Grafik Görünüm : İyi ki doğdun doktooor!..
Yüce Rabbime sonsuz teşekkürler :angel2: ,sana can verdi ve karşımıza çıkardı. :wonk:
Mutlu Yaşlar,doktor civanım :flowers: !Seni Ç :heart: K seviyorum...
Canım aspirinim :banana: :pepper: :banana: :pepper:
Canım dostlarım.. Çok teşekkür ediyorum.. İyi ki doğdum, iyi ki yaşadım ve yaşıyorum. Beni ne pahasına olursa olsun doğuran anama, ayakta durmamı sağlayan babama , bana öğretenlere, sevgisini yüreklerini açanlara , var olmamın amacı olan herşeye ve hizmetimin varacağı BİZe şükürler olsun. :heart: :heart: :heart: :heart:
İyi ki olmuşun, güzel kadın! Melek kadın! :angel2: :heart: Burdan anneye de sevgiler :) 23.üncü yaşgünün kutlu olsun...SENİ SEFİİİOOOMMMMM.. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Canım Minnoşum Manga cığım, seni seviyorummmmm :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
İyiki varsın... iyiki tanıştık... nice sağlıklı, huzurlu, başarılı yıllara :flowers2:
Nereden nereye...Birden bire Reiki ile buluşup bir sürü sevgi dolu ve değerli insanla tanıştım :shake: ...Hatta kısa bi süre içerisinde bu dostların sayısı artıp,İzmir dışına da taştı...Tanıdığım herkes çok değerli benim için :kissing: ..Ama sesini duyduğumda ya da sadece aklıma getirdiğim anlarda bile içimi titreten çok özel kalpler de var :love: ..Sen bu güzel kalplerden birisin Lale Annem..Seni çok seviyorum :heart: ..Allahım'a ve o güzel anne-babana binlerce kere şükürler olsun :angel2: ...Aramızdaki bağın kuvvetini öğrenmek ve kocaman olan ortak sevigimizi paylaşmak için beraberce nice senelere...İyi ki varsın ve iyi ki hep yakınlarımdasın..
Doğum günün kutlu olsun :wish: ,Kelebeklin sıcacık kucaklıyo seniiii.. :butterfly:
:wub: iyi ki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnn..... :heart: :wish:
:angel2: en güzel dileklerimle...
henüz tanışmamış olsak da, nice mutlu yıllara :wish:
Bluerain
05-10-2005, 20:29
doktorcumm ıyıkı dogudunnn ıykı varısnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :flowers2: :flowers2: :flowers2:
http://www.turgayreiki.com/forum/external/smiley21.gif
Cannım benim nice mutlu yıllara...
http://www.turgayreiki.com/forum/external/smiley23.gif
Doğum günün kutlu olsuuuuun
Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. :)
neslihan
07-10-2005, 00:46
Can dostum sağlık mutluluk dolu nice seneler diliyorum..seni seviyorum :heart:
Kalbindeki sevginini, gülüşündeki güzelliği esirgemeden tüm güzelliğinle sunabilen tanıdığım çok tatlı insana , :angel2:
iyi doğdun, iyi ki seni tanıdım. Seni çoook seviyorum. :heart: :love:
Doğum günün kutlu olsun, :flowers2: tüm dileklerin gerçekleşsin, herşey gönlüne göre olsun. :daisy: :kissing:
:violin: :heart: :heart: :heart: :heart: :harp: :kissing: :kissing:
Bir gunluk gecikmeyle dogum gunun kutlu olsun sevgili doktorcum. :flowers2:
Iyi ki varsin, iyi ki senin gibi guzel bir insani tanidim... :wub:
:boat:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.