Grafik Görünüm : eJDerHAMı İSTİYOruM BeNDe =(((
belleantro
06-07-2011, 00:32
merhaba arkadaşlar birkaç gün önce uzaktan uyumlama oldu ra sheebaya kısmet olurs eğer en müsait bir zamanda izmire gelip yenidEn doğUş mERkEzindE dEğERli tURgay hocamdan dan dERs alcam fakat o zamana kadar burdan birşeyler öğreneyim diyoRUm ama benim anlamadIğIm biR konU EjdERha istERkEn BEllE antaRo yU çağIRIp ondan EjdER Eşlikçinizİ istEYİn dENiyoR PEki kRaliçeyi nasIl çağIRacağIz bEn bUnU biR tüRlü çözEmEdim bU konuda bana yardımcı olabİliRmisİniz ben ejdehamı herşEyden çok İstiyORUm çünkü:angel2::angel2::angel2:
belleantro
08-07-2011, 02:14
ama kİMSE BANA YArdımcı olmuyor :doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh: :doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh: :doh::doh::doh:
Bluerain
09-07-2011, 09:32
http://www.turgayreiki.com/rasheeba_ejderhalardiyari.htm
belleantro
12-07-2011, 17:08
http://www.turgayreiki.com/rasheeba_ejderhalardiyari.htm
EvET O sayfayI çok fazla okUdUm ama İŞtE nasIl çaĞIRacaĞIz nasIl bİR sEmbol kULLanacaĞIz belleantaRo İÇİN onU bİlmİyoRUm =((
bluenote
08-09-2011, 14:52
EvET O sayfayI çok fazla okUdUm ama İŞtE nasIl çaĞIRacaĞIz nasIl bİR sEmbol kULLanacaĞIz belleantaRo İÇİN onU bİlmİyoRUm =((<br>
Sevgili Belleantro;
Ejderha eşlikçiniz ya da eşlikçileriniz genellikle ve sıklıkla RaSheeba'ya uyumlandığınız zaman gelirler.Belki sizin eşlikçiniz de yanınızda ancak henüz farkına varmamış olabilir misiniz?RaSheeba'ya uzaktan uyumlandığınızı belirtmişsiniz.Yani uyumlama sırasında hocanız yanınızda olmadığı için uyumlama sonrasında da bazı paylaşımlar yaşayamadınız sanırım.Aslında RaSheeba inisiyasyonunu birebir almanızı öneririm.Çok daha aydınlatıcı bir deneyim yaşayacağınızı düşünüyorum.Ve inisiyasyonu birden fazla aldıkça ejderha eşlikçilerinizin sayısı da aynı orantıda artacaktır.
Kraliçe Belle Antaro'yu davet etmeniz için herhangibir sembol ya da ritüel kullanmanıza gerek yok.Ancak ritüeller yoğunluk duygumuzu artıracağından mumlarınızı,tütsünüzü yakıp yüksek sesle ejderha kraliçe Belle Antaro'nun ismini 3 kez söyleyip çağırabilirsiniz.Bunu yapmadan önce rasheeba enerjisini davet etmek için taç çakranıza anahtar sembolü de çizebilirsiniz.Sonrasında uzanıp gözlerinizi kapayıp,ejderha eşlikçinizle kontakt kurmayı deneyebilirsiniz.
sevgi ve ışıkla..
NOT:RaSheeba enerjisini açtıktan sonra kapamak için gereken sembolleri çizmeyi unutmayın.Uzun süre enerjiye kanallık etmek(kapamayı unutma gibi durumlarda)yeni başlayanlar için yorucu olabilmektedir.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.