PDA

Grafik Görünüm : Eğitim ve Seminer Bilgileri

Nymphe
01-12-2009, 22:35
YENİDEN DOĞUŞ KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ
EĞİTİM ve SEMİNERLER

USUİ REİKİ
“Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelen Reiki, İlahi şifanın insan kullanımına sunulmuş en yalın halidir. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal boyutta insanı şifalandıran, insanın kendi değerinin farkına varmasını sağlayan, insanı ışıkla ve sevgiyle tekrar tanıştırıp, ona zaten yapısında var olan değerlerini hatırlatan bir öğretidir, bir felsefedir, bir şifa yöntemidir.

Eğitimi 3 aşamalı olan Reiki, ruhsal tekamül adına güvenli bir giriş kapısıdır. 1.aşamayı 7’den 77’ye herkes alabilir. 2.aşama en az 2 ay sonra öğrenci isteğine bağlı alınır. 3A aşaması en az 6 ay sonra öğrenci tarafından talep edebilir ancak öğretmen ile görüş birliği gereklidir. 3B aşaması öğretmenlik aşamasıdır, en az 6 ay - 1 yıl sonra öğretmen tarafından önerilebilir.

İnisiyasyon (el verme) içerir. Kitapçık ve sertifika verilir.
Eğitmen: Dt.Turgay Köyağasıoğlu
Eğitim Süresi: 1 Gün / 7 Saat
Eğitim Saatleri: 11:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

BİLİNÇ ALTINA YOLCULUK
Birbiriyle ayrı kutuplarda zannedilen Spiritüel (ruhsal) ve medikal (tıbbi) bakış açıları arasında bir köprü. Bilinçaltının derinliklerine ulaşabilmenin tıbbi ve spiritüel entegratif çalışmaları.
Hekim arkadaşlarımıza 5 duyunun ötesinde de hastalarına yaklaşabilmeleri, enerji terapisti olan arkadaşlarımıza da tıbbi altyapı ve destek anlamında çok fayda sağlayacak bir eğitimdir.
Beynin çalışma mekanizmasından, nefes tekniklerine, iletişim yöntemlerinden, ikna sanatına kadar geniş bir yelpazede hem yoğun hem de eğlenceli bir çalışma.
Dt.Turgay Köyağasıoğlu’nun, 23 yıllık 'hekimlik' ve 8 yıllık 'master' kimliğini ilk kez buluşturduğu özel bir seminer.
Herkese açıktır. Kitapçık ve sertifika verilir. 2 günlük seminerdir:

1.Gün:
· Bilinç ve Bilinçdışı
· Bilinçdışına ulaşabilme yöntemleri
· Hekim-hasta ilişkisi ve kendi doktorunuz olabilmek
· Şifa nedir, şifacılık nedir?
· Terapist kimliğinin içindeki eksikler ve tamamlama yöntemleri
· Normal ve sağlıklı insan tanımları ile bu dengeye ulaşabilmenin yolları
· Kişisel gelişimde Hipnoz ve Oto-hipnoz
· Kelimelerin gücü ve kullanımları
· İmgelemenin gücü ve kullanımları
· Topluluğa hitapta ve iknada iletişim-etkileşim yöntemleri
· Nefes ve önemi
· Yüreğinizin sesine ulaşma

2.Gün:
· Psikoregresyon/progresyon : Regresyon (yaş geriletme); Bir çok öğretide kullanılan bir teknik. Hipnotik fenomenleri enerji terapisi ile uyumlu bir şekilde buluşturup, geçmiş yaşlardaki travmaları şifalandırmaya dair bir çalışma. Progresyon: Yaş İlerletme
· Karyoprakti: Bilinen kayropraktiden farklı olarak organ ve dokuların kendi bilincine ulaşıp dertlerini dinleme, öğrenme ve şifalandırma tekniği.
· Metaforlar: Örnekler ve kullanımları
· Terapiler:
- Sigara Bırakma Terapisi
- Yatak Islatma Terapisi
- Kilo Kontrol Terapileri (anoreksiya nevroza, bulimiya nevroza, obezite)
- Simge Terapi: Bilinçaltının simge diline ulaşarak yapılan terapiler
- Sistematik Duyarsızlaştırma: Fobi ve anksiyetelerde kullanılır.

Eğitmen : Dt.Turgay Köyağasıoğlu
Eğitim Süresi : 2 Gün / 16 Saat
Eğitim Saatleri : 10:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

BEŞ ELEMENT VE FENG SHUİ – Mekan ve İnsan Analizi
‘Feng Shui ‘ ile ilgili bir çok yazılı kaynak, ‘Rüzgar ve Su’ anlamına gelen bu sade ifadeyi ne yazık ki akılları karıştıracak şekilde ortaya koymaktadır. Beş Element bilgisinin üzerine oturtulacak olan temel Feng Shui bilgisi ile Feng Shui’nin sadece mekan düzenlemeden ibaret olmadığını göreceğiz.

• Diğer insanlarla iletişim ve etkileşim konusunda şaşırtıcı detayları içeren kişisel elementinizi değerlendirme,
• Sadece fiziksel görünüme göre insan karakterlerini tanıma ve uygun yaklaşımlar,
• Verimli olacağınız iş alanları veya işinize göre elementinizi geliştirme teknikleri,
• İyi bir işletmede ideal element/insan şeması,
• Mekanlara Feng Shui uyarlama... gibi konuları içeren geniş bir yelpazede, eğlenceli, keyifli ve birçok alanda fayda göreceğiniz bir seminer.

Eğitime gelirken tarafımızdan iletilecek Element Testi sonucunuzu ve Ev/işyeri ölçekli krokisini getirmeniz gereklidir. Kitapçık ve sertifika verilir.
Eğitim Süresi: 1 Gün / 7 Saat
Eğitim Saatleri: 11:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

RA SHEEBA VE YENİ YOLDA YÜRÜMEK
RA-SHEEBA, Evrensel Yaşam Enerjisi’nin çok kuvvetli bir bölümüdür. Kadim Mısır bilgeliğini ve Atlantis bilgisini dualite planına adapte eden bir tekamül öğretisidir. İçimizdeki eril ve dişil yanın dengelenmesi ve bir harmoni içinde yaşayabilmesini hedefleyen heyecan verici, bir o kadar da şaşırtıcı ve neşeli bir seminerdir.

Bu seminer; Ra-Sheeaba masterlik semineri ve Ra-Sheeba enerjisinin güncel Yeni Yolda Yürümek seminerini de içermektedir.

Eğitim Süresi : 1 Gün / 8 Saat
Eğitim Saatleri : 10:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

KUNDALİNİ REİKİ
Şu an mevcut olan şifa ve kendini geliştirme sistemleri içinde belki de en sade ve basit olanı Kundalini Reiki’dir. Vücudun enerji kanallarının açılıp kuvvetlendirilmesi sayesinde, yalnızca niyet ederek Kundalini Reiki enerjisine kanal olmak, kendinize ve başkalarına şifa vermek mümkündür.

Usui Reiki 1.aşamaya inisiye olmuş kişilerin alması tavsiye edilir. 3 aşamalı bir eğitimdir. 3.aşamada inisiyasyon yapma yetkisi verilir. Sonrasında 6 aşamalı booster (güçlendirici) aşamaları da mevcuttur.

Her aşama ayrı inisiyasyon (el verme) içerir. Kitapçık ve sertifika verilir.
Eğitim Süresi : Yarım Gün / 4 Saat
Eğitim Saatleri : 14:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

TAKYON
Takyon frekans/enerji değildir ancak buna rağmen tüm frekansların temelinde yatan olgudur. Evrende tezahür etmiş tüm madde ve enerji formlarının kaynağı takyondur. Takyon dengesizlikleri dengeler, harmoni ve huzur oluşur. Her şeyin en mükemmel hali takyonda kodlanmış şekilde mevcuttur.

Takyon şifa vermez ancak bedenimiz Takyon’u ihtiyacımız olan en doğru frekanstaki enerjiye dönüştürür. Takyon ışık hızından hızlıdır. Takyon elektro manyetik alanların negatif etkilerini nötralize eder ve pozitife dönüştürür.

Kundalini Reiki Master seviyedeki kişiler alabilir. Toplam 3 aşamalı, 9 inisiyasyonlu bir eğitimdir. (Her aşama için üç ayrı inisiyasyon içerir.) İlk üç inisiyasyon verilir. Üçüncü inisiyasyonu da alan kişiler başkalarını uyumlama yetkisini almış olur.

Her aşama ayrı inisiyasyon (el verme) içerir. Kitapçık ve sertifika verilir.
Eğitim Saatleri : 14:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

KARMİK BLOKAJ TERAPİSİ EĞİTİMİ
Karmik Blokaj Terapisi, özellikle bilinç ve bilinçaltı çalışmalara rağmen sonuç alınamayan blokajların çözülmesinde kullanılabilecek etkin bir yöntemdir.

Hemen her konuda, her konu başlığına yönelik olarak çalışma yapılabilir. Uzun seanslar gerektirmez, bir ya da iki seans blokajın çözümü için yeterli olmaktadır. Fiziksel, duygusal, zihinsel, ruhsal ve karmik bütün segmentlerde çalışan, sebebi arayan, bulan ve çözen bir yöntemdir. Bilinç seviyesinde algılayamadığımız birçok blokajımızı bir senaryo tadında algılayabilmemize ve kalıcı olarak çözebilmemize imkan sağlar.

Bu terapinin eğitimini alan kişilerin özellikle sezgisel gelişimleri dikkat çekicidir. Danışana etkili bir hizmet ve fayda sağlamak adına, terapiste net bir kanallık imkanı sağlar. Blokaj olan konuyu saydamlık içerisinde farkedebilme ve danışana aktarabilme yeteneklerini geliştirmekle kalmaz, terapistin yazı kanallığını da belirgin bir şekilde destekler. Terapistte blokajları çözmeye vesile olmada hissedilir bir enerjetik yükseliş sağlar.
Bu eğitimi alan terapistler sadece uygulama değil uyumlama yapma yetki ve bilgisine de sahip olmaktadırlar. Eğitimin uyumlama, bilgi paylaşım ve uygulamalar kısmı bir gün sürse de; uygulamaları pekiştirecek ve tecrübeyi arttıracak seanslara her terapist istediği sürece katılabilmektedir.

Özellikle enerji terapisi ile ilgilenen kişilerin öncelikle kendilerine sonrasında da çevrelerine kalıcı faydalar ve farkındalıklar sağlamalarına hizmet eden bu yöntem; Dt.Turgay Köyağasıoğlu tarafından geliştirilmiştir.

Reiki 3A seviyesini tamamlamış olmak gereklidir. İnisiyasyon (el verme) içerir. Sertifika verilir.
Eğitim Süresi : 1 Gün / 7 Saat
Eğitim Saatleri : 11:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

MELEK MEDİTASYONU
Başmeleklerin büyülü kanatları eşliğinde çıkacağımız bu hoş yolculukta; Engellerden özgürleşiyor, şifa ile besleniyoruz; Yüksek Benliğimizle buluşup, hep bizimle olduğunu hatırlıyoruz; Dünya Ana ile kucaklaşıyoruz; Hafiflemiş ve güçlenmiş şekilde sürprizlerle dolu ‘Melek Yürüyüşü’ne hazırlanıyoruz.

Sevgili Başmelek Mikail ile Negatif bağlardan arınma
Sevgili Başmelek Mikail ile Negatif blokajlardan arınma
Sevgili Başmelek Rafael ile Kendimiz ve başkaları için şifa
Sevgili Başmelek Uriel ile Affetme ve Affedilme
Sevgili Başmelek Uriel ile Dünya Ana’ya sevgi aktarımı
Sevgili Başmelek Gabriel ile Yüksek Benliğimizle buluşma
Melek Yürüyüşü

Herkese açıktır. İnisiyasyon (el verme) yoktur.
Eğitim Süresi : 1 Gün / 6 Saat
Eğitim Saatleri : 12:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

ENERJİ BEDENİ EĞİTİMİ
Enerji Terapisi ile ilgilenen herkese hitap eden, süreklilik arz eden seminerler serisidir.

Bu seminerlerden ilkinde Aura ve Çakra üzerine temel ve ileri düzeyde teorik bilgiler ve pratik uygulamaları gösterilmektedir.
Kinezyolojik eğitimin de desteklediği bu programda enerji beden ve fizik beden arasındaki bağlantılar daha detaylı ve görsel bir şekilde öğrenilebilecek, katılımcılar tarafından hayata geçirilmesine olanak sağlayacaktır.

Bu seminer dizisinin daha sonraki aşamalarında meridyenler, akupunktur noktaları, refleksoloji temeline dayanan teorik ve pratik uygulamalar bir düzen içinde paylaşılacaktır.
Bu seminer dizisinin daha sonraki aşamalara geçebilmek için bir disiplin içinde takibi gerekmektedir. Bu seminer programı her ay bir önceki bilgilerin ve uygulamaların üzerine ilaveler şeklinde gerçekleşecektir.

En az Usui Reiki 1.aşama kişiler tarafından alınabilir. İnisiyasyon (el verme) yoktur.
Eğitim Süresi : 1 Gün / 6 Saat
Eğitim Saatleri : 12:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

UYGULAMALI ŞİFACILIK TEKNİKLERİ
Şifacılık ve Enerji Terapistliği yolunda kişiler ile paylaşılan bir dizi uygulamalı seminerdir. Her aşama öncekinin devamı niteliğinde olacaktır.

Şifacı kimdir, nasıl geliştirilir, sorumlulukları nedir, korunma gereklimidir gibi şifacı’ya dair birçok konunun derinlemesine irdeleneceği seminerde, ayrıca genel olarak; klasik şifa proseduru, farklı şifa enerjilerindeki uygulamalar, rahatsızlara göre uygun teknikler, karma yöntemler ve enerji terapisliğine giden bilgiler ile bol uygulama yapılacak, sorular ve cevaplara yer verilecektir.

En az Usui Reiki 1.aşama kişiler tarafından alınabilir. İnisiyasyon (el verme) yoktur.
Eğitmen : Şebnem Özenç

MELEKLERİN RENKLERİ (Colors of Angels)
Steve Lovering’in kanallığıyla sunulan bu yumuşak enerji isteyen herkese açıktır. Tüm diğer enerji çalışmaları gibi şifa, denge ve farkındalığa hizmet eder. Meleklerle bağlantı için herhangi bir uyumlama gerekli değildir, ancak böyle bir zihinsel sınırlamanız varsa ek olarak rehberlik bağlantınıza da yardımcı olur.
Meleklerin Renkleri, 7 Başmelek ve onların ilgili Işınları ile 7 bağlantı sunar. Bu 7 bağlantı tek bir inisiyasyonla verilir.

Başmelek Mikail : Mavi - Birinci ışın olan Koruma ve Gücün Işınında hizmet eder.
Başmelek Jophiel : Sarı - İkinci ışın olan Aydınlanma ve Bilgeliğin Işınında hizmet eder.
Başmelek Chamuel : Pembe - Üçüncü olan Sevginin Işınında hizmet eder.
Başmelek Cebrail : Beyaz – Dördüncü ışın olan Uyum ve Saflığın Işınında hizmet eder.
Başmelek Rafael : Yeşil – Beşinci ışın olan Şifa ve Gerçeğin Işınında hizmet eder.
Başmelek Uriel : Altın – Altıncı ışın olan Huzurun Işınında hizmet eder.
Başmelek Zadkiel : Mor – Yedinci ışın olan Özgürlüğün Işınında hizmet eder.

ANGEL LIGHT (Melek Işığı)
Alaya’nın kanallığıyla sunulan güçlü bir enerjidir. Şifa, denge, farkındalık ve ruhsal gelişime hizmet eder. Meleklerle bağlantı için herhangi bir uyumlama gerekli değildir, ancak böyle bir zihinsel sınırlamanız varsa ek olarak rehberlik bağlantınıza da yardımcı olur. Angel Light inisiyasyonunun parçası olarak 4 güçlü uyumlama vardır ve hepsi tek bir inisiyasyonla yapılır.

1.Üçüncü Göz Uyumlaması: Batı dinlerinden kaynaklanan mandalayı kullanacağız. Bu daireseldir ve Evreni ve bütünlügü temsil eder. Mandala kendilerini Meleklere hizalamak için bir çok kişi tarafından kullanıldı.
2.Üst Astral Taç İnisiyasyonu: Hizalanmanız ve mesajları ve şifayı direkt olarak kabul edebileceğiniz Melekler için berrak bir kanalı açmak için
3.Kalp Uyumlaması: Herhangi formda şifa enerjisi ile çalışmak için önemli olan kalp çakrasını açmak için. Bu inisiyasyon bir tohum eker ve meditasyon ve uygulama vasıtası ile bu enerjiyi geliştirmek bireye bağlıdır.
4.Melek İnisiyasyonları: Bu inisiyasyonlar sizi direkt olarak spiritüel bir varlığa veya yeni bir rehbere veya melek rehbere bağlamayı amaçlar. Son uyumlamadır ve en önemlisidir. Siz açıksınız ve hazırsınız. Bu inisiyasyon şifaya kanal olmak, rehberlik almak ve ilahi varlıklar ile bağlantı oluşturmak içindir. Melekler kendilerini bilinir kılarken saf sevginin ve enerjinin sizi yıkayan dalgalarını hissetmek olağandır.
AA Mikail, AA Cebrail, AA Rafael, AA Ariel (Uriel), Mesih Varlığının Meleği, Açik Kalbin Melegi, Hayallerin gerçeklesmesinin Melegi, Dünyanin çekirdegindeki Melekler, Ilahi Anne ve Yaradilisin Melegi, Ben’im Varliginin Melegi, Raziel, On iki Solar Melek

En az Usui Reiki 1.aşama kişiler tarafından alınabilir. İnisiyasyon (el verme) içerir. Kitapçık ve sertifika verilir.

QUAN YİN LAVANTA ALEVİ
Andrea “Suraya” Meyers kanallığıyla sunulan, Quan Yin’in Lavanta Alevi; Dönüşümün Mor Alevinin bir parçasıdır. O alevden (Mor, Ametist ve Lavanta) kaynaklanan enerjilerin üçlüsünün parçasıdır. Mor’dan kaynaklanan tüm enerjilerin dönüşümler, değişimler, arınma ile veya ilahi simya ile ilişkisi vardır. Lavanta durumunda, çoğunlukla arınma ve ilahi simya ile ilgileniriz, yani istenmeyenleri temizleme ve deneyimlerimizi ışığa dönüştürmek.

Lavanta Alevi, Mor’un daha nazik versiyonudur, besleyici veçheleri vardır. Lavanta negatif enerjileri uzaklaştırır, alanlarımızı yavaşça arındırır ve bizi dengeye getirir. Sosyal veya dini koşullanmaların sonucu olarak Feminen Ilahiye karşı inşa etmiş olabileceğimiz blokları temizler. Huzur ve merhamet getirir ve sonuç olarak, travmalarımızı uzaklaştırır ve Anne Sevgisine ihtiyacı olanlar için iyidir.

Bu enerji kendimizle her şeyin tamam oldugunu, kendini suistimal ile veya kendine aşırı olma ile hiçbir şeyin kazanılmadığını bize öğretir. Bize “Şimdi burada ol. Olduğun gibi mükemmelsin ve tamamlanacak hiçbir şey yok” der. Siz Tanri’nin degerli çocuğusunuz ve yeterlisiniz” der.

En az Usui Reiki 1.aşama kişiler tarafından alınabilir. İnisiyasyon (el verme) içerir. Kitapçık ve sertifika verilir.

YENİDEN DOĞUŞ UÇUŞU
İsmini kartal efsanesinden alan Yeniden Doğuş enerjisinin hatırlandığı öğreti.

Nihai amacı; dualiteden sıyrılarak, yaşam misyonunuzu gerçekleştirmenizi sağlamaktır. Koşulsuz sevgi ve huzura ulaşacağımız 5.boyuta zorlu geçiş döneminde rehberlik etmektedir. Birincil yaşam misyonunuz “mutlu olmak” ve yüreğinizde ferahlığa ulaşarak, oradaki saklı “tutkuyu” ortaya çıkartmaktır.

İlk aşamada; Fiziksel rahatsızlıklar, duygusal yaralar, ilüzyona bağlı tutulan zihinsel kalıplar, travma kayıtları, karmik negatif öğrenilmişlikler... gibi auranızda kayıtlı olan ve “Kalbinizin sesini duymanıza engel olabilecek” blokajları belli bir sistem içinde tarayıp, şifalandırmaktadır.
Sonrasında; artık nefes alabildiğiniz bu yeni durumda farkındalığın sağlanması, Yüksek Benliğiniz eşliğinde seçimlerin şekillenmesi, seçilen Yol’a bağlanış ve hayata aktarışla ilgili aşamalara gelinir.
Toplam 9 aşamalı bir seminerdir.

Bu; Yeniden Doğmak isteyenlerin nasıl, ne şekilde ve nerede doğmak istediklerini belirleyebilmelerine hizmet edecektir.
İçindeki kartalı hatırlayıp yeniden doğmak isteyenlerle çok özel bir paylaşım.

Eğitmen : Dt.Turgay Köyağasıoğlu & Şebnem Özenç
Eğitim Süresi : 1 Gün / 7 Saat
Eğitim Saatleri : 11:00-18:00 (genel uygulamadır,lütfen güncel programı kontrol ediniz)

Ücret bilgileri için: http://www.turgayreiki.com/ucretler.htm (http://www.turgayreiki.com/ucretler.htm)
İletişim ve adres bilgileri için: http://www.turgayreiki.com/iletisim.htm (http://www.turgayreiki.com/iletisim.htm)