PDA

Grafik Görünüm : Bir Deneyim

Turgay
08-12-2004, 12:18
Sevgili Dostlar,
05.12.2004 Pazar günü Manisa'da bir grup arkadaşla meditasyon yaptık."Angel Walk" denilen bir çalışmanın sonunda arkadaşlarımızdan birisine "Dükkanın kilidi artık kırık" gibi o an anlamlandıramadığı bir mesaj geldi.
1-2 saat sonra beni aradığında "çıkışta dükkanına gittiğini ve 15 yıldır duran kilidin artık yerinde olmadığını" söyledi.Her yeri aradıkları halde kilidi bulamamışlar.Hala da kilit yok.Arkadaşımı heyecanlandıran bu gelişme ve deneyimini paylaşmak istedim.
Yine aynı gün birkaç arkadaşımızda da çok yoğun ve hoş arınmalar yaşandı.Hepimiz için çok güzel bir gündü.Hepsine teşekkür etmek istiyorum.
Sevgilerimle :wave:

fifth_dimension
16-02-2005, 19:36
Yine merhabalar... (aslında adetim değildir her yazdığım mesajda merhaba demek ama olsun)

Melek meditasyonunu bende Zeynep Sevil Güven'den aldım. Bana olan faydası, mezun olmam oldu :banana: Hiç çalışmadan o sınavları nasıl verdim bilmiyorum...

Daha sonradan Baş Melek Mikail enerjisine uyumlandım. Bir inisiyasyon deneyimiydi ve melek meditasyonundan farklıydı. Şimdi her ikisini de kullanıyorum, fark eden tek şey, melek meditasyonu yaptığımda Baş Melek Mikail enerjisini daha net olarak hissedebilmem oldu. Herhangi bir yerde bir yazı okuduğumda onun enerjisini hissedebiliyorum, onun kanalıyla mı yazılmış, başka bir şey mi diye... Yani illaki inisiyasyona gerek yokmuş, merak işte benimkisi :red_smile:

memojoe
19-02-2005, 17:09
Evet çok yoğun ve hoş arınmalar yaşanıyor katılıyorum :)

doktor
20-02-2005, 00:52
Melek uyumlanması yapılmadan da, melekler insana gelebiliyor.. Varlıklarını gösterebiliyor.

Ama melek uyumlanmasında başka bir farklılık var mı?

Uyumlanma olmadan,meleklerle karşılaşınca , bunu nasıl kullanmak gerekiyor?

Benim ilk etapta böyle bir karşılaşmada, kuşkularım uyandı.. Bunu önce kendime ispat edemezsem ya?

Ben hala ordayım. :blink: :bangin:

fifth_dimension
20-02-2005, 01:26
doktorcuğum,

Uyumlanma olması şart değil aslında, benimkisi meraktan oldu biraz. Melek meditasyonunda meleklerin nasıl çağrılacağı ve birlikte hangi çalışmaların yapılabileceği anlatılıyor. İnisiyasyonda ise bana söylenen Baş Melek Mikail enerjisine uyumlanacağım idi. Yani normalde ben zaten melek çalışmasında öğrendiğim gibi Mikail'i çağırıp çalışmalar yapabiliyordum. Enerjisine uyumlandığımda onu reiki gibi kullanabileceğimi öğrendim. Reiki gibi bir etkisi var, ilginç biraz, duaları filan var böyle...

Ama dediğim gibi Baş Melek Mikail enerjisini çok rahat ayırt edebiliyorum artık. Misal bir kanal mesajı gelmiş diyelim, onu okurken o mesaj Mikail'den veya onun ailesinden bir melektense hemen ayırt edebiliyorum, enerjisi farkediyor çünkü. Örneğin Kryon kitaplarını ilk okuduğumda onu Mikail sanmıştım, sonra başka bir kitabında Baş Melek Mikail ailesindenim diye söylemişti. Başka bir farklılık görmedim, henüz karşılaşmadık kendisiyle, karşılaşırsam nasıl olduğunu anlatırım :D

fifth_dimension
20-02-2005, 01:28
Bide biz melek çalışması yaparken bir kız vardı İstanbul Orkestrasındaymış flüt çalıyormuş. Melekleri çağırırken o flüt çalıyordu ve o esnada herkes aynı tarafa heyecanla bakıyordu, işte oradalar şeklinde ama ben bir şey görmedim :( :bangin:

Turgay
23-03-2005, 12:43
Şirince'de "Melek Meditasyonu" nasıl olur, bilen var mı? :naughty:

Tunç
23-03-2005, 12:58
Ekmek arası oluyo bildiğim kadarı ile :whistling:

Bluerain
23-03-2005, 23:55
arkadaslar ekmek arasını yapmadım ama bunu forumda anlatılcabı dusunmuyorum gıtıp yasamak gerek lets gooo :frantic: :shake:

memojoe
25-03-2005, 19:08
Melek?? Meditasyon?? Birisi Şirince mi dedi?? :banana:

doktor
25-03-2005, 20:41
Yaaa sevgili Memojoe,

Bensiz melek meditasyonu yapıp, Şirincelerde fink atanların tepelerine tepelerine gelecek , oralarda iken pıt pıt cimdikleyeceğim onları.

Tam meditasyonun orta yerinde, totolarınızda yanma hissederseniz, bilin ki benim kıskaç (!) lıklarımdır :P

:artist:

EnigMa
09-11-2006, 21:52
:crying: ben melek görmedim

Calimera
09-11-2006, 22:13
O halde gidip aynaya bakmanı tavsiye ederim :)

doktor
09-11-2006, 22:19
Çok doğru sevgili Calimera:flowers2:

ladygodiva
10-11-2006, 07:51
yaaaaaaaa!!!
bilgisayarım format yedi, evden giremiyorum bir gece içinde yapılan konuşmalara bak!!

Şirince.. Haydin hopppaaa!
Biz bir grup olarak 7 uyuyanlarda mağaranın içinde kanal bilgisi alıp şifa çalışmıştık mükemmeldi.

Melek enerjileri uyumlanması ve meleklerle çalışmak konusuna gelince:

Meleklerden yardım istediğinizde zaten geliyorlar, ya da şöyle diyelim, gelmeseler de sizin için çalışıyorlar. Yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ancak bunu herkes kabul edemiyor. Koca Melek Mikail bana mi gelecek diyerek blokaj yapılabiliyor.

Enerjilerine uyumlanmak ise farklı ve çok güzel bir duydu. Özellikle Melek Mikail uyumlaması bence ayrı bir öneme sahip. Kanal bilgilerinden okumuşsunuzdur, Melek Mikail'in kılıcı var. Ve uyumlama sırasında bu kılıç uyumlanan kişilere verilebiliyor. Herkese verilecek diye bir kaide yok. Buradan tanışıp uyumlama verdiğim birçok kişi aldı ancak onu söyleyebilirim. Bu kılıç önemli bir kılıç. Kullanım amaçları genel olarak aynı olsa da kullanım şekillleri değişebiliyor. Ve bu kullanımla ilgili olarak Melek Mikail sizinle iletişim kuruyor. Yani sizin onu çağırmanıza gerek kalmadan kendisi geliyor. Başka bir başlıkta bununla ilgili nasıl bir şey yaşadığımı yazmıştım sanırım. Vapurda giderken, usui reikiye uyumlanalı 8 gün, Melek Mikail enerjisine uyumlanalı 3 gün olmuşken, bir ışık hüzmesi, Gandalf'a benzeyen bir adam geldi ve önümde yere kılıcı sapladı. Bu senin, dedi ve gitti. Ben o zamanlar ne bilirim Melek Mikail'i, ne kılıcını, ne kanadı... Derken derken öğrendik işte :D

Bu olaylarla birlikte benim de meleklerle iletişim kurmam kolaylaştı. Ve iki yıl boyunca sadece ve sadece melek enerjileri uyumladım. Hem de onlarca kez.

Şimdi enerji ve meditasyon arasındaki farkı şöyle açıklayabilirim. Meditasyonla bir çok arınma ve aydınlanma sağlanabiliyor elbette. Ancak uyumlama ile titreşiminiz değişiyor. Melek enerjilerinin ellerinizde yarattığı titreşim hiç bir şeye benzemiyor. Ayrıca farklı çakralardan da, mesela Mikail'in enerjisi boğaz çakrasından da akıyor. Melek Mikail çalışma notlarında, özel kalıplar var. O kalıplar olmadan çalışmaz bu enerji deniyor. Ama ben kesinlikle katılmıyorum. Değil o kalıplarda niyet etmek, sadece ve sadece aklınızdan o kişiyi ya da hastalığı geçirmenizle şifa ellerinizden yaldır yaldır akıyor. Bu sayede, meditatif olmadan, müzikmiş, tütsüymüş uğraşmadan her an her yerde meditasyondan sağlayacağınız faydadan daha bile fazlasını elde ediyorsunuz.

Ben ilk Melek Mikail uyumlamamı bundan 2 sene önce anneme verdim. Sen yat güzel şeyler olacak dedim. Bir süre sonra ne oluyor bana beni aşağıya indirin diye çığlıklar atmaya başladı. :D Uyumlama çok güzel geçti. Annemin çocukluğundan kalma derin deniz fobisi var, ayağının kuma değmediği anda panikliyor. Mümkün değil açılması falan. Buna çalışmasını istedim. Ona uygun bir kalıp yazdım verdim bunu her sabah akşam yap dedim. Bu olay sanırım 2004 nisanda oldu. Temmuz ayında annem yattan denize çivileme dalıp, suyun içinde cıbıldaşıp yüzüp eğleniyordu.

Ben Melek Mikail enerjisini ve diğer melek enerjilerini biraz Rs ya benzetiyorum. Sen çalışmasan da senin için çalışıyorlar çünkü. Benim ne kadar korkum varsa, ki bunların farkında bile değildim, bir anda ortaya çıktı. Çok panikledim başta ama sonra hepsi tek tek halloldu :D

Tavsiye ederim, meditasyonunu da uyumlamasını da :D

ladygodiva
10-11-2006, 07:59
:bangin: :bangin:

ah bir de mesajların tarihine baksaymışım :puah:

parisstgermain
14-08-2007, 17:56
tarihe bakmasanda...birileri muhakkak okuyup bilgi alıyor/tazeliyor vs...
Ben başmelek Mikail/Gabriel/Rafael enerjilerine uyumluyum..Bir dönem çok da çalıştım...Sonra UR2 olunca..Biraz boşladım sanırım..Ama Başmelek'ler melekler hep hayatımda önemli bir yerdedirler..:) Aslında...Forumu da ilk,googledan melek isimleriyle arama yaparken bulmuştum..Üye olmamıştım ozaman ama uzun aylar sonra,üede oldum..:)
Yaşasın melekler!!! :)

aslik
14-08-2007, 20:52
hay allah yaaaa:lol:bana mizahi geldi.sen o kadar bekle mesaj alıcam diye bu kadar dünyevi bi mesaj gelsin sana.senin kilit kırık diye..benim melek meditasyonundan daha farklı beklentilerim vardı.inşallah meleklerden cevabını alabilirim.:flowers:

shira
14-08-2007, 23:06
Umarım alırsın Sevgili Aslik,:friends:

Meditasyon sonundaki mesaj alma bölümünde sıra bana geldiğinde her bir arkadaşın söylediği her bir kelime birleşince ortaya benim için öyle önemli bir mesaj çıkmıştı ki:)şükran duymamak mümkün değil:angel2:

allisse
15-08-2007, 00:21
meleklerle yeni iletişim kurmak isteyenlere bir tavsiye; ilk başlarda büyük beklentileriniz olmasın...yani size hemen çok açık bir mesaj gelmesini beklemeyin...
ayrıntılarada fazla takılmamanızı öneririm örnegin bana anlatılan gibi çagırayım yada okudugum şeyleri yapayım diye ugraşmayın
çünki melekler kesinlikle ''gerçek samimiyet''seviyorlar
saf bir samimiyet...
birde şu varki aynı zamanda gerçekçi olun!bazı insanların duyuları daha açıktır anten gibi düşünün
bazılarınız daha kolay iletişime geçerken bazılarınız zorlanabilir
hepimizin başta koruyucu melegimiz olmakla birlikte çevremiz meleklerle dolu fakat içlerinizden bazıları onlara daha yakın olur bu doguştan gelen birşey...yaratılışla ilgili
aslında bu konuyla ilgili çooook şey yazmak isterim ama çok yorgun ve uykusuzum
şimdilik sadece şunu söyleyebilirim; melekler size çok farklıda yaklaşabilirler...
çok açık mesajlar yerine küçük şeylere dikkat edebilirsiniz
örnegin rüyalarınız!ip uçlarını takip edin:)
bir süre sonra çagırmanıza bile gerek kalmayacaktır
bir dostunuz , arkadaşınız gibi düşünün siz onları düşünmeyi bırakmazsanız onlarda sizi bırakmaz
çok sıkıntılı oldugunuzda rüyalarınızda bir sürü ışıkla konuşabilir sabah kadar gülebilir uçabilir ve sabah tam olarak anlamadıgınız sonsuz bir huzur ve mutlulukla uyanabilirsiniz:)
çocuklugunuzu hatırlayın yapacagınız tek şey bu!saf bir sevinç ve sonsuz sevgi....

allisse
15-08-2007, 00:42
yıllar önceydi...yakın bir arkadaşım trafik kazası geçirmişti
onu ziyarete gittigimde inanamadım...o güzel arkadaşım bilinci gelip gider bir halde, tanınmaz bir şekilde yatıyordu...konuşamıyor, kendi kendine hareket bile edemiyordu
eve gelince ilk işim Allah'a yalvarmak ve bütün şifa meleklerini arkadaşımın başına çagırmak oldu
hatta onlara çok açık bir mektup yazdım kendi koruyucu melegimden iletmesini istedim
iki gün sonra telefon çaldı...telefonda tanıdık gelen bir ses konuşuyordu...arkadaşım ayaga kalkmıştı ve benimle konuşuyordu!!!inanamadım
hemen dua ederek Allah'a şükrettim
herşeyi Allah'tan isteyin... meleklerle iletişim kurmayıda Ondan isteyin
sizi koruyucu meleginize emanet eden Allah onunla iletişime geçmenizede izin verecektir.İnancınızla siz ve ''gölgeniz'' herşeyi yapabilirsiniz...

aslik
15-08-2007, 01:14
ayyy ne güzel shiracım!...:friends:ne güzel bir armağan.....özge de melek meditasyonlarının muhteşem olduğunu söylüyor.bana bi kısmet olmadı gitmek.bu sefer kaçırmayacağım,çok niyet ettim.inşallah mesajımı alırım bende.olmazsa da ışıkları sağolsun...bu meditasyonu yaşamak bile herşeye değer!....:wink_smile::flowers2:

umutnur
15-08-2007, 17:51
formda melek uyumlaması verenlerrrrrrrr nerdesiniz sesleniyorum.:flowers2::flowers::kalp:

aspirin
16-08-2007, 09:15
Bu çalışma "melek uyumlaması" değil umutnurcum.Bu "melek meditasyonu" adlı bir çalışma.Başmeleklerle yapılan bir çalışma.Yaşamanızı tavsiye ederim. :friends:

roanfin
13-08-2008, 12:48
iyi günler bende bu metitasyonakatılmak istiyorum , bilgi verebilirseniz sevinirim.

osmik
12-05-2009, 09:37
ben yeni üyeyim küçük melek deneyimleri yaşadım ama melek uyumlama nasıl oluyor .uyumlanmış biri tarafından mı yapılıyor

neo38
12-05-2009, 09:57
Daha önce yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum.Ama geçen yaz yaşadğım bir olayı paylaşmak istiyorum.

Apartmanızmızın merdivenlerini silen yaşlı bir teyzemiz var.Birgün kapımı çaldı ve benden kovayı suyla doldurmamı istedi. O sırada kahvaltı ediyordum ve teyzeyi eve kahvaltıya çağırdım kabul etmedi.En azından bir çayımı iç dedim onuda kabul etmedi.Ona para vermeyi çok istiyordum ama bunu kabul etmeyen parayı kabul edermi diye düşündüm.Acaba verirsem gururu kırılırmıydı? Neyse Suyunu verdim ve gitti.Teyze çok yaşlı gerçekten.Ama Allah'ın neyi neden yaptığını sorgulamak haddime değil tabii.Sadece aynı anda meleklerim ne olur siz yardım edin dedim.
Aradan bir kaç gün geçti apartmanın girişinde teyzeyle karşılaştım.Teyze bana "kızım geçen gün bana para verdim ve teşekkür bile ettirmedin.Allah razı olsun dedi." Elim ayağım kesildi gözlerimden yaşlar gelmeye başladı.Teyze dedim ben vermedim.Senden başka taze yok dedi en üst katta o sendin dedi.
Cebimde o anda ne kadar para vardı bilmiyorum tümünü verdim ve teyze dedim bu başka birşey bunu al ne olur dedim ve başka birşey diyemeden uzaklaştım.

Nymphe
12-05-2009, 16:29
ben yeni üyeyim küçük melek deneyimleri yaşadım ama melek uyumlama nasıl oluyor .uyumlanmış biri tarafından mı yapılıyor

Melek Meditasyonu bazı başmelek enerjileri ile belirli niyetlerle gerçekleştirilen ve toplu olarak yaptığımız, hepimizde tadı damakta bırakan, keyifli meditasyon çalışmaları. Toplu çalışmanın tadı başka oluyor tabiki ancak kendi kendine de yapabilirsin. Anasitede Melek'lerle ilgili bölümden bilgi alabilrsin. Yada Yeniden Doğuş Etkinlikleri bölümünde seminer bilgileri içinde açıklama mevcut.

"Melek uyumlama" dediğin şey ise; adında melek geçen ve meleklerin frekansında farklı enerji uyumlamaları. diğer uyumlamalarda olduğu gibi elden ele geçiyor. yani daa önce uyumlanmış, el almış ve el verme yetisi kazanmış kişi yapıyor.

Meleklerle çalışmak için uyumlamaya ihtiyaç yoktur. bu enerjiler de diğerleri gibi kişisel şifayı amaçlar. Uzaktan uyumlamalar bölümündeki bilgileri incelersen daha detaylı bilgi alabilrisin

sevgiler :flowers:

osmik
14-05-2009, 21:23
teşekkürler. yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.
Dün gece uykuya dalmak üzereyken göğüs kafesim balon gibi şişti sanki patlayacak gibiyken uyandım. çok korktum dualar okudum sonra spiraller ve yeşil alan sonra huzur (Allahıma şükür) fikri olan var mı arkadaşlar sevgiler.

Redflame
15-05-2009, 07:18
teşekkürler. yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.
Dün gece uykuya dalmak üzereyken göğüs kafesim balon gibi şişti sanki patlayacak gibiyken uyandım. çok korktum dualar okudum sonra spiraller ve yeşil alan sonra huzur (Allahıma şükür) fikri olan var mı arkadaşlar sevgiler.
ne duası okudun.maksadın bunları söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.özelden yazarsanda sevinirim.sevgilerimle

zeynep çolak
07-05-2010, 10:42
yazılanları okudukça merakım daha da artıyo.. daha çok okumak daha çok sormak istiyorum. benimde meleğim var hissediyorum yanımda olduğunu.. bide hep yanımda olan bir meleğim var kuzenim eylül =)))))
meditasyonlara katılmak istiyorum hemde çoooookkkk... =))
sevgileerrr..

furtadoo
08-04-2012, 12:15
Mrhaba bende dün ilk defa denemek için meleklerden bir yardım istedim ama olmadı neyse hala bir umutla okudum okudum sonra uykum geldi yattım sonra aklıma neden bana meleklerim yardım etmedi diyerek sinirlendim ve allah a dua ettim vee birden uzaktan ama içten birazda kızgın bir ses bana sen benim karşıma çıksana diye biri konuştu çok korktum sonra uyumuşum ve şimdi düşünüyorum da o ses nedir kimdir neden bana kızdı ve karşıma çıksana dedi şaşkınım hala