PDA

Grafik Görünüm : iki soru

sevecen
24-11-2005, 11:22
:apple: iki tane kafamı :scratchchin: kurcalayan soru var.
ilki:bir arkadaşımın ablası rüyasında arkadaşıma büyü yapıldığını ve bazı varlıkların musallat olduğunu görmüş.ablası da onu koruyormuş. rüya onları çok etkilemiş durumda. rüyaların haber verdiğini biliyorum. yahu bu rüya gerçek olabilir mi? biraz tırsmış :frantic: durumdalar da benden bunları bilebilecek birini bulursan sormamı istediler.rüyalar hakkında bilgisi olan var mı?
ikincisi:bir arkadaşım :friends: :heart: var o bana deydiğinde ellerimden acayip derecede enerji akıyo. ben niyet etmeden nasıl olur bu?ama öle az uz diil ellerim alev alev yanıyo sanki.bu enerjinin ona tatbik etmem için akmaya başladığını düşündüm.tatbik ettim ama her dokunuşunda geliyo. bi kere iki kere diil... :scratchchin:

Manga
24-11-2005, 11:41
:)
sevecencim;

İlki;
Rüyaların tam olarak neden görüldükleri baya uzun bir tartışma ister ki hala bilinmiyor. Anlaşılan ablan, arkadaşına iyi bir koruyucu olacak, önüne çıkacak olan negatiflere karşı. Bu arada rüyadaki varlıklar eğer rahatsız ediyorsa kendilerini, o rüyayı düşünmeyi bıraksılar ve kendimi negatiflere kapatıyorum ifadesini kullansınlar.

İkincisi;
Genelde enerji akışı o anda ihtiyacı olan kişilerin yanında kendiliğinden aktif hale geçiyor. Onun ihtiyacından doğan bir akış olmalı bu. Neye ihtiyacı varsa onu göndermeyi niyet edilerek bir çalışmayla belki düzeltilebilir.

Cevap vermeye çalıştım. :heart: Sevgimle :heart:

sevecen
27-11-2005, 16:33
:flowers: ilgine ve tavsiyelerine çooook teşekkür ederim! :flowers2:
:apple: