Grafik Görünüm : TurgayReikiForum Bir Yaşında
Forumumuz Bir Yaşında :wish: :bravo:
Hepimize kutlu ve hayırlı OL'sun. :angel2:
Daha sağlıklı, daha mutlu, daha güçlü, daha sevgi dolu ve daha kaliteli bir hayat için, kendi gücümüzün daha farkında bir yaşam için kişisel gelişim yolumuza katkıları bulunan, bu alanda emek veren bütün ışık işçilerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. :flowers2:
Forumumuzun bu yoldaki misyonunda bütün paylaşanlarını tebrik ediyor, önünüzde saygıyla eğiliyorum. :notworthy:
Sevgi ve ışıkla... :kalp: :kalp: :kalp:
Bluerain
02-10-2005, 14:20
:flowers: :notworthy: :kalp: :kalp:
Hepberaber daha bissssssürüüü yıllara!!! İyi ki varsınız,ve iyi ki biziz.. :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:
nice nice senelere :pepper: :banana:
nice nice güzel paylaşımlara
herkesi çok seviyorum :wub:
iiki varsın forum
:thumbsup: :thumbsup:
logoya bişiler iliştirilse ya bi haftalığına falan :)
:angel2: :flowers2: :kalp: :wish: :kalp:
:boat:
:bravo: Turgay Reiki Forum!..İyi ki VARRRR :kalp: :kalp: Hepinizi Çoook seviyorumm.. İyi ki varsınız.. :kalp: :kalp: Daha nice güzel, mutlu birlikteliklere inşallah :kissing:
Nereden nereye :) 140 üyeyi aştık, hep birlikte muhteşem günler yaşadık, harika dostluklar edindik. Hepbirlikte daha nice yıllara :flowers2:
Artalım eksilmeyelim CAN'lar........ :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: BİZ'leri buluşturan YÜCE RABBİM sana teşekkür ederim. :angel2:
:flowers2: :friends: :notworthy:
Sevgili dostlarım,
Ben de tam 1 yıl önce bugün foruma üye olmuşum.. Demek ki Turgayreiki forum açıldıktan 2 gün sonra.
Bu 1 yıl içinde ne güzellikler yaşadım, ne güzel dostlar tanıdım.. Yürekli, gönüllü , derin bakışlı, apaydınlık, yüreklendiren , hepiniz birbirinizden muhteşemsiniz.
Dünyada böyle insanlar hala var mı dedirtecek cinsten...
Sizlerle tanışmama, sizlere aşık olmama yol açan değerli Hocam Turgay' a ve bu sitenin yürütülmesinde büyük emeği geçen sevgili Tunç' a koccaman sarılıyorum.
HEPİNİZİ ÇOOOKKK AMA ÇOK SEVİYORUM.
ŞÜKÜRLER OLSUN. :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:
Sevgili Turgay, Sevgili Tunç, Gönlünüze sağlık. :kalp: :kalp:
Çılgın gibi İzmir'li olmayı isteyecek kadar çok sevdik tanıdığımız dostları. :friends:
Ne işimiz var bizim buralarda hadi İzmir'e gidelim deyip duruyoruz. :boat:
Bulunduğumuz yere değil de, İzmir'e ait'iz, dedirten dostlar, hepinizi seviyor en içten duygularla kucaklıyorum. :flowers: :flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.