PDA

Grafik Görünüm : Yarışma !

Turgay
18-11-2004, 11:44
Sevgili arkadaşlar,
Reiki deneyimleri bölümümüze "İyi ki-Reiki" konu başlıklı bir kompozisyon yarışması :P açıyoruz.Ne dersiniz? :bravo: (Tamam, tamam alkışa gerek yok) :thumbsup:
Reiki kullanımlarınız sonucu yaşadığınız hoş deneyimleri paylaşacağınız yazılarınızı bekliyorum.Katılımcıların yazıları sonucu "Büyük Jüri" ;) değerlendirme yapacak ve "inanılmaz" sürpriz bir ödül kazanacaksınız.
Yarışma bugün başlıyor.Tam bir hafta süremiz var.24 Kasım saat 24.00'te süre doluyor .
İlk üç'e ödüller gerçekten inanılmaz olacak.

*"İyi ki- Reiki" başlığı oğlum Ogün tarafından bulunmuştur.Telif hakkı istiyor. ;)

Turgay
20-11-2004, 10:59
Hadi arkadaşlar,
Yarışmada son 5 gün. :wonk:
Önümüz cumartesi-pazar, hadi klavyelerin başına.
Alooooo, orada kimse yok mu?

Turgay
23-11-2004, 12:49
Sevgili Arkadaşlar,
"İyi ki- Reiki" başlıklı kompozisyon ! yarışmamızda son iki gün.Yarın (24 Kasım Çarşamba saat 24.00'te) yarışma süremiz doluyor.
Geçen 5 gün içinde sizler de okumuşsunuzdur :wonk:, BİNLERCE yazı geldi. :puah:
Büyük jürinin işi gerçekten çok zor.
Ödüller ve kazananları 25 Kasım Perşembe günü açıklanacak.
Yalnız ricam bu kadar çok Reiki deneyimi göndermeyin, sistem kilitleniyor. :blink:
Hepinize kolay gelsin.
Sevgilerimle :wave:

doktor
23-11-2004, 20:43
heheyyettt, demiştim size.. benden başka deneyim yazan yok.. Bence siz bunu okuyucular arasında yapın.. Yarışmayı yani :wacko:

şimdi ennnnn bennnn, var mı itirazı olan.. ödül de banaaaaaaaaa :notworthy: :wonk: :pepper: :banana: :pepper: :bravo: :bravo: :bravo:

kih kih kih, bir de kıkır kıkır kıkır

Turgay
23-11-2004, 22:37
Sevgili Doktor,
Çok üzgünüm ama senden başka deneyim yazan sevgili Betül de var!
(kendimi Pamuk Prenses'teki konuşan ayna gibi hissediyorum. :wonk: )
Ne diyeyim, hak eden kazansın, hayırlısı ne ise o olsun, kaderimizde ne yazılıysa razıyız.Hepimiz topraktan bir canız. vs.vs.vs.
(Burada saz solo girer.) :helal:

Turgay
24-11-2004, 20:09
Sevgili arkadaşlar,
Reiki deneyimlerinizi paylaşacağımız "İyi-ki Reiki" de son 3 saat.Süre gece saat:24.00 de doluyor.Kazanan ve ödülü 24.00'den sonra açıklanacak.
:pepper: :banana:
Klavyenize kuvvet.Kolay gele :up:

Turgay
24-11-2004, 23:19
Sevgili arkadaşlar,
"İyi-ki Reiki" kompozisyon yarışmamız kıran kıran mücadele ile geçen bir hafta sonunda nihayet bitiş çizgisine ulaştı. :bravo:
69.287 adet deneyimi :wonk: büyük jürimiz değerlendirirken hayli zorlandı ve neredeyse her gece sabahlanıldı.(Uyuyarak)
Kazananı açıklamadan önce bir-iki satır birşeyler paylaşmak istiyoruz.
Gerçekten forum grubumuzun tüm üyelerine şimdiye kadar her konudaki paylaşımlarından dolayı çok ama çok teşekkür ediyoruz. :bravo: :flowers:
Yarışma esprisi içerisinde tabii ki teşvik amaçlı oluşturduğumuz, "İyi ki-Reiki" köşesi arzu ederdik ki çok daha katılım ve paylaşımla geçsin.Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğiz.Forumumuza katıldığı günden beri paylaşımlarını eksik etmeyen sevgili doktorumuza ayrıca teşekkür etmek istiyoruz.Mesaj sayısı itibarı ile de gerçekten örnek arkadaşımız oldu.Gerek tıbbi konularda gerekse günlük hayatındaki Reiki deneyimlerini böyle bir yarışma olmadan da zaten bizlerle paylaşıyordu.Ve biz bundan çok keyif alıyorduk.Bundan sonra da heyecanla yeni tecrübelerini bekliyoruz.Sağol Doktor. :bravo:
Yine aynı şekilde sevgili Betül'e de özellikle teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.Katılalı çok uzun süre olmasa da paylaşımlarıyla bizi gerçekten çok mutlu etti.Sağol Betül. :bravo:
Sevgili Mavi, Nisan, Berna, Arwen ve tüm Forum dostları hepinize tekrar tekrar teşekkürler.
Şimdi gelelim sonuçlara...... :wonk: :banana: :wonk:
Veeeeeeee kazanan.........lar:

Doktooooooooor ve Betüüüüüüüüüül :helal: :banana: :guitar: :pepper:

Kendilerini kutluyoruz. :bravo: :thumbsup: :bravo:

Veeeeee ödülleriiiiiiiiiii :wonk: :wonk:

Diledikleri zaman Kundalini Reiki 1 İnisiyasyonu
(Hazır hissettikleri zaman ve diledikleri gün ve saatte)

Bir Reiki Forum grubu için en uygunu bu olur diye düşündük.Umarız sizin için de uygundur.Lütfen bizi talebiniz doğrultusunda haberdar edin.

Bütün arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla...
Büyük Jüri :wonk:

Betul
25-11-2004, 10:01
:banana: :guitar: :pepper:
Sevgili Turgay ve Juri uyeleri, cok mutlu oldum , bizi onure ettiniz sagolun.... :flowers:
Keske daha cok katilimci arkadaslarimiz olsaydi, tecrubelerinden yararlansaydik. Yine de sevgili Lale pek cok konuda ennnn, buna suphe yok... Benim eczanede gelen musteriye ilac yerine reiki vermem azcik tuhaf olur, isimden olurum... Bu yuzden tibbi deneyimlerim cok kisitli. Etrafimda kirk kisi beni duyabilecek durumda iken, Reiki den bahsedememenin acisini tasiyorum ama olay boyle...
Ben reiki hocamla ilk tanistigimda cok iddiali bir ogrenci olarak, sevgili masterim Hanne `ye kundalini inisyasyonun da alabilir miyim diye sormustum. - Sen kafayi mi yedin, kundalini enerjisini bir uyandirirsan, kontrolden cikarsin ve seni Danimarka `da kurtarabilecek bir adam bulamayiz dedi.... :nono: Tabi ben muthis korktum :wacko: ve konuyu orda kapattim. Ardindan reiki 2 yi alirken kursa gelen bir bayan , reiki enerjisini kaybettigini soyledi ve tekrar inisyasyon aldi. Nasil oldugunu sordugumuzda da degisik masterlerden degisik inisyasyonlar aldigi icin, ortaligin karistigini ve reiki enerjisinin kayboldugunu ogrendik???? :(
Boylece kundaliniyi kafamdan attim ve sadece Turgay Bey`in kundaline ilgili yazdiklarini okuyup, bu enerjiyi nasil kontrol edebildigini imrenerek izledim. Kundalini reikiyi Danimarkali bir adam bulmus galiba, sitesine gireyim falan dedim , aktif degil.
Oyle oldugu halde burda Kundalini hic yaygin degil. Hic bir ilanda da Kundalini inisyasyonu ile ilgili davet okumadim. Ilginc degil mi? Kraniosacral terapi bile daha cok ilgi goruyor....
Ama bir gun cesaretimi toplayip, kendimi kundaline ye hazir hissedicegime inaniyorum...
Sevgilerimle tesekkur ediyorumtekrar...

Tunç
25-11-2004, 11:22
Sevgili Doktor ve Betul, sizleri gönülden kutlarım :bravo: :bravo: :bravo:
Katkılarınız için ise tekrar tekrar teşekkürler :flowers:

Sevgili Betul Reiki enerjisinin kaybolması, yani "bizi bırakıp gitmesi" mümkün değil. Ancak kullanmadığınız müddetçe uyur.. o kadar. Tekrar kullandığınızda, aradan yıllar da geçmiş olsa, yine aynı şefkati ve görkemi ile akmaya başlar :)

Kundalini Reiki inisiyasyoununda ise Reiki'ye inisiye edilmiş olan insanlar "tercih" edilir. Bu tamamen enerjiyi tanıyan bedenlerin Kundalini Reiki enerjisini daha rahat karşılamaları ile ilgilidir ancak bir önkoşul değildir. Kontrol altından çıkması söz konusu değil, ancak bedenin bu titreşim seviyesine alışması söz konusu.

Sevgiyle kal :wave:

doktor
25-11-2004, 19:09
Aman yarabbim, ben en BÜYÜK JÜRİ yi bu ennnn güzel teşviklerinden dolayıı
ennnnnn KOCAMAN olarak seçtim..

Çok teşekkürler ediyoruz sevgili Betül ile beraber. :wub:

Eğer çarpılmaksa, ben doğuştan çarpılmışım zaten, bir de Kundalini çarpsın derim açıkçası. :banana:

İşte bu ödüle ve bu jüriye hayran olmamak elde değil.

Reiki 2 ye inisiye olmadan önce acaip tedirgin olmuştum ve tabii ki böylece 3 kere teşebbüsümde Reiki alamadım hocamdan.. Çünkü onunla bağlantıda olmayacak şeyler oldu ve bağlantı kesilmişti.. Ama 4 cü ve kesin ve de ne olursa olsun artık ben yandım deyip Reiki 2 istediğimde, hakikaten yandım.. O ne enerjiydi o akan.. Ta hindistandan arkadaşlar.. Hocam sağolsun.. O da aynı şeyi hissetmiş orada.

İşte bu yüzden, artık bu yoldayım ve şuna inanıyorum.. Bize gereksiz ve bizim için onaylanmamış ve biz istemeden hiçbir şey gelmez..

Ben Kundalini 1 inisiasyonu istiyorum.. Bu, aralık kapılardan görülen zayıf ışığın, pırıl pırıl parlamasını sağlayacak.. Buna inanıyorum.. Bu yoldan dönülmeyeceğini biliyorum. Ve şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Enerji aktarımının nasıl olacağı hakkında bilgi rica ediyorum. :red_smile:

Sevgili Betül gördüğün gibi ben artık şımarık oldum. :wonk:

Betül'cüğüm, sen de eczanendeki ilaçlara Reiki verebilirsin, böylece onları kullanan hastalar, ilacın etkilerinden daha iyi yararlanabilirler.. Bu nasıl fikir?

Hepinizi candan kucakladım. :heart:

Betul
26-11-2004, 20:00
Reiki yi ilk Turgay Beyin sitesinde kesfettim. Sonra bir suru site ziyaret ettim. Her sitede her masterin onunde bir suru unvan okudum. Acaba herkes bu unvanlarin hepsinin hakkini verebiliyor mu diye dusundum. Yani inisyasyon bu kadar zahmetsiz , kolay nerdeyse bedava (maddi olarak degil ) olunca herkes biseyler daha ekliyor sanki unvaninin arkasina... Eger bir seye basladin niyet ettiysen onun hakkini sonuna kadar vermeden ikinciye baslamak haksizlik olur. Mesela reiki 1 inisyasyonum 3 gun surdu. Baska masterler 1 gunde ucuza bu is biter gibi reklam yapiyor sitelerde. Sonra onlara yolu dusmus zavalli ogrencilere denk geldim. Ne oldugundan haberi yok... :huh: Yani kafalari karmakarisik ;)
Bir de insanlarin saygi duymasini engelliyor bu kolay elde edilebilirlik. Bilmiyorum haksiz miyim, ama ben cok orneklerini gordum. Aslinda Allah`in insanlarahediye ettigi cok guzel bir nimet reiki... :notworthy: Bu kadar hafife alinmasaydi keske.... Bu isin ticarete dokulmesi bir enerji alisverisi olayini asiyor bazen. Karsilik beklemeden vermeyi unuttuk heralde biraz ondan olmali.... Artik televizyon dizilerinde dalga geciliyor. Kardesime ilk sozettigimde ohooo Turkiye de sosyetenin yeni tutkusu falan dedi...Baya bozulmustum...
Yani kundali 1 inisyasyonu kibarca geri cevirmedim, gercekten cok istiyorum, ama hazir
olmadigim bir enerjiye acilmaktan korkuyorum. Sevgili Lale bana cesaret verdigini soylemeliyim. Istanbul`da oturuyorsun galiba.Izmir`e bu yaz geleceksen beraber inisyasyon alalim o zaman.... Yani beraber carpilalim demek istemistim. :wacko:
Ilaclara biraz zor reiki veririm burda ben.... Calistigim eczanede 4 eczaci 7 asistan var. Gunde 400 kisi giriyor eczaneye ... Surekli ayakta kosturuyoruz yani... Eczanede olmaz bu is, azcik salak gibi gorunurum :wonk: En iyisi ben evden, ilac stoguna gonderiyim sifayi... :cry: Kendi eczanem olsa iyi reklam olurdu- Ilaclarimizin hepsi reiki almistir falan gibi..... :whistling: Kesinlikle saka yapiyorum, az onceki anlattiklarimla ilgiliydi sadece.... Ama ilaclarin yanetkilerini azaltmasi ve daha cok etki etmesi icin, anneminkilere reiki verdim ornegin.
Hepinize sevgiler

:heart:

Turgay
29-11-2004, 10:53
Sevgili Doktor ve Betül,
Gecikmeli de olsa, yarışma ile ilgili olarak sizi tekrar kutluyorum. :bravo:

Sevgili Betül söylediğin gibi Kundalini Reiki Danimarkalı Master Ole Gabrielsen tarafından geliştirilmiş.Daha sonra Takyon şifasıyla ilgilenmeye başladı.Daha sonra Angel Stone adını verdiği bir çalışmaya geçti.Başmelek uyumlamaları vs.vs derken daldan dala atladı.
Halen www.olegabrielsen.dk adresinden ulaşabilirsin istersen.

Sevgili Doktor,
Kundalini Reiki 1 uyumlaması için sana detaylı bilgi aktaracağım.Tekrar kutluyorum. :banana: :bravo: :pepper:

Yeni bir yarışmada tekrar görüşmek üzere hepinize sevgilerimi gönderiyorum. :flowers: :wave: