Grafik Görünüm : Yeni smilieler...
:apple: :broccoli: :pineapple: :tomato: :turnip:
Eklenmiş olan yeni smilieler neden özellikle gıda maddesi olup,sağlıklı yiyeceklerden oluşuyor??Aramızda perhize gereksinim duyanlar mı var yoksa :wonk: ??
:naughty: :naughty: :naughty:
Not:(lütfen bu sefer kurbağaya dönüşmiyiiimmm :unsure: )
Muahhahahhahahahaaaaahhaaa işte benim kardeşim yaa :puah: :puah: :puah: Sabah sabah yine güldürdü beni..Ah berkkk sen ölüyü bile güldürürsün walaa :puah: :broccoli:
Bu arada Tunç abiiiiii;
o sebzelerin arasında gökçenin özel smileyi var yaa :turnip: :bravo:
Bluerain
21-10-2005, 09:46
heheheh evet varmışş ama bak senınde var :tomato: sısmanlıktan ne kadar yawas oyunuyor dıgerlerıne goreeee :puah: :puah: :pfft: :pfft: :pfft:
Azcık kardeşlik yapiyiimmmm..Nihohohoyttt :puah: :puah: :puah:
Bluerain
21-10-2005, 20:26
bu savas demek tir hazırlıklı olunnn :ninja:
Originally posted by HUMA@Oct 21 2005, 11:25 AM
Azcık kardeşlik yapiyiimmmm..Nihohohoyttt :puah: :puah: :puah:
en kısa zamanda "püsküllü havuç" yada "püsküllü taze soğan" smiley si eklenmesi için bi dilekçe hazırlayacağım berkçim nihaho :spor: :spor:
Menemen smilie'si var mı,sevgili yöneticilerim?
:tomato: :pepper: bir de soğan lazım!....Ehh.. tabi yumurta da....
Heheh...Kendi ellerinle beni pırasa+havuç kimliimden kurtardın shilzcim :wonk: ..Üstüme alınmıyorum :nono: Hehehe
:flowers2:
Manava dönmüş burası yaaawww ..hehehee :tomato:
Onlar meyva değil bikerem.. onlar Esgi'nin parmakları :naughty:
Humacığım sen gül.. aranıza döndüğümde 45 kilo olacağım.. yanımda şişko kalacaksın! :P
:puah: :puah: :puah: :puah:
Benim parmaklarım mı? :scratchchin: bakiimm :up:
:scratchchin: Ben mi? Birinin yanında şişman klmak mı? :nono: İşte bu çok zor... :wonk: Hehehe...Aman Tunç Abicim eriyip gidiyim deme sakınn..Ya da çok hızlı kilo verirsen işte böle :blow: patlayıverirsinnn..
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.