PDA

Grafik Görünüm : Değişimler

vampirpenguen
08-12-2005, 21:12
Sevgili dostlar eskiden yalnız kalmaktan hoşlanırdım pek bir şey paylaşma hissi hissetmezdim.İçimde taşan bir paylaşım bir sevgi hissediyorum taşmak istiyorum yeni açılımlar istiyorum.Hocam demişti bu burda kalmaz haklımışta eskiye göre kendimi daha paylaşımcı daha sevecen daha iradeli hissediyorum.Bakalım neler olucak :D Birde sanki bu foruma bir tek yazıyormuş gibi hissediyorum :bangin:

memojoe
09-12-2005, 02:31
Meraklanma sevgili penguen, hepimiz buradayız, yazıyoruz. :D

Bu aile içerisinde zaten artık yalnız kalmaktan hoşlanmayacaksın :) Artık kendini çok daha iyi tanıyorsun. Mutlaka çok güzel yeni açılımlar yaşayacaksın, kendindeki ve çevrendeki hızlı değişim-dönüşümleri fark edecek, daha iyi anlayacak, hatırlayacaksın.

Bakalım neler olacak :rolleyes: istediğin sürece hep birlikte paylaşacağız.

Sevgiler

vampirpenguen
09-12-2005, 15:41
Teşekkürler arkadaşlar hepberaber :flowers2: :bravo: :naughty: :P :flowers: :wave:

doktor
10-12-2005, 21:06
Sevgili Arda cığımızın dediği gibi

HERSEY COK GÜZEL OLACAK

Sevgili Vampenguen ciğim, ailemiz o kadar güzel ki, bazen dinlemek, ta buralardan gülümsemek bile, birbirimiz tarafından hissediliyor.

Kendimi çıkmaza soktuğum, sıkıntılı hissettiğim çoğu zaman, bir de bakıyorum ki, AİLEMİZDEN birisi, "Nasılsın, İYİ MİSİN " diye o an beni aramıştır.(Oysa hiçbirşeyi bilmezler)

İlk izlenimlerini şurada yazman, bizler için yine ve yeni derslere, anımsamalara yol açıyor.. Yaptığın çok işe yarıyor.. Sanma ki Master adı var diye , Üstad olduk.
Üstad olmak, bir öğrenciye layık olmaya çalışmaktan başka birşey değil.
Vallahi Öğrenci kalmak ne iyiydi diye düşünüyorum bazen.

Her aşamada, bırak toksin atmayı, ah o auralarımızda ne çok tamamlanmamış meseleler, yamalar, yırtıklar var ki, ata ata, tamir ede ede bitmiyor.. Ne bitmez çileymiş mübarek.

Eh sonunda tebeşir tozu gibi uçup, Aslolana karışmak var ya , emin ol herşeye, tüm sıkıntılara değer.

Sevgilerimle.. Seni kocaman kucaklıyorum :pepper: :banana: :pepper: :banana: :heart: :heart:

vampirpenguen
11-12-2005, 22:52
Originally posted by doktor@10.12.2005 (22:06)
Sevgili Arda cığımızın dediği gibi

HERSEY COK GÜZEL OLACAK

Sevgili Vampenguen ciğim, ailemiz o kadar güzel ki, bazen dinlemek, ta buralardan gülümsemek bile, birbirimiz tarafından hissediliyor.

Kendimi çıkmaza soktuğum, sıkıntılı hissettiğim çoğu zaman, bir de bakıyorum ki, AİLEMİZDEN birisi, "Nasılsın, İYİ MİSİN " diye o an beni aramıştır.(Oysa hiçbirşeyi bilmezler)

İlk izlenimlerini şurada yazman, bizler için yine ve yeni derslere, anımsamalara yol açıyor.. Yaptığın çok işe yarıyor.. Sanma ki Master adı var diye , Üstad olduk.
Üstad olmak, bir öğrenciye layık olmaya çalışmaktan başka birşey değil.
Vallahi Öğrenci kalmak ne iyiydi diye düşünüyorum bazen.

Her aşamada, bırak toksin atmayı, ah o auralarımızda ne çok tamamlanmamış meseleler, yamalar, yırtıklar var ki, ata ata, tamir ede ede bitmiyor.. Ne bitmez çileymiş mübarek.

Eh sonunda tebeşir tozu gibi uçup, Aslolana karışmak var ya , emin ol herşeye, tüm sıkıntılara değer.

Sevgilerimle.. Seni kocaman kucaklıyorum :pepper: :banana: :pepper: :banana: :heart: :heart:
Sevgili doktor kardeşim bu aileden olmaktan bende mutluluk duyuyorum.Olumlu düşünmenin ve düşüncelerimizin geleceği yarattığı gerçeğini basit örneklerde de olsa yaşıyorum.Her ne kadar reiki tecrübesi olmasa bile anlatmak isterim.Şu cümleyi kendime tekrar ettiğimden beri
"Herşey benin hayrıma çalışıyor"
Ufak tefek yaşadığım günlük sıkıntılar olmuyor artık nasıl mı?
Eskiden su faturası yatıracağım zaman baya bir sıra olacağını düşünürdüm.
Şimdi bunu sildim artık güne başlarken bugün harika ve mükemmel herşey benim hayrıma işliyor düşüncesi ile başlatıkdan sonra su faturası yatırmaya gittiğimde bırakın sırayı hemen gidip yatırdım :D
Otobüsleri kaçırma şartlandırmasını aştığımda ne zaman durağa gitsem istediğim otobüsün en az 5 dakika içinde geldiğini görüyorum.Günlük hayatta sıkıştığım vakitlerde hiç olmayacağıma inandığım(Eskiden) yardımlar başlıyor :D Düşünce geleceğinizi oluşturur deneyin ve görün :D
Bu tip cümleleri kendinize göre değiştirin yada çeşitli kitaplardan faydalanmaya çalışın sonuçlarını hemen görürsün Allah'a müteşekkir olmalyız bize kendi koşullarımızı oluşturma fırsatı verdiği için.
Kendim için kullandığım bazı yöntemler;
"Bulunduğum şu an herşey mükemmel ve harika herşey benim hayrıma işliyor"
"Kendimi onaylıyorum ve kendimi seviyorum"
Not:Son cümlede aklınıza olumsuz düşünceler geliyorsa bastırmayın bırakın zihninizde ne sölüyorsa sölesin söledikten sonra
"Seni seni serbest bırakıyorum ve gitmene izin veriyorum kendimi onaylıyorum ve kendimi seviyorum"
Sevgili arkadaşlar bu tip alıştırmaları uzmanında almanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum.Benim şu anki alıştırmalarım bunlar eksik yönleri varsa bu eksikleri tamamlanızı rica ediyorum.
Herkese Sevgiler

:flowers2: