PDA

Grafik Görünüm : Bir Vaka

doktor
28-11-2004, 21:23
VAKA : 30-07-2004

Uzun süredir görmediğim ve çok değerli bir Dr arkadaşım, bugün ziyaretime geldi. Epey sohbet ettikten sonra , boynunu hareket ettirmekte zorlandığını gördüm. Yoga ve meditasyon çalışmalarını uzun süredir bırakmış ve bundan sonra da 1.5 yıldır rahatsızlık verici boyun ve sırt ağrıları çekiyordu.

Yaşam hikayesi zordu. Neredeyse tek başınaydı. Bir oğlu vardı, pırlanta gibi. Ona bakıyordu şimdilerde. Yükünün ağır olduğunu gördüm. Gerçi onun yükü her zaman ağırdı ve üstesinden gelmeyi bilirdi.Ama bu kez sözünü burada edemeyeceğim özel durumu ,onun yaşamındaki güçlüklere pes etmesine yol açmıştı. Çok sıkıntılıydı. Yüzü hep gülüyordu, ama sıkıntısı ,ızdırabı vardı. Söylemiyordu. Görüyordum. İyileşmek için de sürekli ağrı kesici kullanıyormuş. Arada hafızasının da zayıfladığını öğrendim. Kimbilir bu hafıza zayıflığı belki de sürekli analjezik kullanması nedeniyle olabilirdi. Ayrıca uyuma güçlükleri de başlamıştı.

Sohbetin sonunda ona Reiki aktarmayı teklif ettim. "O ne ? Duymuştum, iyi bir şey olarak söylüyorlar , bana ne yapacaksın? " diye sordu.

Ona aynen şöyle söyledim.

"Sana birşey yapmayacağım, Sen bana iyilikte bulunacaksın , Kendini iyileştirecek olan SENsin."

Rızasını aldıktan sonra ,öğrendiğim biçimde ( Rüya ve Esinin kitapları bana çok yararlı. Yardımcı iyileştirme metodları ile ilgili onlarca kitaplarımın arasındaki başucu kitaplarımdan ) ona Reiki verdim.

İşlem bittikten sonra, ona soru sormadım. O anlattı :

1- Bambaşka birşeydi.

2- Uyudum ve Karadenizin dalgalarını gördüm.( Gerçekten başlangıçta hemen uyumuştu )

3- Bak artık başımı öne eğebiliyorum. Acım azaldı.

4- Ellerin çok sıcaktı. Hele ellerimi tuttuğunda. Ensemin yandığını sandım.( Onu yüzüstü çevirdiğimde uyanmıştı)

5- Ensem hala çok sıcak.Ne yaptın bana? ( "Ben birşey yapmadım, herşey O ' nun izni ile olur " dedim ona.)

6-Çok rahatladım. Sanki günlerce uyumuş gibiyim.

Ona teşekkür ettim ve haftaya bana kahve ısmarlamasını istedim. Emeğimin karşılığını almalıydım ))
Benim izlenimlerimden bir kısmı da şunlardır.

1-Belirli enerii merkezlerinde, özellikle kalp ve boğaz çakrasında,Reiki devam ettikçe, eterik bedeninden yayılan renkler daha açıklaştı ve daha yükseldi.

2- Boğaz çakrası arka kısım ( ense ) ayrılmış ve zedelenmiş tendonlar ve kas lifleri tamirat gördü.) Nasıl olduğunu burada anlatmayacağım. İsteyenler özel msg atabilir )
3- Ensedeki , yani servikal( cervical) omurlarda sorun olmamasına rağmen, kasları çok gergindi. ( Sürekli dişlerini sıkar ve uykuda gıcırdatırmış.. mücadele). Kaslar bu gerginliğe cevap veriyordu. Ve kemiklere bağlantı yerlerinin yakınlarında sadece gerginlik değil, kopmalar da başlamıştı.( Nasıl gördün diye sorarsanız, onu da buradan söylemeyeceğim.)

Ona teşekkür ettim ve yolcu ettim.
:wave:

şair
10-05-2007, 17:26
müthişsiniz

doktor
10-05-2007, 21:11
Asıl müthiş olan Reikidir.. O'nun bize verdiği bu nimettir.. Çok şükürler olsun.:kalp:

kırkayak
10-05-2007, 21:53
Elerine sağlık iyikide reiki varmış diyorsunuz ama unutma sizin yaptıgınız bu güzel çalışma size nasipmiş bu konu bizimle paylaştıgınız için çok teşekür ederim hoşçakalın

fundakpece
10-05-2007, 22:15
:friends: ellerine ,yüreğine sağlık güzel güzeellll doktorum.iyiki reikiiiii

Suzix
10-05-2007, 22:27
Yaa hakikatten çok güzel bu deneyimler yaa!!!!!Allah'ım birgün ben de böyle (sevgili doktor gibi:)) çok içten ve derin bir iyi niyetlilikle birine yardım edebilecek miyim?Bazen tersine her şeyi öle batırıyorum ki düzeltiyim derken:( :( :( !!!Çok üzülüyorum...:crying: :crying::( Destek yerine köstek oluyorum çünkü.:(

:angel2::angel2::kalp: Allah'tan bir dilek diliyorum.Kalbimin taa derininden geçti.Allah'ım birine yardım edip sonucunda da ömür boyu iyi olduğunu görmeyi diliyorum senden.1 kişi de olsa razıyım.Ne olur dileğimi kabul et.:kalp: :angel2: :angel2:

:flowers2: :flowers2: :flowers2:

aspirin
11-05-2007, 06:38
Amiin...:angel2:

shira
11-05-2007, 10:31
Sevgili Suzix,:)

:angel2: 'Yaşamın boyunca tek bir ruha dahi dokunabilirsen eğer, boşa yaşamış sayılmazsın' :angel2:

Tanıdık geldi mi?:wink_smile:

Dileğini yüreğinin derinliklerinden dilemen ve içtenliğin, sahip olduğun ve hatta ait :wink_smile: olduğun bilincin apaçık bir göstergesi.

Şimdi dileğinin kabul olduğuna ve pekçok ruha dokunacağına yürekten inanmanın tam zamanı:bravo:

Şimdiden olmuş gibi davran:angel2:

Sevgilerimle

:)

Suzix
11-05-2007, 15:28
Çok teşekkür ederim sevgili Shira. (:kissing:) Hala üzülüyordum (:( ) ama sanırım dediğin gibi yapmalıyım.(:)) :wink_smile:

Sevgiyle...:flowers2: :flowers2: :flowers2:

mim
16-05-2007, 21:41
:doh: Herkese Selam,
12.05.2007 de girdiğim ameliyattan Allah'ın ve Doktor'cuğumun sayesinde tabiki birde sizlerin yolladığı o harika enerjilerle başararıyla çıktım.Bu deneyim gerçekten harikaydı.Şimdiye kadar çoğunlukla enerji yolluyan ben oldum.Hep merak ederdim toplu enerji yollandığında ne oluyor diye.?:doh: Tabiki çekim yasası her zamanki gibi merak ettin yaşa dedi.Ama harikaydı,saat 9;30 dan sonra gittikce artan o enerji akışlarını öylesine hissettimki.Ameliyat öncesi anestezi almış gibiydim.:angel:
Çenem uyuşmuştu öylesine gevşemiştim ki,yüzümde bir gülümsemeyle ne olursa olsun umursamaz yatan bir kadın.Gözlerimi kapadığımda üstüme akan ışıklar bedenimde patlıyordu sanki,gözlerimi kapadım sizlere teşekkkür ettim ve evrene bunu yaşatan Rabbime.Ameliyata girmeden önce iğne yapıp sakinleştirirler ya onu yaptırmadan onu olmuştan beter oldum.Sedyede herkeze el sallıyarak sanki maskeli bolaya gider gibi gittim.Çıktığımda sevdiklerim çevremde bana bakıyorlardı:wink_smile: İlk söylediğim şey kızım yemeğini yedinmi?.Birde birçok şeyi halt ettiğimi düşünüyordum.Meğer evletlarımın takıntısı bırakamamışım.Ama sevginin gücüyle pekte ameliyat olmuşa benzemiyorum.Çünkü ailem,dostlarım la,sevgi çemberim öylesine büyük ki.Forumma biraz geç yazdım dün nettim 24 saat çalışmadı demekki dinlenmem lazım.Herşey için teşekkür ederim.Bilinki enerjileriniz gerçekten inanılmaz.Yüce yaratandan
hepiniz için artarak sonsuza kadar devamını dilerim.:kalp: :kalp: :kalp:

Sevgiyle kalın.:flowers2:

Suzix
16-05-2007, 22:05
Umarım biraz daha iyi olmuşsundur Yurdaay ablacım.:) Tekrar geçmiş olsun.Deneyimlerin gerçektende ilginç.Bende merak ediyordum nasıl oluyor diye demek ki böyle oluyormuş toplu enerji alınca.:doh: :lol: Sayende bende öğrenmiş oldum.:)

Sevgiyle...:flowers2: :flowers2: :flowers2:

mim
26-05-2007, 10:52
:angel2:Canım çok teşekkür ederim,
Herşey için,yanımda olduğun ve hastaneye kadar geldiğin için.
Beni çok mutlu ettin,Allah ta seni mutlu etsinnn.:flowers2:

:friends:

Suzix
26-05-2007, 21:24
Rica ederim Yurdaay abla ne demek.:blush:Asıl gelmeseydim çok üzülürdüm.Yol yakınken geliyim dedim.Reikici başka insanların varlığını bilmekten ziyade bizzat tanımak çok mutlu etti beni.:)İyiki tanıdım sizi.:kalp:İyiki varsınız.:kalp:Hepinizi çok seviyorum.:friends:Lale ablamı da öpüyorum buradan.:kalp: :kissing:

NOT:Annem çiçekleri çok beğendi :flowers2: ve çok teşekkür etti.:)Senin de anneler gününü kutladı ablacım haberin olsun.:wink_smile:

Sevgiler...:flowers2::flowers2::flowers2: :butterfly:

roanfin
29-09-2008, 19:30
:) reikiyi seviyorum, şükür olsun Rabbime iyiki öğrenmişim. istanbulda reikiyle haşır neşir olan forum üyeleri fazla sanırım, hiç tanışma, görüşme,yemeği olmuyomu, biraraya gelip kaynaşmak için.

mySoul
29-09-2008, 19:32
oluyor olmazmı hiç, Turgay hocamın istanbula geldiği seminer vakitleri kaynaşma ve tanışma için ideal zamanlar amma velakin ben uzak kalıyorum :(