Grafik Görünüm : Ablam Doğduuuuuuu!!!
Bitanem,bebeğim,canım,aşkım,ablam herşeyimmmmmmm....İyi ki doğdun,iyi ki varsın..Ve iyi ki beni istedin de meleklerden bir parça olan Sen'in kardeşin olmayı hakettim..Seni çooooooooooookkk seviyorum...
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
(NOT:Hergeçen yılın için bir kalp koydum ablacım..)
Mangacım mungucummm iyi ki doğduuuuuuuunn!!! :flowers2: :heart: :banana: :pepper: :wish: :bannana_guitar: :friends:
Senin "kanatsız bir melek " olduğunu düşünmüştüm.Ama yanılmışım!Dün merkezde yanımdan geçerken kanatlarının o güzel rüzgarını hissettim ve bu beni sarhoş etti.İyi ki varsın bebeğim!.. :friends:
Seni çok ama çok seviyorum :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Hep mutlu ol inşaallah ve "özel" olduğunu unutma... :angel2:
Arzu :flowers:
happy birthday.... you are the light of your own world...and this is what ı am "in love with" in you...
:wub: :angel:
yeni yaşın sağlık, mutluluk ve huzur getirsin, sevgiler :wish:
Teşekkür ederim! Hayatımda ilk kez mutluluktan ağlamak ne demekmiş öğrendim. Bu dünyada beni güzel kalbinizin yanında hissettirerek hep güzel şeyler gösterdiniz. Ömrüm boyunca sizlerle olmayı, ellerinizden tutmayı diliyorum. İyi ki varsınız. Hep olun, hepiniz benim için çok önemlisiniz! İyi ki doğmuşum, iyi ki sizinle olmuşum! :angel2: :heart: Çok seviyorum! :heart: sevginize layık olmaya herzaman çalışacağım :heart:
ezgicim buradan alabilirsin herhalde resmi...
sevgilerrrrrr
İyiki doğdun şirin mod! En güzel yıllar senin olsun.. sağlık, başarı ve mutluluk dolu :flowers2:
:lol: :heart: Teşekkür ederiimm :flowers2: muck
Can'ım :heart:
Çok mutlu yıllar olsun ama çok çok çok en çok. :kissing:
Seni Melek diyarından lutfedip bize gönderenlere şükürler olsun. :angel2:
Sağlıklı, mutlu yaşlar bitanem. :flowers2:
:wub: :heart: Çook teşekkür ederiimm :heart: :angel2: Çok seviyorum :wub: :flowers2:
Mutlu Yıllar Ezgi'ciğim
:wish: :wish: :wish: :wish: :wish: :wish: :wish:
benden de sana yaşın kadar olamasa da pasta ve mum ve kocamaaaaaaaan
sevgileeeer
herşey gönlünce olsun........
hep mutlu ve sevgiyle kal........
:heart: :heart:
:wub: teşekkür ederimm.. :heart:
Berna :)
26-10-2005, 13:13
:wub: Canım Manga'cım;
Yeni yaşın sana mutluluk,huzur,sağlık,aşk ve başarı getirsin.Doğum günün kutlu olsun. :wish:
Güzel gülüşün , candanlığın,şirinliğin,esprilerin ile kalbimizdeki yerin kocaman :heart:
Tüm sevdiklerinle hep mutlu olacağım bir yaşam diliyorum. :flowers:
Sevgimle .Berna :) :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
:wub: :flowers: :heart: Canım Bernamm teşekkür ederim dileklerin için, kalbin için. Özledim seni.. :heart: :angel2:
mutlu yıllar olsunnn :guitar: :banana: :wish:
Seninle tanışmama vesile olduğu için Turgay Abi'ye
Gülüşünle ışık olduğun için SANA
Dünya'ya getirdiği için annene
Sımsıkı sarılmanın güzelliğini yaşattığın için SANA
Seni bize gönderdiği için Allah'a
Teşekkür ederim.... :angel2:
İyiki doğdun, iyiki varsın...
SENİ SEVİYORUM :heart: :friends:
Birtanecik güzel minnoşum. O aydınlık yüreğini , sevgi ve merhamet dolu ruhunu , seni , seni dünyaya getiren ana babanı candan kutluyorum.
Pırıl pırılsın.
Düşündüğün gibi, en yakın zamanda görüşmek üzere sevgili melek.
:banana: :pepper: :banana: :pepper: :kissing: :apple: :tomato: :angel2:
Bluerain
27-10-2005, 00:01
hehehe cnm benim benım ıykı varısnnnn :tomato: seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmm :violin: :tomato: :dil:
Ebrucum :heart: , Gökçecim :heart: , Lalecim :heart: .. Çok seviyorum sizi..İyi ki varsınız, iyi ki sizi seviyorum.. Canımsınızz! Çok teşekkür ederim :heart: :heart: :angel2:
Mangacığım,
iyi ki doğmuşsun :kissing:
Seni çok sevdim ben :heart: :heart: :heart:
:love: :heart: canım benim teşekkür ederim :flowers2:
Duygularının sana armağan ettiği sevginin dilini bilen, :)
kalbinde yaşattığın sevgiyi beklentisizce her canlıya sunan :friends:
sevgi kelebeğim iyi ki doğdun. :flowers2:
Doğum günün kutlu olsun hayatım :heart:
Herşey gönlüne göre olsun, tüm dileklerine kavuşmanı diliyorum. :angel2:
:wub: Canım Nisanım.. Teşekkür ederim.. Bitanecimsinn.. :heart: :heart:
Dogum gunun kutlu olsun sevgili mangacim... :flowers2: :heart: :flowers2:
:boat:
:lol: Teşekür ederim Betülcüm :heart: :heart:
pirireis
28-10-2005, 10:41
Nice senelere :bannana_guitar:
neslihan
28-10-2005, 22:15
Nice senelere yüzü,yüreği aydınlık biricik arkadaşım :flowers2: :flowers2: :flowers2: ..Seni çok seviyorum...
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.