Grafik Görünüm : Çok acil
Can'lar,
Şu an telefon geldi. Sevgili Kudi'mizin ağrıları çok artmış. Morfin uygulamak zorunda kalmışlar. Lütfen şifa enerjilerinizi yoğunlaştırır mısınız? :angel2:
Kudret Selbastı
İzmir Trafik hastanesi Ortopedi yoğun bakım
Diz protez ameliyatı
Sağolun :heart:
Can'lar,
09.15 te konuştum kendisi ile. Belden iğne yapıyorlarmış. Ancak o şekilde ağrısı azalabiliyormuş. Lütfen desteğe devam. :heart: :angel2:
Her saniye gönderiyorum...Şimdiden şifa olsun sevgili Kudi'ye.. :wub:
Kıyamam ben :heart: hemen yolluyorumm. Acil şifalar olsun :angel2: :angel2:
CAN'ım Kardeşim,Kudicim hemen gönderiyorum. :heart:
YÜCE RABBİM yardımcın olsun... :angel2:
:flowers:
Sevgili Kudi'ye acil şifa dileği ile tüm kalbimle gönderiyorum sevgiyle kucaklıyorum :flowers2: :angel2:
CAN'lar, Kudimizin ilk yürüme deneyimi başarıyla gerçekleşmiş.Ancak,ağrıları dünkü gibi olmasa da devam ediyor.Büyük ihtimalle yarın taburcu olacakmış.Adres değişikliğini tekrar bildiririm.
Hepinize Teşekkürler... :angel2:
Sevgili Kudicim,dualarımız,enerjilerimiz seninle. :heart:
:guitar: :banana: Oleeeeeeeeeeeeeeey ;yahoo:
Kudi'miz şu an taburcu oluyooooooooor :bravo2: :flowers2: :bannana_guitar:
Hepinize sonsuz teşekkürleeeeer :heart: :angel2: :heart:
Çok şükür... :angel2: Bunu da atlattık ;yahoo:
Kudi mize çok geçmiş olsunnnn.. Kim bilemedim ama Aileden nasıl olsa. :banana: :pepper: :banana: :pepper:
Kudi'mizin durumu çok iyi :angel2: çok şükür.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürlerimizle :heart:
Bu cumartesi melek meditasyonumuza da katılabilecek ;yahoo:
Neslihan'cım anneciğin nasıl? Bizi lütfen bilgilendirebilir misin? Yapabileceğimiz birşey var mı? Geçmiş olsun dileklerimiz :flowers2: ve sevgilerimle :heart:
:wave: adım asu yeni üyelerinizdenim zor durumda olan bir arkadaşımızın acil şifa maillerini okudum veduygulandım bende paylaşmak istedim acısı sızısı en kısa zamanda bitsin ve iyi enerjilerini herkesle paylaşmaya devam etmesi dileğiyle sevgiler selamlar yoga .
Sevgili Asu,
Hoşgeldin :flowers2:
Ne iyi ettin de geldin.
İyi dileklerin için teşekkürlerimizi sunuyor, sevgilerimi gönderiyorum. :heart:
Berna :)
13-12-2005, 16:56
Tüm hastalarımıza ,sorunları olanlara ve bize ihtiyaç duyan herkese reiki ve sevgi enerjilerimi gönderiyorum. :heart:
Allah acı ve keder yaşatmasın kimseye. :flowers:
Sevgimle BERNA :)
neslihan
13-12-2005, 20:37
Sevgili turgay, annem hastanede henüz ama biraz daha iyi..Doktora annemin rahatsızlığının sebebinin taşıdığı ağır sorumluluk ve sıkıntı olduğunu söyledim bana olmaz öyle şey dedi ve araştırdı bir şey çıkmadı...Hastanede evdeki gergin ortamdan uzaklaştığı için dinlenme fırsatı buldu.Sanırım yarın hastaneden çıkaracaklar....İnşallah hastalığına neden olan problemler düzelir...hepinize çok teşekkür ederim sevgili dostlarım...Tüm hastalıklara neden olan gerginlik ve problemlerin sona ermesi için duaya ihtiyacımız var.. :angel2:
Sevgili Neslihan,annecin ne güzel dinlenmiş işte.
ALLAH yardımcısı olsun.Bizler de ailen olarak sevgimiz ve enerjilerimizle yanınızdayız.
Sevgiyle kalın. :flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.