Grafik Görünüm : Enerji vampirleri...
vampirpenguen
12-12-2005, 00:26
Sevgili arkadaşlar bugün izmirden manisaya dönerken otobüste yanıma biri oturdu.Otobüse binmeden önce bir halsizlik yoktu.Yanıma oturduğu zaman sıcaklık hissetmeye başladım (Temas yok bu arada kollarımın biraz ilerisi dirsek ) sonra yavaş yavaş yorulduğumu uyukladığımı hissettim.Negatif enerjilerden korunmak için ayaklarımı çarpraz ellerimi göbeiğimin üstüne koydum.Olan olmuştu.Şu ana kadar ki bilgilerimin ışığında bazı insanların istemeden de olsa karşı tarafın enerjiini olumsuz yönde etkilediğini duymuştum.Bu gibi durumlarda reiki veya başka bir enerji bizi nasıl koruyabilir?
Sevgili Vampirpenguen,
Bahsettiğin şekilde ellerinle 3. çakranı kapatmak faydalı bir yöntem. Ayrıca çok güçlü etkisi olan 'niyet' mekanizmasını devreye sokarak, "şu an enerji bedenim üzerinde benim için negatif etki yapan enerjilere kendimi kapatıyorum" gibi bir niyet cümlesi de korunmanı sağlayacaktır.
Sevgilerimle.. :flowers:
vampirpenguen
12-12-2005, 18:58
Originally posted by Turgay@12.12.2005 (09:41)
Sevgili Vampirpenguen,
Bahsettiğin şekilde ellerinle 3. çakranı kapatmak faydalı bir yöntem. Ayrıca çok güçlü etkisi olan 'niyet' mekanizmasını devreye sokarak, "şu an enerji bedenim üzerinde benim için negatif etki yapan enerjilere kendimi kapatıyorum" gibi bir niyet cümlesi de korunmanı sağlayacaktır.
Sevgilerimle.. :flowers:
Turgay kardeşim bu niyet günlük hayatımda çok işime yarar dolmuşta otobüste sırf enerji emen insanlar değil elektro manyetik enerjiler saçan arabalar vsss.. Karşı güzel bir koruma olur.Eskiden negatif enerjiler etkiler yaşamaya alışmıştım.Şimdi ise gerek çakra dengeleme gerekse aura temizleme çalışması ile negatif enerjiler bana şimdi resmen batıyor :bangin: Temizlendikçe ve pozitif enerjinin değerini anladıkça eskiden kendime ne kadar zülüm ettiğim aklıma geliyor.
levitasyon
02-02-2007, 18:51
gzl bir konu konu başlığı.yeni bir bilgi öğrendim.....
neslihan
02-02-2007, 18:56
Bence en iyi yöntem hemen ordan ufak ufak kaçmak :nonono:
ben yapıyorum...En imkansız durumlarda dahi eğer mekan el vermesede bile bir adım uzağına gitmek bile yeterli ..
derhal irtibatı kesiyorum:P
Zaten enerjin yükseldikçe bu tür olaylardan rahatsız olmamaya başlıyorsun farkediyorsun ama seni rahatsız etmiyor.
Turgay abim çok güzel açıklamış. Aslında gerçekten sadece temiz bir kalp ile yapılan bir niyet çok şeyi çözmeye yardımcı oluyor :)
Force_Energy
03-02-2007, 23:05
Lady e katılıorum ve bikaç ekleme yapmak istiorum,
Düzenli olaraka çakra dengeleme yapan,niyet eden,ve enerjisini nerede kullanacağını iyi bilen bir insan(ki bunun için sabır,azim çok çalışmak lazımdır) bu tür bir enerji kaybı yaşamaz..hadi işin teknik kısmını geçiyim çakra dengeleme falan:D
"Pozitif" düşünen ve ona göre hareket eden kişi zarar görmez..ama yanında ki enerjiyi çekmeye çalışırsa bakın ne olur:
Vampir dediğiniz kişiler,eğer pozitif düşünebilen olgunluğa erişmiş bir kişnin enerjisini emerken,çok mutlu olur çünkü emdiğini sanar oysa,kendi enerjisini kaybediodur o..herşeyin ilk hali olan pozitif,onun negatif duygularını dönüştürmektedir eh bu durumdada bu vampirin 2 gün içinde ya psikolojik olrak ya da fiziken olrak çökmesi söz konusudur..
"şu an enerji bedenim üzerinde benim için negatif etki yapan enerjilere kendimi kapatıyorum"
da ayı şekilde bir pozitif düşünce örneğidir:)
Hayal Ayaz
26-02-2007, 00:22
reikiyi öğrendiğim günden beri sabah uyandığımda ilk önce kendimi korumaya alırım sonrada, ihtiyacı olanların bütünün hayrına kullanmaları için kanal olurum, böylece bütün gün benden reiki aktığı için vampirlerden etkilenmem
Ben bu durumu şöyle çözdüm arkadaşlarım.
Meditasyonlarımı sabah erken kalkıp yapıyorum ve güne daha zidne ve daha güvenli başlıyorum. Meditasyon bittiğinde de Kendimi negatif enerjilere kapatıyorum ve güne Reikinin 5 Temel ilkesini söyleyerek olumlamalarla başlıyorum. :) Bu sayeden günüm daha iyi geçiyor. :) Eğer sizi rahatsız eden negatif enerjiler varsa yanınızda duran kişiden gelen. Reikiyi çağırın ve negatif enerjiyi başınızdan savın :wink_smile:
fundakpece
03-03-2007, 21:09
ben enerji vampirlerinden korunmak için kendi önlemimi baştan alıyorum.sokak kapımın yanında küçük bi not var.''kendimi dışarıdan gelen tüm negatiflere kapatıyorum ''yazıyor.3.çakramı kapatıp bu notu okuyor ,kendimi korumaya alıp ondan sonra dışarı çıkıyorum.:angel:
parisstgermain
21-05-2007, 03:24
ben enerji vampirlerinden korunmak için kendi önlemimi baştan alıyorum.sokak kapımın yanında küçük bi not var.''kendimi dışarıdan gelen tüm negatiflere kapatıyorum ''yazıyor.3.çakramı kapatıp bu notu okuyor ,kendimi korumaya alıp ondan sonra dışarı çıkıyorum.:angel:
Enerji Vampileri,enerji vampirliğini bilinçli mi yaparlar???
Yoksa o kadar negatiftirler ki kara deliğe mi dönüşmüşlerdir??
serkankasirka
21-05-2007, 17:46
bu vampirlerden korunmanın başka etkin yolları varmı..?
Hayal Ayaz
22-05-2007, 01:44
eğer UR2 iseniz güç sembolünü yere veya kapıya çizin. yere çiziyorsanız,ayakta durun önünüze güç sembolünü çizin,bir adım atarak güç sembolünün içine girin, korunma kalkanınız oluşmuştur,yada kapıya çizin kapıdan girip çıktıkça yine koruma kalkanından geçersiniz.bunun diğer bir faydası evinize negatif yüklü,öfkeli,hasta vs. birisi geldiğinde o da kapıya çizdiğiniz sembollerin enerjisinden geçip içeri girdiği için size zarar vermeden sakinleşecektir..buna rağmen enerji vampirlerinden etkilendiğinizi düşünüyorsanız korkularınıza reiki verin,veya ayetel kürsi okuyun,hatta bunu reiki verirken yapın,ayrıca enerji vampiri dediğimiz insanlar çoğu zaman bunun bilincinde değildirler,istisnalarda var tabii,onların yüksek benliği şifanın nereden geleceğini ve kimin kanal olduğunu biliyor ve bizlere yönlendiriyor.sabahleyin kalktığınızda ,şifanın ,tüm ihtiyacı olanlara, ihtiyaçları oranında, bakışlarınızdan ,sesinizden,bedeninizden akmasını dileyin ve sonunda ben kanalım deyin,o gün akşama kadar karşılaştığınız tüm varlıklar sizin kanalınızdan enerji çekseler bile bunun size faydası olur zararı olmaz ,çünkü reiki bizden akarken bizide şifalandırır sevgiler.
Hayal ablacım bu güzel bilgileri paylaştığın için sana çoook çok teşekkür ederim.:) :kissing: :angel2: Belki bi çok yerde yazıyodur ama yeni olduğum için bilmiyodum ve not aldım bile.Henüz R1 olduğum için sabahları niyet etmekle yetinicem ama 2 olduğumda da dediğin gibi işaretlemeleri de yapıcam.Çok sağol.:blush: :butterfly: :butterfly: :butterfly:
Sevgiler...:flowers2: :flowers2: :flowers2:
parisstgermain
22-05-2007, 03:13
eğer UR2 iseniz güç sembolünü yere veya kapıya çizin. yere çiziyorsanız,ayakta durun önünüze güç sembolünü çizin,bir adım atarak güç sembolünün içine girin, korunma kalkanınız oluşmuştur,yada kapıya çizin kapıdan girip çıktıkça yine koruma kalkanından geçersiniz.bunun diğer bir faydası evinize negatif yüklü,öfkeli,hasta vs. birisi geldiğinde o da kapıya çizdiğiniz sembollerin enerjisinden geçip içeri girdiği için size zarar vermeden sakinleşecektir..buna rağmen enerji vampirlerinden etkilendiğinizi düşünüyorsanız korkularınıza reiki verin,veya ayetel kürsi okuyun,hatta bunu reiki verirken yapın,ayrıca enerji vampiri dediğimiz insanlar çoğu zaman bunun bilincinde değildirler,istisnalarda var tabii,onların yüksek benliği şifanın nereden geleceğini ve kimin kanal olduğunu biliyor ve bizlere yönlendiriyor.sabahleyin kalktığınızda ,şifanın ,tüm ihtiyacı olanlara, ihtiyaçları oranında, bakışlarınızdan ,sesinizden,bedeninizden akmasını dileyin ve sonunda ben kanalım deyin,o gün akşama kadar karşılaştığınız tüm varlıklar sizin kanalınızdan enerji çekseler bile bunun size faydası olur zararı olmaz ,çünkü reiki bizden akarken bizide şifalandırır sevgiler.
Enerji Vampirlerini ilk kez duyuyorum..
Bazı insanların yanında bulunmak istemem,''enerjimi çekiyo ya yanında mutsuz oluyorum'' diye ifade ederim bunu ben..Ruhsal tınılarımızın uymadığını düşünürüm vs...Eski müdürümle böyle bir durumumuz vardı:)
Adam benim caanım müdürümün ayağı kaydırılarak tepeden gelmişti,egodan ibaret bir insan evladıydı,''evlat olsa sevilmez'' kategorisinde inceleyebiliriz kendisini :) :) :) ben onu gördüğüm an cin çarpmışa dönüyordum,zaten 3 ay acılar içinde çalıştıktan sonra ayrıldık..enerjimizin,ruhsal tekamül seviyemizin uymaması diye yormuştum ama acaba,toplantı ortasında burnunu karıştıran sevgili amirim:) bir enerji vampiri miydi???
fundakpece
22-05-2007, 12:48
:) enerji vampirleri,bize en yakın kişiler de olabilir. eşiniz-anne-babanız-çocuklarınız-akrabalar-arkadaşlarınız..gibi.bu şekilde beslendiklerinin farkında değillerdir ama sizinle dertleşerek ,yakınarak,acındırarak,ilgi çekerek v.s.enerjinizi emerler,kendilerini daha iyi hissederler,rahatlarlar.hiç farkında olmadan verici olabilirsiniz.kendinizi kapatmayı unuttuğunuz zaman atak yeme olasılığınız çok yüksektir.ben önceki yazımda en basit şekli ile ,herkesin yapabiliceği gibi bir korunma şeklinden bahsettim.sevgiler..
mavigezegen
22-05-2007, 13:07
teşekkürler arkadaşlar....bir de ışıkla korunma yolları var mı?
fantastic
20-07-2007, 00:14
vampirpenguven , cok güzel bir konuya deginmissin bu senin bahsettign negatif enerji yayan insanlar konusuna giriyor sanirim bende forumda yasadigim tecrübeden http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=29356#post29356
konu actim, bu senin yasadigin seyde dolmusta basima geldi ayrica yanimdaki adama degen yerim sıcak olmustu, birde benim bildiigim enerji olarak sizden güclü olan birisi kullanmayadi biliyorsa sizin enerjinizi emebilir , arkadaslarin dedigi uygulamalari denemek lazim tabi, Allah böyle insanlardan korusun : )
birde simdi buldum bazi taslar bu negatif elektirikleride alabiliyormus örnegin
Turkuaz: İnsanların yaydığı negatif enerjiyi nötralize eder. Kederi giderir. Huzur hissi verir. Kadınsı bir taş olup cinsel cazibeyi artırır. Gümüşle birlikte kullanılması tavsiye edilir.
gibi ama en iisi topraklama yapmak galiba : )
vampirpenguen
20-07-2007, 14:14
vampirpenguven , cok güzel bir konuya deginmissin bu senin bahsettign negatif enerji yayan insanlar konusuna giriyor sanirim bende forumda yasadigim tecrübeden http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=29356#post29356
konu actim, bu senin yasadigin seyde dolmusta basima geldi ayrica yanimdaki adama degen yerim sıcak olmustu, birde benim bildiigim enerji olarak sizden güclü olan birisi kullanmayadi biliyorsa sizin enerjinizi emebilir , arkadaslarin dedigi uygulamalari denemek lazim tabi, Allah böyle insanlardan korusun : )
birde simdi buldum bazi taslar bu negatif elektirikleride alabiliyormus örnegin
gibi ama en iisi topraklama yapmak galiba : )
geçmiş olsun. reiki güç sembolu ve olumlamaları kullanıyorum günlük hayatta bu tip insanlara karşı :)
fantastic
20-07-2007, 14:33
bende ögrensem cok ii olacak bakalim artik : )
bu arada negatif enerjiler kısmınada ekledigim sayfa ve alintiya mutlaka bakin
http://www.simakayne.com/index.asp?blm=bioenerji&islem=yazilar&yazi=130
Aurarun güçlü elektromanyetik özelliklerinden dolayi sürekli olarak enerji verir ve alirsiniz. Bir baska insanla her karsilastiginizda bir enerji alisverisi olusur. Siz onlara elektriksel etki verebilirsiniz, onlardan da manyetik etki alabilirsiniz. Ne kadar çok insanla iliskide bulunursaniz, o kadar çok enerji alisverisi olusur.
Bu alisverisin farkinda olmadiginiz takdirde, gün boyunca birçok enerji atigi biriktirebilirsiniz. Farkinda degilseniz, aksama dogru kendinizi tükenmis hissedebilirsiniz, hatta kafanizin içinde yabanci fikirlere, düsüncelere ve hislere sahip olabilirsiniz. Hepimizin bir parça çildirdigimizi düsündügümüz günler olmustur. Bunlarin sizinle hiçbir iliskisi olmayabilir, daha çok günboyu karsilastiginiz insanlardan aldiginiz enerji ile ilgili olabilir.
Hepimizin bir iki enerji tüketici tanidigi olmustur. Onlarla yüz yüze ya da telefonda konusmak sizi yorgun düsürebilir. Kisi sizden ayrildiginda ya da telefonu kapattiginda, sanki midenize yumruk yemis gibi olursunuz. Bu tür bir alisveris sagliksizdir. Deneyimlediginiz, auranizdan enerji sömürülmesidir. Son bölümdeki alistirmalar, her gün auranizi dengelemenize, onu canli tutarak, bu tür tek tarafli iletisimi engellemenize yardimci olacaktir.
vampirpenguen
20-07-2007, 20:13
bende ögrensem cok ii olacak bakalim artik : )
bu arada negatif enerjiler kısmınada ekledigim sayfa ve alintiya mutlaka bakin
http://www.simakayne.com/index.asp?blm=bioenerji&islem=yazilar&yazi=130
verdiğin yazı aydınlantıcı teşekkür ederim ;):flowers2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.