben de kutluyorum... :wish: :flowers2: Nice yillara...
Sevgili Doktor, sevgili Betul, çok çok teşekkür ederim :) Uzakta olduğunuz için 15 Ocakta bizlerle olamadınız.. ama gönlümüz sizlerle birlikteydi.. bol bol kulaklarınızı çınlattık :flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.