PDA

Grafik Görünüm : Melekleri Görmek

-rose
01-01-2006, 17:56
Herkezlere Sevgiyle Merhaba..........Melekler O,muhtesem varliklar....onlari görebilirsiniz.....melekler......öyle coklar ki.......Beyaz,mavi,sari,viyolet,kirmizi,vs....Mel eklerin belirli bir vücut görüntüleri yok,onlar yogun bir su gibi enerji (tanrisal nur )görünümündeler...ama kanatlari her zaman var...öylesine muhtesem kanatlari, var ki,ince ilahi islemelerle bezenmis......tarifsiz muhtesem motifler..bazi melekler minik,kanatlari seffah beyaz,hani yapraklarda damarlar olur ya .o minik meleklerin kanadinda da öyle ama motifli sekiller var.minicikler..bazi melekler cok büyük,onlarin kanatlari da islemeler var....ama belirli bir vücutlari yok...ama kanatlari her zaman var.....istedikleri sekile girebiliyorlar.......bazi meleklerin kanadinda tüyler var,ama kuslarin kanadindaki gibi degil.....
biliyor musunuz,belki inanmayacaksiniz ama seytan dediginiz varlikta aslinda bir melek.....onu insan seklinde de gördüm kanatlari da vardi...yalniz onun rengi ve isigi yok ,o siyah görünüyor.....isiksiz melek.......bazilarinin düsündügü gibi kirmizi gözlü ya da boynuzlari yok.....
...........ah melekler onlar muhtesem varliklar ,onlari görebiliyorum....eminim sizlerde görebiliyorsunuzdur......

doktor
01-01-2006, 21:12
:angel2:

Manga
02-01-2006, 08:29
Mükemmeller..:angel2:

aspirin
02-01-2006, 12:30
:angel2: Ben ' Onları ' çok seviyorum. :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

:flowers: