PDA

Grafik Görünüm : Usui Reiki 1 İle Oda Negatif Temizliği?

vampirpenguen
17-12-2005, 00:03
Usui reiki 1 initasyonu ile odadaki negatif ortamı nasıl temizleyebiliriz? Ya da bilgisayar olan küçük bir oda için ne önerirsiniz?

aspirin
17-12-2005, 09:38
Sevgili Vampirpenguen,

Usui 1. derece ile mekan temizliği uygulaması yok.Ancak 2.derece uyumlamasını aldıktan sonra bazı sembollerin desteklemesiyle,mekan temizliği yapmak mümkün.
2. soruna da şöyle yardımcı olabilirim,sanıyorum.Bilgisayarına reiki vererek ,zararlı sinyallerinden korunabilirsin.

Sevgili Vampirpenguen,
Bu bölümde sorulara zevkle cevap vermeye çalışıyorum.Ancak sana tavsiyem öğretmeninle bağını koparmayıp,ilk önce ona danışman.Biz herzaman buradayız.

:flowers:

vampirpenguen
17-12-2005, 18:12
Sevgili Vampirpenguen,

Usui 1. derece ile mekan temizliği uygulaması yok.Ancak 2.derece uyumlamasını aldıktan sonra bazı sembollerin desteklemesiyle,mekan temizliği yapmak mümkün.
2. soruna da şöyle yardımcı olabilirim,sanıyorum.Bilgisayarına reiki vererek ,zararlı sinyallerinden korunabilirsin.

Sevgili Vampirpenguen,
Bu bölümde sorulara zevkle cevap vermeye çalışıyorum.Ancak sana tavsiyem öğretmeninle bağını koparmayıp,ilk önce ona danışman.Biz herzaman buradayız.

:flowers:
aspirin önerilerin için teşekkür ediyorum.Hocamla ilk günler çok sorularım oldu ve sordum.Bazı şeyler içsel olarak gelmeye başladı sonra ne bilim suya reiki verme yemeğe reiki verme vücüdumun hangi bölgesine verdiğim zaman rahatlıyorum gibi ;) Soruları biriktirdim bugun yarın sormayı planlıyorum.
Sevgiler
:flowers2:

aspirin
17-12-2005, 18:40
Sevgili Vampirpenguen
Burdayız,sevgiyle bekliyoruz...

İyi çalışmalar.:flowers: