Grafik Görünüm : Biz Melekler
"Uzunca bir dönem önce, altta yazılanları tek tek yaşadım. 1 yıl boyunca ne kadar red etmeye uğraştıysam da, sonunda, bunların doğru olduğunu kabul ettim. Teslim oldum. İyi ki teslim olmuşum."
BİZ, MELEKLER
Drunvalo
En azından, Sümerde 6000 yıl önce uygarlık başladığından beri, melekler insan deneyiminin ortaya konmasında çok yakın bir rol oynadılar.
Mezopotamya’nın kadim şehirlerinde meleklerin rölyefleri (kabartmalar) keşfedildi ve Dünya üzerinde var olduğu bilinene en eski yazıtlarda Sümer çiviyazısı silindirleri ve kil tabletlerinin üzerinde betimlendi.
Melekler Hristiyan, Musevi ve İslam dinleri ile ilişkilidir, tüm bu dinlerini hepsinin anlaştığı şeylerden biri. Museviler melekleri 72 farklı düzene bile kategorize ederler.
Ve Atlantik Okyanusunun diğer tarafında, Yucatan’da, Ek Balam Akropolünde, kadim Mayalar tarafından oyulmuş melek kabartmalarını görebiliriz. Gerçekte, Kadim Dünyada melekler fenomenini genişletseydik, onları zaman periyotları ve yerlerin engin düzeninde insan uygarlığına iyice yerleşmiş bulurduk.
Böylece, meleklerin ya da en azından melekler ile ilgili inançların kaydedilmiş tarih kadar uzun bir süredir bizimle oldukları tarihsel bir kanıttır.
Yine de, bana göre, bu bir inanç konusu değildir. Onların varlığını kesinlikle biliyorum.
Meleklerle Karşılaşmalarım
Çoğunuzun ilk kitabım “Yaşam Çiçeğinin Kadim Sırrı”nın 1 nci cildinde okuduğunuz gibi, melekler uzun zaman önce, 1971 de bana geldiler.
Beklenmedik bir şekilde, oturduğumuz odada, her ikimize de göründüklerinde, karım ile meditasyon yapıyorduk. İki tane melek vardı, biri yeşil ve diğeri ultraviyole (morötesi) renkte.
Melekler bize baktılar ve konuştular. Şu sözlerle başladılar :
“Biz sizden ayrı değiliz. Biz, siziz.”
O andan itibaren, yaşamım ebediyen değişti. Melekler bana görünmeye devam ettiler ve o günden beri adımlarıma rehberlik ettiler.
Meleklerin Nitelikleri
Meleklerin kendilerini bana takdim etmelerinden bu yana geçen 32 yılda melekler ile ilgili öğrendiğim temel gerçeklerden bazıları :
1. Tüm insan varlıkları, direkt olarak onlara bağlı en az iki meleğe sahiptir. Bazılarımızın daha fazla sayıda meleği var.
2. Meleklerin şekli (formu) yoktur. Neye, nasıl inandığımıza bağlı olarak bize farklı şekilde görünürler.
3. Melekler, iletişim kurmak için bir araç olarak tezahür etmiş form kullanırlar. Bunun nedeni, biz insan varlıklarının “yüksek” varlıklar ile iletişim kurmamızın aşırı derecede zor olması ve eğer göremezsek veya bizimle konuşanın kim olduğunu imgeleyemezsek, bu iletişime inanmanın çok zor olmasıdır. Kanatları olan insan – benzeri varlıklar imajı meleklerin doğal hali değildir, onlar bu şekli sık sık kullanırlar, çünkü bunu kabul etmemiz çok kolaydır.
4. Aslında melekler başka bir boyutta yaşarlar, ama bu dünyaya girebilirler.
5. Bağlı olduğunuz melekler aslında, varoluşun başka bir seviyesindeki sizsiniz. Onlar sizden ayrı olan “başka bir şey” veya “başka birisi” değildir. Melekler bizim kim olduğumuzdur.
6. Bana göre, melekler bir çok spiritüel geleneğin Yüksek Benlik olarak bahsettiği şeyin bir parçasıdır. Öğrendiğim ve deneyimlediğim gibi, biz yaşamın bir çok diğer fiziksel seviyelerinde var oluruz. Ve bu diğer seviyelerde Benliğin veçheleri, kollektif olarak “Yüksek Benliğimiz” olarak adlandırılır.
Bu perspektiften, Yüksek Benliğimizin bir Yüksek Benliği vardır ve onun da bir Yüksek Benliği vardır, ve Tanrı’ya, Yaşamın Kaynağına ulaşana dek bir zincir halinde böyle devam eder.
Ve melekler bu bilinçlilik zincirinde insanlığa en yakın bağlantıdır. Ayrıca – ve belki en önemlisi – tüm yüksek varlıklar arasında, melekler algılanması ve iletişim kurulması en kolay olanlardır.
İsa, meleklerle konuştu. Musa, Muhammed ve İbrahim de konuştu.
Ve siz de konuşabilirsiniz !
Melekler ile Nasıl İletişim Kurulur
Tahmin edilemeyen Dünya Değişimleri ile ilgili uyarılar olduğu için, belki şimdi kendi meleklerinizden yardım ve rehberlik istemenizin ve almanızın ideal zamanıdır.
Bunu nasıl yaparız ? Öncelikle, onları gerçek bir olasılık olarak kabul etmeliyiz, yoksa inançsızlığımız bilinçliliğimizin bağlantı kurmasını durdurur. İnanç tek başına yeterli değildir – sadece bizi olasılıklara açar – ama ilk aşamada önemlidir.
İkinci olarak, melek ziyaretlerine açıldığımız zaman başlıca bedenlerimizin üçünün de buna dahil olması gerekir. Eğer bu bedenlerden herhangi biri işleme dahil değilse, hiçbir şey olmaz. Bu üç ilksel beden Zihinsel, Duygusal ve Fiziksel bedenlerdir.
* Zihinsel Bedenimiz melekleri “görmek” için açık olmalı, ancak bu görme şimdi açıklanmalı, yoksa karışıklık olur. “Görme” dışsal olabilir – etrafımızdaki 3 Boyutlu uzayda – ama böyle olması zorunlu değildir. İçsel olabilir, zihinlerimizde. Bunun melekler için önemi yoktur.
Ayrıca , bazı insanlar için “görme”, “hissetme” olarak adlandırdığımız şey olan dişil şekli içerir. Hissetmede, kişi melekleri görsel olarak görmez, ama onların varlığını hissedebilir. Ve bu hissetmede, melekleri direkt olarak “görmesek” bile, tamamen iletişim kurabiliriz.
Yine, ister görelim, ,ster hissedelim veya içsel olarak imgeleyelim, melekler için önemi yoktur. Tüm yollar eşit şekilde geçerlidir, ve çoğu insanlar her birinden birazını kullanır.
* Duygusal Beden de aktive edilmelidir. Duyguyu hissetmelisiniz – bu sizin için ne olursa – sanki melek veya melekler odada duruyormuş gibi veya siz onları içsel vizyonunuzda görüyorsunuz. Bu duygu olmadan, hiçbir şey olmaz.
*Son olarak, Fiziksel Bedeniniz de dahil olmalıdır. Bir melek fiziksel olarak odanızda görünseydi, bedeninizde ortaya çıkacak duyumları hissetmelisiniz – damarlarınızda akan adrenalin, kalbin çarpması, vs
”Meleğim veya meleklerim gerçekte görünmezse, bunu nasıl yapabilirim” diyebilirsiniz. Bu uygulama ve ustalık gerektirir, ancak üç bedeninizin katılımı olmadan, bu bağlantıyı yapabilmeniz olası değildir.
Temel bedenlerinizin üçünü aynı anda aktive etmede, sizinle melekleriniz arasında bir kanal açarsınız, ve onlar sizin tarafınızdan görülebilir veya hissedilebilirler.
Melekleriniz – varoluşun yüksek bir seviyesindeki siz – muhtemelen başka hiç kimsenin yapamayacağı şekillerde size rehberlik yapabilirken, bu bir kez bile gerçekleştiğinde, yaşamınız tamamen değişir.
Melekler ve Gelen Zamanlar
Büyük değişim zamanlarına giriyoruz. Ve bu zamanda, sizinle melekleriniz arasında bağlantı kurmak yaşamınızda en önemli olay olabilir.
İçinde bulunduğumuz bu zamanlarda berrak ve doğru rehberlik, sahip olduğunuz her şeyden ve şimdiye kadar öğrendiğiniz tüm bilgiden daha değerlidir.
Melekler yaşamınıza berrak ve doğru rehberlik getirir. Ama daha da önemlisi, kendi başına insan deneyiminin olasılıklarının ötesinde bir bilgelik getirirler.
Sizin için duam şu ; melekleriniz ile bu bağlantı mümkün olduğu kadar çabuk tamamlansın. Melekleriniz açık bir kalp ile, Dünyada şimdiye dek bilebileceğiniz herhangi bir şeyden daha büyük bir sevgi ile bekliyorlar.
Sevgi ve hizmette,
Drunvalo
http://www.spiritofmaat.com/archive/sep4/editor.htm
(Çeviri ; Saffet Güler)
Şükran... :angel2:
Seni seviyorum.İyi ki varsın. :heart: :heart:
neslihan
07-10-2005, 01:04
:friends: :angel2: :heart: :heart: :heart:
Gerçek veya hanisulasyon olmadığını nasıl alğlıcas:nonono:
allaha şükür melekler var....
lale hanıma teşekkürler güzel yazı için
saffet beye de ayrıca teşekkürler böyle güzel yazıları çevirdiği için....
:flowers2: :flowers2:
ladygodiva
09-11-2006, 12:57
o kadar güzeller ki anlatamam!
ben ilk gördüğümde, bu işlere de yani başlamıştım, inanmadım
uydurdum dedim
o zaman vapurdaydım. gözlerim de fıldır fıldır açık...
insan boyutlarında bir ışık hüzmesi, ak sakallı, çok uzun olmayan, buldumm gandalf gibi bir adam geldi, karşıma geçti
elinde kocaman bir kılıç vardı
çattt diye önümde yere sapladı
senin bu
dedi ve gitti
ben hiç anlamadım uydurdum dedim
ama aradan zaman geçince anladım
o mikail'miş :) kılıç da çokk önemli bir şeymiş
kardeşimin üniversite sınavındaki başarısı için bir günlük 5 vakit namaz adamıştım.
namazın sonuna doğru bir melek geldi
kanatları masmavi ışıklar saçıyordu
çok güzeldi
hatta şimdi bunları düşünürken başımın sol tarafı karıncalanıyor :)
Onlar hep var
adları, sanları, işlevleri ne olursa olsun bizleri de çok seviyorlar
ne zamanki melek enerjileri ile çalışsam içimi huzur kaplıyor
benden küçük bir öneri:
bayram yaklaşıyor, yılbaşı da var. yanlış anlamayın rica ederim, ukalalık ya da gösteriş değil ama, özellikle 'melek severler' gidebilirlerse Roma'ya gitsin.
Ben şehre ilk geldiğimde 'çok özlemişim' demiştim. Nasılsa ??
Sonra anladım.
Hala da özlüyorum.
Şehrin her yanında, ama her yanında devasa melek heykelleri var. Nehiri, köprüleri, caddeleri koruyor. Şehrin göbeğindeki Vatikan ve onun içindeki meleklerle ilgli konuşamayacağım bile.Oralarda oturup meditasyon yapmak, onların sizi takip ettiğini bilmek, yalnız olmadığınızı hissetmek inanılmazdı.Şiddetle siz melek insanlara gitmenizi öneririm.
Sevgiler
Force_Energy
09-11-2006, 20:36
Evet muhteşemler..onların öyle gözleri var ki.. aşk budur dedim ben ilk önce..aaah ahh..inanılmaz bir maviydi ve bir bayandı..
yatağımda uzanırken odamdaydı ve etrafa ışık saçıodu..onu görünce ona hemen sevgimi yolladım ve sizleri çok seviyorum deidm..
o da bana dönüp gülümsedi..o gülümseme "bizde" demekti hiç zor değil bunu anlamak..
kısacası.iyi ki varlar
perisyus
10-11-2006, 13:52
:) vaay soracam bunu sana :D
NightWolf
10-11-2006, 17:07
Rehber melekler ile ilgili aklıma bir olay geldi..
Okulla Yaz Tatilinde Londra'ya gitmiştik..Kaybolmuştum..O sıralar buluşma yerini ve saatini hiç duymadığım için etrafta avare avare geziniyorum..Birden içimden bir ses dua etmemi söyledi..İlk olarak aklıma meleklerden yardım istemek geldi..
Biraz dua ettikten sonra sanki annem ile şu anda 2 yaşında olan kardeşim ile aramda telepatik bir bağ oluştu..Big Ben kulesinin yanına gitmemi istiyormuşçasına bir ses geldi içimden..((Enteresan olan annem yurt dışına hiç çıkmadı..2 yaşındaki çocuk da nasıl bilsin Big Ben yolunu..Allah'ın hikmeti işte))
Sonra kendi kendime konuşurken nasıl gideceğimi bilmediğimi söyledim..İçimdeki ses ilerlememi yolu bulacağımı söyledi..Bende ilerlemeye başladım..O kadar yürüdüm..Bazen nereden gideceğimi bilmediğimde durup etrafıma bakınıyordum..Hangi yoldan gideceğimi birileri fısıldıyordu içimde..Hep de annem geliyordu aklıma..Sonra içimden duyduğum seslerin yolunu takip ettim..Ve Big Ben'in yanına geldiğimde grup liderlerinden birini buldum..
Bu olay bu gün yeniden aklıma geldiğinde boş yere meleklerle bağlantı kurmaya çalıştığımı anladım..Benim 2 meleğim zaten yanımda..Annem ve 2 yaşındaki erkek kardeşim :angel2:
ladygodiva
10-11-2006, 17:15
öyleler elbette ama şunu da düşünebiliriz
bu konulara hiç alışık olmasan, birden karşında ak sakallı bir Mikail belirse herhalde korkudan Big Ben'den atlamayı düşünürsün değil mi :D
onun için sana en sevdiğin en çok güvendiğin iki insanın sesi ve görüntüsü ile gelmişlerdir.Dedim ya, onlar siz ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacaklardır. Sizin ekstra çaba sarf etmenize gerek yok :D
NightWolf
10-11-2006, 17:19
Acaba her zaman rüyalarda görünen Ak sakallı ak saçlı yaşlı dede Başmelek Mikail'midir..Merak etmeye başladım..
ladygodiva
10-11-2006, 17:24
yok be hayatım:D
genelleme ve latife yapıyorum :D
NightWolf
10-11-2006, 17:35
:flowers2: Hehe
bencede muhteşemler:angel2:
humanbegins
15-11-2006, 01:47
melek mikail daha çağırmaya niyet ettiğim anda yanımda oluyor.o kadar güzel bir duygu ki anlatamam...
ben Michael i ilk çağırdığımda (o zamanlar Reiki filan almamıştım) Enerjininin geldiğini anladım vee ödüm koptu :D
bi çırpıda geldiğin için saol simdi gidebilirsin dedim :puah: :puah: hala çok gülüom yaw yaptığımaa
Melekleri hissetmek kadar huzur veren başka bir duygu yok...tüm insanlarında hissedip pozitif olabilmelerini ne kadar çok isterdimm...
Ürküttün beni :))cinler ve şeytan kelimesi geçtikçe tüylerim diken diken oluyor.))
arp'ça adı meyteterun olan meleği rüyamda görmüştüm....... sizin forumda, "melek gurupları olan yerde, adı(mytatron) olarak geçiyordu
Sevgili Maji, eğer sözünü ettiğin Başmelek Metatron'sa (bendeki kaynağa göre bilinen diğer adları Metatetron, Merraton, Metaraon, Mittron) sana bu kitapta (Archangels & Ascended Masters / Doreen Virtue) yazan "invocation"ın çevirisini yapar yollarım.
Metatron'un özellikle yardımcı olduğu konular çocuklardaki davranış bozuklukları ve davranışsal rahatsızlıklar, çocuklarla ilgisi olan her türlü sorun, kayıt tutma ve organizasyon, spiritüel anlayış, yazma olarak belirtilmiş... Bendeki davet de çocuk rahatsızlıkları konusunda... Ama eğer aradığın Metatron'sa, sanırım bunu elden geçirip adapte edebilirsin. :angel2:
Öte yandan, http://www.olegabrielsen.com/deity/empowerments3.html adresinden 17 $ karşılığında Metatron uyumlamasını da alabilirsin. Uyumlamaların etkisi konusunda tereddütün varsa, aynı sayfada bedava olduğu belirtilen Lakshmi ve Ganesh uyumlamalarını alarak deneme şansın var... (Arkadaşlar bunları Bolluk ve Bereket Reikisi'nden hatırlayacaktır!) Bu aralar ciddi mali sorunlarım olmasa ben alır, seni uyumlardım. Metatron uzun süredir almayı istediğim bir uyumlama çünkü... Ne yazık ki bu aralar ancak biriniz alır da beni inisiye ederse, karşılığında başka bir yükselmiş üstat ya da başmelek uyumlamasıyla karşılık verebileceğim. :pope:
zeyna burda belki doğru olmayabilir ama sana mail atmıştım cevap vermedin bi sorayım dedim
İçinde buludugumuz bu dönem bilinç sahipleri gerçekten önem arz etmekte olması bakımından uyanık ve dikkatli olunması gerekmektedir bölümü dikkatle okudum gelen meleklerin tümü hirstiyan, yada musevi, neden müslüman melek ler buradaki vizyonda yerini almıyor!.
Saygılar
zarpandit
13-02-2007, 23:01
...... bölümü dikkatle okudum gelen meleklerin tümü hirstiyan, yada musevi, neden müslüman melek ler buradaki vizyonda yerini almıyor!.
Saygılar
Bu konu daha önce de gündeme gelmişti:
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=2941&highlight=cebrail
benim düşüncem ise;meleklerin müslümanı, hristiyanı, yahudisi yok.Onlar bizim din algımızın üzerindedir.Melek melektir. İsimleri de benzer zaten.
Ancak, enerjide her frekans , başka bir anlam ihtiva eder. Kelimeler ve isimler de belli anlam taşıyan frekansların/titreşimlerin ses dalgalarına dönüşmüş halidir ki, her birinin dalga boyu ve sonuçta beyinde harekete geçirdiği kısım farklıdır. Bu konunun uzmanı değilim ancak , kanal bilgilerinde hangi isimle kullanılmışsa orjinaline sadık kalmakta, bu anlamda fayda var .Sonuçta, Cebrail ve Gabriel aynı uhrevi varlığa işaret etmekte. Müslüman bir ülkede yaşarken Gabriel diye seslenmek sanmam ki bizi günaha soksun. Sonuçta iyi niyetiniz ortada ve burada sorgulanan inancınız değil...
sevgiler
degerli dostlar frekans alanında uygulamalı çalışmış biriyim halen farklı kanallara kalemlik yapmaktayım, çalışmalar anında bu yüklemeler istemesekde yapılıyor, bilginin paylaşımı kozmik yasa gereği oldukça da önem taşır, benimki sorgulamak değil sedece merak dı.
Saygılar:turkey:
mavi nazar
14-02-2007, 13:38
sevgili doktorcum yazdıkların tüylerimi diken diken etti...nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum ama bana göre hayali melek görmektense melek gibi insanlarla karşılaşmak..ve ben sizinle karşılaştım ...lütfen mütevazı olmayın..canan..
Çok ama çok sevdiğim bir küçüğün hayatı tehlikedeydi.Hatta bir yaşına girmemişti daha.Doktorları onun bu gün yarın aramızdan ayrılabileceğni söyledikleri günün gecesini sabaha kadar ağlayarak geçirmek yerine,şişmiş gözlerimle yüzümü kıbleye çevirerek Allaha hayatımda o güne kadar hiç yalvarmadığım kadar çılgınca ve çaresizce yalvararak geçirdim.Dua etmekten yorulmuş bir halde sabaha karşı dört sularında uykuya daldım.Sonra bir rüya gördüm.Burada,İstanbulda,çok bilinen bir hastanenin bahçesindeydim ama orası sözde cami avlusuydu.Bir sürü hasta,yaralı,çaresiz insan avluda bir şeyler bekliyordu.sordum,dediler ki,bu gece gökten birimize şifa gelecek,o şanslı kişi kim olacaksa artık,o iyileşecek...
Ben de burda benim ne işim var deyip,beklemeye başladım rüyamda.Sonra herkeste bir kıpırdanma,kaynaşma oldu.Geldi,geldi dediler.Kim gelmiş,ne gelmiş derken,çok yüksek volümde bir kanat sesi duyarak başımı havaya kaldırdım.Gökten aşağıya bembeyaz bir siluet süzüldü resmen kanatları vardı ve yerden bir iki metre havada duruyordu.Sonra o kalabalığın içinde beni seçti.Bir erkek yüzüne sahipti ve inanılmaz bir güzellikteydi.Ellerini omuzlarıma koydu ve dedi ki
-Ben Allahu tealanın en büyük meleğiyim.
(İçimden,kendi adını hiç söylemediği halde,Cebrail adını geçirdim) Ve devam etti
-Allahu teala,duanı kabul ettiğini söylememi istedi.
Tam rüyamın burasında sıçrayarak uyanmıştım.Rüyanın etkisi ile terlemiş alnımı ovuştururken,saat 06 gibi telefon çaldı.Hastası olanlar için zamansız telefonlar ne acıdır!!
Korkarak açtım..Küçük yeğenimin annesi,telefondaydı ve ağlıyor,sadece hıçkırıklarını duyabiliyordum.Tüm vücudum kasılmıştı.Öldü,dedim kendi kendime.Öldü,işte..
Sonunda konuştu..
-Doktorlar sabah tahlillerini yaptılar ve paldır küldür odaya daldılar...kanındaki tüm değerler,mucizevi şekilde normale dönmüş.Bir kaç tahlil daha yapıp,akşama taburcu edeceklermiş..
Gece dua ederken,yaklaşan doğum gününü düşünüp ağlamış ve daha yaşını bile doldurmamış olduğundan dolayı çok acı çekmiş ve demiştim ki," Eğer bir mucize yaratıp ta onu doğum gününde evine taburcu edersen,bir hafta oruç tutacağım Allahım"
Ertesi gün,yani 31 aralıkta doğum gününü kutladık..tabii ki evinde.
Şimdi merak ediyorum,rüyamda hiç korkmadan bana görünen ve bilinçli bir şekilde çağırmadığım halde yardıma gelen bu melek,çağırırsam yine benimle iletişim kurar mı?Ya varlığı beni korkutursa?Ya o zannettiğim varlık değil de başka bir şeyi hissedersem?Bu korkuları yenip te nasıl melek çalışması yapabilirim?
:angel2: Canım,
Sana öylesine güzel bir melek rehber olmuşki,Sen onu andığında yanında olaçak ve sana yol göstereçektir.:flowers2:
Onunla yanlızı paylaşabileçeğin bir ortamda Sevgili Meleğim Cebrail hazırsam beni kabul et dediğinde sana mutlak olarak bir yolla (daha önce sana ulaştığı gibi)yanında olduğunu belli edeçektir.Sadece farkındalığını artır ve çevrendeki her şeyi dinle, herşey birşeyler anlataçaktır.
Yolun sevgi yolu,Cebrail enerjisi ile bir olmak çok huzur vericidir.Hayırlar olsun.:angel2:
Mim"im..ne güzel ifade etmişsin anahtar cümleyi.."hazırsam beni kabul et"...İşte sorun da burda ya.İçimdeki korkuyu bir atabilsem.Önceki deneyimleri okudum.Şu turuncu ışık huzmesi ile ilgili olanları.Basbayağı ürktüm.Ya yalnızken böyle bir deneyim yaşar ve bunu kaldıramazsam diye korkuyorum.İçimden senin tavsiyeni okur okumaz hazırsam beni kabul et cümlesi kendi kendine geçiverdi.Bak kaç saat oldu,hala sırtımdan aşağı tüm tüylerim dimdik ve sürekli ağlıyorum.Nedir bu şimdi.Korkunun verdiği bir şey olma olasılığı yüksek gibi geliyor.Herhalde sevgili meleğim de hazır olmadığımın farkındadır.Yavaş yavaş yeneceğim inşallah.Ne tuhaf.Kötülüklerden değil de iyilik taşıyan bir şeyden korkuyor olmam.Kızıyorum kendime.
:angel2: Canısı,
Bizler dünyaya geldiğimizden beri onlarla birlikteyiz.:friends:
Sen o,o da sensin.Sen seni görmek ten kokuyorsun sadece.
Binlerce yıldır insanlar kendilerine sorup dururlar ben neyim diye.Sen sadece sensin.Aynada gördüğün,şaçını taradığın ön benliğin içine bir sen daha.Sen senin içindesin bu zinçirleme bir döngüdür.Melekler ise bu zinçirin bağlantıları.Düşün zinçirlerlerin halkalarını bir birlerine nasıl geçmişler biri birinin içinden ve bir diğeri onun içinden geçer.Benliklerimizde bu dizilim gibidir.Sen seni bulmaya çalışırken bir Melek bulursun sonunda ve O sadece sendir.Bu çok güzel ışıklı bir yoldur.Bol bol ağlarsın ama için mutluluktan dola dola.Sen senin elinde sen bir Anuşka gibi içini açtıkça bir sen daha çıkar,açtıkça bir sen daha.Bu açılımı sevgi yolunda yaparsan meleklerle iletişimin artar.Ne kadar seversen yaratanı ve yaratılanı o kadar kolay edersin yolunu.Sen sadece kendine inan ve sev.Sen melek görmüşsen bunu zaten hak etmiş ve hazırsındır.Sen sadece endişe ediyorsun bence,sonunda ne olaçağını bilmediğin bir yola çıkarken herkesin duyduğu bir endişe.Ama bak burada bu yolda yürüyen bir çok dost,eli kolu sağlam,sevgi dolu,mutlu ve dimdik ayakta ve kendine giden yola girmiş olabildiği için huzur dolu.
Yamulmadık,Delirmedik(Her ne kadar etrafımızdakiler azıçık kaçık deselerde),Normal insanoğlu dünyasına uyumlu yaşayıp gidiyoruz.Farklı ama mutlu.Yolun açık olsun.:flowers2:
Seviyorum seni mim..hepinizi.Bir gün mutlaka bu bölümde ben de melek deneyimimi anlatbış olacağım.Hatta ilk melek alıştırmalarını yaptım bile az önce bir meleğin yazdıklarını okuyarak.
Hayal Ayaz
22-03-2007, 11:13
söz meleklerden açılmışken, ben ışıklar görüyorum, muhteşem ışıklar, ve telepati diyebileceğim diyaloglar var..sonradan..uyduruyorsun diyorum.fakat sizlerin yazdıklarını okuyunca bu günden itibaren bu diyalogları bir günlüğe yazmak lazım diye düşündüm..işin garibi son günlerde iş yaparkende bu diyaloglar oluyor..aman banamı görüncekler diye kaale almamakla hata ediyorum belkide
:angel2: Hayal'cim
Not al,Bak dile gelmiş niyetin.Işıklı yolda rehber melekler gölgenide senden ayrı bırakmazlar merak etme.Herşey bütünün hayrınadır.Bence not al ve istersen bizle paylaş,bakalım ne güzellikler ileteçekler.:angel2: :angel2: :angel2: :angel2: :angel2:
Hayal Ayaz
23-03-2007, 11:16
bu gece yatarken ,ben uyurken beni koruyup gözetmek ve rehber rüyalar görmem için lütfen yanımda olun, diyerek melekleri davet ettim.oğlumun odasından bahçeye çıkıyorum,bahçede bir ağaç var, bahar gelmiş dalları yemyeşil,yere en yakın dalda iki tane kuş yuvası var,yuvaların birinde altı tane diğerinde iki tane yumurta var.yuvaların her birinde,mavitüylü kuş var. (hani o muhabbet kuşları varya, onlardan,küçücük, tombul.)Güzellerim nihayet geldinizmi?hoş geldiniz ,bu arada sesimin yumuşaklığına ve sesimdeki şevkate hayret ediyorum.içinde altı yumurta olan yuvadaki kuş bir yumurta daha koyuyor. içimden buda abarttı artık bu küçücük bedeniyle yumurtaları nasıl örtecekki diyorum. kuşlar gözlerime bakarak yumurtaların üzerine oturuyorlar.ve bedenleri yumurtaların hepsini örtüyor. böyle uyandım fakat sanki hala daha , kuşların maviliğini. yumurtaları beyazlığını,ağacın yeşilliğini ,görüyor gibiyim. bir kaç gündür böyle renkli rüyalar görüyorum. evvelden rüyalarımda renkleri görmezdim,sadece algılardım. şu anda içim hafif sanki üzerimden bir şey kalkmış gibi,tüy gibi kalktım yataktan ve yedi senedir yapmadığım bir şeyi yaptım,müzik açtım ben bugün mutluyum galiba, evet tereddüde yer yok büyük harflerle yazıcam.
ARKADAŞLAR BEN BU GÜN MUTLUYUM,BU MUTLULUĞUN EN GÜZEL TARAFIDA, HİÇ BİR SEBEBİ YOK ,AMA BEN MUTLUYUM... SEVGİYLE DUYURULUR
:flowers2: Çok güzel,
O mavikuş sen olabilirsin ve inasanların 7 etenik bedeni vardır ve bu bedenler bir bedenin içindedir.Anuşkalar gibi.O minik beden 6 yumurtayıda örtmesi bundan olabilir.Beyaz arınmayı,mavide huzuru vermiş sana.Yeşilik Varoluşu temsil eder.Farkındalık alanın daha da açılaçağına delalettir.Hayırlı olsun.
Valla böyle güzel rüya olunça hasbel kader yorumlama yaptım.
:red_smile: :blush: :angel:
Her şey bütünün hayrı için.
Hayal Ayaz
23-03-2007, 13:27
sevgili mim güzel yorumun için teşekkür ederim, acaba diğer yuvadaki iki yumurta melekler söz konusu olduğunda içine düştüğüm dualiteyimi sembolize ediyorlar. gerçi dualiteyi hangi konuda dışarıda bırakabiliyoruz ki. neyse rüyanın bende muazzam bir pozitif enerji yarattığı kesin ben şimdi bu bayramı doya doya yaşıyayım.her şey doğru zamanda ve doğru yerde oluyor.
Sevgili Hayal..yıllardır naçizane yorum yaparım eş dosta.Bazen mutlu olsunlar diye salladığım da olur,itiraf edeyim.Ama şuna inanırım ki ve tecrübeyle sabitlenmiştir ki,her rüya ,gören kişiye göre ayrı anlam taşıyor.Sen rüyanda yılan görürsün ve anlarsın ki ne zaman yılan görsen,birisi hastalanıyor.Ben rüyamda yılan görürüm ve anlarım ki ne zaman yılan görsem,biriyle vedalaşmak zorunda kalıyorum...gibi.
Sana sadece şunu tavsiye edebilirim,rüyandan ilk uyandığında içine doğan ne idiyse,işte ona inan.Çünkü bu senin rüyan ve bu mesajlar sana geldi.Mutlaka mesajın içeriği ile ilgili de bilinçlendirilmişsindir.Önsezilerin ne diyorsa odur.Sevgiyle kal.
:wink_smile: evet ne hissediyorsan odur.
hislerimizi dinlemek ve içimizin sesini dinlemek en iyi yoldur.:wave:
Hayal Ayaz
24-03-2007, 01:52
ben rüya gördüğümde hemen musluğu açarım akan suya anlatırım(artık suyu israf olmasın diye inceciiiiik akıtıyorum.)büyüklerimiz böyle öğrettiler.sonrada hayra yorarım,ve kendimce yorumlarım.kuşlar okadar güzeldiler ki bana müjde getirdiklerine düşünmek istedim.bahar zamanı olduğu içinde yeni başlangıçların habercileri olabileceklerini düşündüm.bunu istiyorum,diliyorum,yeni bir başlangıç olabileceğinin düşüncesi bile beni tatlı tatlı heyecanlandırıyor.eski enerjilerle çok oyalandığımı,kılı kırk yararak çok vakit kaybettiğimi düşünüyorum sadece bir tane değil, bir çok misyonum var ve zaten çağrılıyorum.tabiri caizse resmen sevgiyle dürtükleniyorum.şu an gitgeller yaşasamda geciktirdiğim bazı şeyleri, yeni şeyler öğrenirken halletmem gerektiğinin bilincindeyim. ve vizelere hazırlanır gibi öğrenmeye çalışıyorum.bu arada sizler gibi sevgililer tarafından yüreklendirilmekte çok hoşuma gidiyor.teşekkür ederim.benim adıma ailem adına iyi şeyler oluyor ,daha iyi olmaya devam edecek,spiritüel açıdanda daha hızlı bir gelişme dönemine girdim, kendim acele etmiyorum, bilgiler hızlı geliyor,bende gelen bilgileri dikkatle öğrenmeye çalışıyorum.kryondaki beyefendi gibi valizlerimi boşalttım ve valizide attım.,inşallah içinde hiç bir şey kalmamıştır.bu arada sindirim sistemimin tamamen ve kendiliğinden düzelmiş olması,valizin içinde hiç bir şey kalmadı diyor.vede öyledir diyorum canı yürekten.
:bravo: Harikasın,
Hiçbirşey için geç değildir.Zaman senin ve istediğin gibi kullanabilirsin,şu an geç kalmış görünürken,ertesi sabah kaltığında her şeyi zamanından önce halletmiş ve başka bir alanda yola çıkmış olabilirsin.Direksiyon senin elinde.:drive:
Yolun açık olsun.:flowers2: :wink_smile: :friends:
Hayal Ayaz
24-03-2007, 20:33
canım arkadaşım teşekkür ederim.benim,hayatımı 15-20 yıl proğramlama gibi bir huyum vardı. önce bundan vazgeçtim.gerçi hiç bir zaman zararını görmedim, aksine çok az sapmalarla hedefim ne idiyse ona hep ulaştım. ama artık içsel bir ses bunun luzumsuz olduğunu söylüyor. dün akşam,meditasyon yaptım(hobi olarak dikiş dikerim,makinede oturmaktan belim ve sırtım ağrımış dik oturamıyorum,dolayısıyla doğru nefes çalışması olmuyor.)artık olduğu kadar olsun deyip. gözlerimi kapattım. yine o güzel ışık yağmurunda önce sırtımı sonra bütün bedenim ,ve sanki tüm varlığım yıkandı sırt ağrılarım anında geçti.şu soruyu sordum. bilmem gerekeni bilmek,görmem gerekeni görmek istiyorum,lütfen yardım edin dedim. bunu daha önceden kararlaştırmamıştım. sanki bir el saçımı okşadı sadece şunu algıladım ama net bir şekilde. KORKMA,korkmadığımı söyleyecekken o,durumdan çıktım.kendi kendime şu sözleri söyledim.görelim mevlam neyler ,neylerse güzel eyler,şaşırdım,çünkü benim terminolojimde asla böyle sözler yoktur.kendi alışkanlıklarımın dışında hareketler yapmaya,sözler söylemeye başladım ve bunları sanki hep yapıyormuşum gibi doğal haldeyim.kendimden pek bi memnunum, nasıl söylesem,hayatımda halen daha dengesizlikler,düzelmesi gereken durumlar var ve ben sanki bunlar yokmuşta, her şey süt limanmış gibi huzurlu ve sakinim.beni tanımadığın için zaten böyle olmak gerekir diyebilirsin.daha önceden çözümlenmemiş en ufak bir sorun için bile ben uykumda düşünüp sabahleyin çözümü bulmuş olarak uyanırdım.eğer çözememişsem kelimenin tam anlamıyla kudururdum. şimdi öyle değilim. bu huzur,sukunet inşallah devam eder.artık beni sakinleştirenlerin melekler olduğuna eminim .yeni bir oluşumdan önce tatile çıkmış gibiyim,arada bir zihnim konuşmaya başlarsa,sen sus 49 sene sen konuştun ben dinledim ,şimdi benim konuşacak sen dinleyeceksin,ya birsin,ya birsin, başka alternatif yok diyorum. bunlar öyle spontan gelişiyorki anlatamam. neyse ben lafı çok uzattım,belkide bunlar doğal şeylerde bana değişikmiş gibi geliyordur. sevgilerimle.
Redflame
05-07-2007, 18:19
sevgiyle buluşmak
Redflame
05-07-2007, 18:19
kendimi seviyorum.iyi bir sevgi olmak istiyorum.bugün yanım agrıdı sizlerden şifa dileklerinde bulundum.akşama dogru acaba melek meditasyonu yapıp melegimi ğörebilirmiyim düşüncesi geldi.içimden bunu en azından forumdaki siz degerli dostlarımın yazılarını okuyodum.ama içim artık zamanı diyo.hep korkardım hayır korkmuyorum.onlar sevginin gerçekleri .bu gece kendimi onlara teslim edecegim.şunu söyleyecegim"hazırsam beni kabul et"bilmiyorum ama bazı şeyler farklı gelişiyo.onların forumdaki resimlerine baktım konuştum onları seviyorum.insanoglu neden kendine yardım edenden korkarki bu zamana kadarki yanlış korkumu artık çöpe atıyorum.:kalp::kalp::kalp:sevgi ve saygılarımla
kelrapunzell
23-08-2007, 19:08
NightWolf
Rehber melekler ile ilgili aklıma bir olay geldi..
Okulla Yaz Tatilinde Londra'ya gitmiştik..Kaybolmuştum..O sıralar buluşma yerini ve saatini hiç duymadığım için etrafta avare avare geziniyorum..Birden içimden bir ses dua etmemi söyledi..İlk olarak aklıma meleklerden yardım istemek geldi..
Biraz dua ettikten sonra sanki annem ile şu anda 2 yaşında olan kardeşim ile aramda telepatik bir bağ oluştu..Big Ben kulesinin yanına gitmemi istiyormuşçasına bir ses geldi içimden..((Enteresan olan annem yurt dışına hiç çıkmadı..2 yaşındaki çocuk da nasıl bilsin Big Ben yolunu..Allah'ın hikmeti işte))
Sonra kendi kendime konuşurken nasıl gideceğimi bilmediğimi söyledim..İçimdeki ses ilerlememi yolu bulacağımı söyledi..Bende ilerlemeye başladım..O kadar yürüdüm..Bazen nereden gideceğimi bilmediğimde durup etrafıma bakınıyordum..Hangi yoldan gideceğimi birileri fısıldıyordu içimde..Hep de annem geliyordu aklıma..Sonra içimden duyduğum seslerin yolunu takip ettim..Ve Big Ben'in yanına geldiğimde grup liderlerinden birini buldum..
Bu olay bu gün yeniden aklıma geldiğinde boş yere meleklerle bağlantı kurmaya çalıştığımı anladım..Benim 2 meleğim zaten yanımda..Annem ve 2 yaşındaki erkek kardeşim :angel2:
Bu çok güzel bir hikaye:). Birden İçim ısındı desem anlatabilmiş olur muyum ?:cutie:
Gerçekten benimde içimi bi mutluluk sardı.Teşekkürler bu duyguyu yaşattığın için:flowers:
"Uzunca bir dönem önce, altta yazılanları tek tek yaşadım. 1 yıl boyunca ne kadar red etmeye uğraştıysam da, sonunda, bunların doğru olduğunu kabul ettim. Teslim oldum. İyi ki teslim olmuşum."
BİZ, MELEKLER
Drunvalo
En azından, Sümerde 6000 yıl önce uygarlık başladığından beri, melekler insan deneyiminin ortaya konmasında çok yakın bir rol oynadılar.
Mezopotamya’nın kadim şehirlerinde meleklerin rölyefleri (kabartmalar) keşfedildi ve Dünya üzerinde var olduğu bilinene en eski yazıtlarda Sümer çiviyazısı silindirleri ve kil tabletlerinin üzerinde betimlendi.
Melekler Hristiyan, Musevi ve İslam dinleri ile ilişkilidir, tüm bu dinlerini hepsinin anlaştığı şeylerden biri. Museviler melekleri 72 farklı düzene bile kategorize ederler.
Ve Atlantik Okyanusunun diğer tarafında, Yucatan’da, Ek Balam Akropolünde, kadim Mayalar tarafından oyulmuş melek kabartmalarını görebiliriz. Gerçekte, Kadim Dünyada melekler fenomenini genişletseydik, onları zaman periyotları ve yerlerin engin düzeninde insan uygarlığına iyice yerleşmiş bulurduk.
Böylece, meleklerin ya da en azından melekler ile ilgili inançların kaydedilmiş tarih kadar uzun bir süredir bizimle oldukları tarihsel bir kanıttır.
Yine de, bana göre, bu bir inanç konusu değildir. Onların varlığını kesinlikle biliyorum.
Meleklerle Karşılaşmalarım
Çoğunuzun ilk kitabım “Yaşam Çiçeğinin Kadim Sırrı”nın 1 nci cildinde okuduğunuz gibi, melekler uzun zaman önce, 1971 de bana geldiler.
Beklenmedik bir şekilde, oturduğumuz odada, her ikimize de göründüklerinde, karım ile meditasyon yapıyorduk. İki tane melek vardı, biri yeşil ve diğeri ultraviyole (morötesi) renkte.
Melekler bize baktılar ve konuştular. Şu sözlerle başladılar :
“Biz sizden ayrı değiliz. Biz, siziz.”
O andan itibaren, yaşamım ebediyen değişti. Melekler bana görünmeye devam ettiler ve o günden beri adımlarıma rehberlik ettiler.
Meleklerin Nitelikleri
Meleklerin kendilerini bana takdim etmelerinden bu yana geçen 32 yılda melekler ile ilgili öğrendiğim temel gerçeklerden bazıları :
1. Tüm insan varlıkları, direkt olarak onlara bağlı en az iki meleğe sahiptir. Bazılarımızın daha fazla sayıda meleği var.
2. Meleklerin şekli (formu) yoktur. Neye, nasıl inandığımıza bağlı olarak bize farklı şekilde görünürler.
3. Melekler, iletişim kurmak için bir araç olarak tezahür etmiş form kullanırlar. Bunun nedeni, biz insan varlıklarının “yüksek” varlıklar ile iletişim kurmamızın aşırı derecede zor olması ve eğer göremezsek veya bizimle konuşanın kim olduğunu imgeleyemezsek, bu iletişime inanmanın çok zor olmasıdır. Kanatları olan insan – benzeri varlıklar imajı meleklerin doğal hali değildir, onlar bu şekli sık sık kullanırlar, çünkü bunu kabul etmemiz çok kolaydır.
4. Aslında melekler başka bir boyutta yaşarlar, ama bu dünyaya girebilirler.
5. Bağlı olduğunuz melekler aslında, varoluşun başka bir seviyesindeki sizsiniz. Onlar sizden ayrı olan “başka bir şey” veya “başka birisi” değildir. Melekler bizim kim olduğumuzdur.
6. Bana göre, melekler bir çok spiritüel geleneğin Yüksek Benlik olarak bahsettiği şeyin bir parçasıdır. Öğrendiğim ve deneyimlediğim gibi, biz yaşamın bir çok diğer fiziksel seviyelerinde var oluruz. Ve bu diğer seviyelerde Benliğin veçheleri, kollektif olarak “Yüksek Benliğimiz” olarak adlandırılır.
Bu perspektiften, Yüksek Benliğimizin bir Yüksek Benliği vardır ve onun da bir Yüksek Benliği vardır, ve Tanrı’ya, Yaşamın Kaynağına ulaşana dek bir zincir halinde böyle devam eder.
Ve melekler bu bilinçlilik zincirinde insanlığa en yakın bağlantıdır. Ayrıca – ve belki en önemlisi – tüm yüksek varlıklar arasında, melekler algılanması ve iletişim kurulması en kolay olanlardır.
İsa, meleklerle konuştu. Musa, Muhammed ve İbrahim de konuştu.
Ve siz de konuşabilirsiniz !
Melekler ile Nasıl İletişim Kurulur
Tahmin edilemeyen Dünya Değişimleri ile ilgili uyarılar olduğu için, belki şimdi kendi meleklerinizden yardım ve rehberlik istemenizin ve almanızın ideal zamanıdır.
Bunu nasıl yaparız ? Öncelikle, onları gerçek bir olasılık olarak kabul etmeliyiz, yoksa inançsızlığımız bilinçliliğimizin bağlantı kurmasını durdurur. İnanç tek başına yeterli değildir – sadece bizi olasılıklara açar – ama ilk aşamada önemlidir.
İkinci olarak, melek ziyaretlerine açıldığımız zaman başlıca bedenlerimizin üçünün de buna dahil olması gerekir. Eğer bu bedenlerden herhangi biri işleme dahil değilse, hiçbir şey olmaz. Bu üç ilksel beden Zihinsel, Duygusal ve Fiziksel bedenlerdir.
* Zihinsel Bedenimiz melekleri “görmek” için açık olmalı, ancak bu görme şimdi açıklanmalı, yoksa karışıklık olur. “Görme” dışsal olabilir – etrafımızdaki 3 Boyutlu uzayda – ama böyle olması zorunlu değildir. İçsel olabilir, zihinlerimizde. Bunun melekler için önemi yoktur.
Ayrıca , bazı insanlar için “görme”, “hissetme” olarak adlandırdığımız şey olan dişil şekli içerir. Hissetmede, kişi melekleri görsel olarak görmez, ama onların varlığını hissedebilir. Ve bu hissetmede, melekleri direkt olarak “görmesek” bile, tamamen iletişim kurabiliriz.
Yine, ister görelim, ,ster hissedelim veya içsel olarak imgeleyelim, melekler için önemi yoktur. Tüm yollar eşit şekilde geçerlidir, ve çoğu insanlar her birinden birazını kullanır.
* Duygusal Beden de aktive edilmelidir. Duyguyu hissetmelisiniz – bu sizin için ne olursa – sanki melek veya melekler odada duruyormuş gibi veya siz onları içsel vizyonunuzda görüyorsunuz. Bu duygu olmadan, hiçbir şey olmaz.
*Son olarak, Fiziksel Bedeniniz de dahil olmalıdır. Bir melek fiziksel olarak odanızda görünseydi, bedeninizde ortaya çıkacak duyumları hissetmelisiniz – damarlarınızda akan adrenalin, kalbin çarpması, vs
”Meleğim veya meleklerim gerçekte görünmezse, bunu nasıl yapabilirim” diyebilirsiniz. Bu uygulama ve ustalık gerektirir, ancak üç bedeninizin katılımı olmadan, bu bağlantıyı yapabilmeniz olası değildir.
Temel bedenlerinizin üçünü aynı anda aktive etmede, sizinle melekleriniz arasında bir kanal açarsınız, ve onlar sizin tarafınızdan görülebilir veya hissedilebilirler.
Melekleriniz – varoluşun yüksek bir seviyesindeki siz – muhtemelen başka hiç kimsenin yapamayacağı şekillerde size rehberlik yapabilirken, bu bir kez bile gerçekleştiğinde, yaşamınız tamamen değişir.
Melekler ve Gelen Zamanlar
Büyük değişim zamanlarına giriyoruz. Ve bu zamanda, sizinle melekleriniz arasında bağlantı kurmak yaşamınızda en önemli olay olabilir.
İçinde bulunduğumuz bu zamanlarda berrak ve doğru rehberlik, sahip olduğunuz her şeyden ve şimdiye kadar öğrendiğiniz tüm bilgiden daha değerlidir.
Melekler yaşamınıza berrak ve doğru rehberlik getirir. Ama daha da önemlisi, kendi başına insan deneyiminin olasılıklarının ötesinde bir bilgelik getirirler.
Sizin için duam şu ; melekleriniz ile bu bağlantı mümkün olduğu kadar çabuk tamamlansın. Melekleriniz açık bir kalp ile, Dünyada şimdiye dek bilebileceğiniz herhangi bir şeyden daha büyük bir sevgi ile bekliyorlar.
Sevgi ve hizmette,
Drunvalo
http://www.spiritofmaat.com/archive/sep4/editor.htm
(Çeviri ; Saffet Güler)
doktorcummm...bu yazının karşıma çıkış şeklini bi bilsen...!!!:see_stars:inanılmaz demicem..inanırsın bilirim...:P
baktım yazı güncellenmek için çırpınıyooo..:superman:
bu sayede sana sevgilerimi gönderiim dedim...:blush:
bana son dönemin "BoNuSU" gibisinnnnnnnnnnn....:pepper::broccoli::tomato::pi neapple:
:kalp:seni seviyorum KoCaMaAaaAaaN yürekli güzel kadınnn....:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::ka lp::kalp::kalp::friends::kalp::kalp::kalp::kalp::k alp::kalp::kalp::kalp:
Sensin güzeller güzeliiiii. Okuyalım açılalım evet canım.:kalp:
Ben de seni çokkk seviyorummmmmm güzel Ruhlum.
Hepinizin yazılarını okudum,deneyimleriniz inanın beni çok etkiledi. Paylaştığınız ve o güzel hisleri yaşattığınız için hepiniz sonsuz teşekkür ederim.:friends::flowers:
Melekler,ismi bile bile içime huzur veriyor.Bazen onları hissetmek isterim ve sanki o an vücudumda bir his,dokunma tarifi imkansız duyguları hissederim.Bilirim ki yanımdalar.O gün çok huzurlu uyurum.Birgün aynı huzurla uyuduğumda, 2 tane sağ elimde,2 tane sol elimde yeşil elbiseler giymiş 4 melek gördüm.3 yaşında çocuk kadar ufaklardı ve beni yolun karşısına geçirmek için yardım ediyorlardı.O dönemler de benim kendimle ilgili korkularım vardı adım atamıyordum sanki.
Bir seferinde de bu evrenin dışında ki o melek sevgisini Allah sevgisini bilmek istiyorum dedim ve o gece annem bana o kadar güzel sarılmıştı,başım omuzunda uyur gibiydim.Ama o duyguyu hiç ama hiç yaşamamıştım.Beni sonzsuz tarifi imkansız bir coşku,huzur ve rahatlama içine soktu.Kelimeler bile yetersiz geliyor.Hiçbir kimseye ihtiyacım yoktu. Uyandığımda o duygu seli içindeydim.Ve o yüce varlık bana annem olarak görünmüştü.O sevgi o kadar büyüktü ki.Hayatta yaşadığım hiçbir sevgi ona eş değildi.O duyguyu tekrar yaşamayı o kadar istedim ki ama olmadı birdaha..Biliyorum o duyguyu yine yaşatacaklar...:angel2:
Sevgiler..Melek ruhu ile yaşayalım hep birlikte...
arkadaşlar benim hiçbir reiki deneyimim yok yeni girdim bu siteye yarın buradan bir arkadaş bana uyumlama kr1 ile yapacak uzaktan ben sürekli karaltılar görüyorum korkuyorum yüzler görüyorum ama bu yüzlerin içinde sürekli aynı olan bir tane var yüzü buruşukmu yanıkmı çözemediğim çünkü çok soluk göründüğünde hemen uzaklaştırmaya başka şeyler düşünmeye başlıyorum gerçekmi hayalmi bilmiyorum iletişime geçmekten ödüm kopuyor çünkü üç harfli olmasından korkuyorum üç harliler adlarını bile anmak istemiyorumm korkumu yenmem için bana ne önerirsiniz üzerine git demeyin lütfen çünkü enerjim onu geri yollamaya uzaklaştırmaya yeterli değil yada ben öyle düşünüyorum ,ancak çakra açmayla vs.. enerjimi yükseltebilicem ama çakraların açık kalmasıyla enerjimiz boşalırmış buda üç harflilerin ilgisini çekermiş bize yaklaştırırmış bir yerde okudum bunu çakralarımı kapatamazsam diye saçma sapan düşünceler içerisindeyim korkumdan,karanlık beni ürkütüyor...
Sevgili kardeşim tabiiki ben yeniyim sen daha iyi bilirsin ama bence onları cok fazla önemsemeden Melekleri düşün.Sana zararları olacagını sanmıyorum,eger zararı dokunacak bişey varsa tamamen bunlar senin korkularındır derim.
Sevgiyle Kal :angel2:
melek deneyimlerini okuduktan sonra meleğim cebrail/gabriel e niyet ettim onun beni kabul etmesi için birşey olursa ve anlatmama izin verirse bu olan şeyi sizlerle paylaşırım:angel2:
naz_ks43
29-09-2008, 20:37
Birkaç ün önce önemli bir toplantı ve çözmem gereken sorun için buradan yardım talebinde bulunmuştum.Bu arada bildiğim (henüz yolun çok başındayım.) çalışmaları yaptım.Yardımlarını esirgemeyen dostlara buradan teşekkür ederim.Bir gün öncesinde de meleklerin rengine uyumlanmıştım.(çok güzel bir eşzamanlılıktı)Ertesi gün rehberlerimi ve Başmelek Mikaili çağırdım beni tüm korkularımdan arındırmasını ve tüm zamanlarda yanımda olmasını ve beni korumasını istedim.Renk yada kendini görmedim ama yanımda varlığını hissettim.Herşey yolunda gitti,sorunlar çözüldü.:bravo:Kendimi korkusuz ve çok güçlü hissettim.Şimdi ne zaman çağırsam yanımda hissediyorum.Paylaşmak istedim.:wave:
Sevgili dostlarım uzun zaman oldu yazmayalı...Anlatılacak okadar çok şey varki. Ama içim biliyor, hepsini sözcüklere dökmek anlamsız.bizler nasılsa bir şekilde birbirimize bağlıyız.Bu yüzden ben burda yazmasam dahi sizler yazacaklarımı hissedeceksiniz..
Kelimelerin anlamaını yitirdiği bir zamandayım bu sıralar.Sadece hisler ve görüntüler var..Sadece belirli zamanlarda çıkagelen o müthiş ışığın getirdiği bilgelik ve huzur var..Herhangi bir uzun yazı yazmaya yetmiyor gönül.Artık sadece bir kaç kelimenin gercek anlamındaki derinlik yeter hislerime..
Sık sık akan o güzel cümlelerden birkaçını aktarayım sizlere..
" We huzur geldiğinde perde kalkar.Kalp hisseder.Şüphesizki bu huzur kaynaktan gelen en saf duygudur.Şüphesizki bu dua'dan sonra gelen "Allahım kalbinde uyumak istiyoruma , cevaptır..." Şüpheler ve korkular kaybolur.Sadece huzur..."
" Onları görmeyen o gözlerinizle nasıl göreceksiniz.Eğer görebilseydiniz O'nun ellerini,kollarını melekler öptü.Sizin vurduğunuz kazıklar serin birer esinti gibi geldi.Ne mutluki O Allahın bir peygamberidir..." anila
Sevgili dostlarım daha sık yazmaya çalışıcam..Daha doğrusu hisleri kelimelere dökebildiğim kadarını yazıcam..Sevgiyle kalın.. AnilaA -Mavi Kanat
Redflame
27-10-2008, 16:25
sevgili mavi kanat okudugumda kanatların bizleride sardı dönüştürdü çok şükür sevgiyle gören yüreklere ve bakana
:flowers2:sevgi ve ışıkla:flowers2:
[quote=AnilA;60380]
" We huzur geldiğinde perde kalkar.Kalp hisseder.Şüphesizki bu huzur kaynaktan gelen en saf duygudur.Şüphesizki bu dua'dan sonra gelen "Allahım kalbinde uyumak istiyoruma , cevaptır..." Şüpheler ve korkular kaybolur.Sadece huzur..."
" Onları görmeyen o gözlerinizle nasıl göreceksiniz.Eğer görebilseydiniz O'nun ellerini,kollarını melekler öptü.Sizin vurduğunuz kazıklar serin birer esinti gibi geldi.Ne mutluki O Allahın bir peygamberidir..." anila
:angel2:
femalesmoke
17-02-2009, 15:54
melekler en ust frekanstaki en pozitif varliklardir. bizimle konusabilir, görünebilir bir suru iletisimi yolu secebilirler sadece bizim bunu anlamamiz gerekiyor :))
6. his yada ic ses genel olarak koruyucu melegimizin verdigi duygulardir o yuzden yaniltmaz hicbir zaman. bir olay kotu yada iyi gidecegi zaman hissedebilme yetisi budur...
meleklerle iletisim kurmanin en guzel yolu meditasyondur. mutlaka bi sekilde istediginiz formda goruneceklerdir....
ARKADASLAR KORKMAYIN...
POZİTİF HİCBİR VARLİK KORKU DUYGUSU YARATMAZ. NE SEKİLDE GORURSENİZ GORUN FARKETMEZ.....
YA AGLARSINIZ INANAMIYORUM DİE
YA DA KALBİNİZ CARPAR İCİNİZE SONSUZ BIR HUZUR DOLAR.
BUDA COK ILIK BIR DUYGUDUR.
femalesmoke
17-02-2009, 15:56
BU YUZDEN KARANLIGI AYDINLATACAK TEK YOL ISIKTIR...
gece karanliktan korktugunuz zaman nasil ki isiga ihtiyac hissediyorsunuz. isigi yakarak rahatliyorsunuz...
ayni sey.....
merhaba selam ve sevgi ile,
izniniz olur ise biz bize ben de en son yaşadığım deneyimi paylaşmak isterim,
4 aydır evimden uzakta idim , 1 ay kadar oldu evime geçeli,
malum hayata dair zorluklar, sıkıntılar olması gerekenler diyorum,
bunlara paralel bir de ruhumda ki üşüme hissi çok yoğundu evime dönüşte...
gabriel/cebrail' i çağırdım bir gece, reiki ile tanışmadan önce tanışmıştım onunla,
ta ki kim olduğunu reiki sayesinde öğrenmiştim...
uzun uzun içsel diyalog ve ardından fısıltıyla konuştum, sıcaklık istedim ruhumun üşümeini kesmesini diledim, ardından ruhen üşümememin aslında yöne eksikliğinden olduğunu hissettim anlamaya başladım ve yönümü diledim, fazla detay inmek ve sizleri sıkmak istemem, kısaca kainat, melekler bizler için yaratılmışlar bizlere biz inanoğluna yardımcı olmak için, pes etmemek lazım zorlukta, yılmamak ve ümidi yitirmemk, samimiyetimizi kaybetmemek gerekiyor, mutlaka bir şekilde maddi ve manevi kapıları açmamıza yardımcı oluyorlar...
bizler sevgi çocukları ışık çocuklarıyız ve onlar bizlerle...
arkadaşlar,
bu arlar melekler konuşmayı çok istiyordum,onları çağırdım,gelemsini istedim,gözükmeselerde içimi döktüm fakat bir türlü göremedim.
sitedeki melek çalışmalarına baktım ve birçok yazılanı denedim fakat bir sonuç alamıyorum sizce bendem i sorun var ? ? ?
Sen gerçekten meleklerin yanında olmadığınımı sanıyorsun AyAta? Görmeye hazırmısınki?
İnan herşey olacağına varır :wink_smile::flowers2:
artık hallettim :)
bir meditayon yapıyordum melek kovası meditasyonu,bir melek gördüm içlerinden,çok güzeldi,resmen aşık oldum yani aşırı sevgi duymak anlamında söyledim :D
ne zaman bir melekle konuşsam gözlerim yanıyor ağlıyasım geliyor,sonra o meditasyon bitince gözünü açınca pembe bir ışık gördüm :) önceden maviydi ama şimdi pemce :D harikaydı
merhaba selam ve sevgi ile,
izniniz olur ise biz bize ben de en son yaşadığım deneyimi paylaşmak isterim,
4 aydır evimden uzakta idim , 1 ay kadar oldu evime geçeli,
malum hayata dair zorluklar, sıkıntılar olması gerekenler diyorum,
bunlara paralel bir de ruhumda ki üşüme hissi çok yoğundu evime dönüşte...
gabriel/cebrail' i çağırdım bir gece, reiki ile tanışmadan önce tanışmıştım onunla,
ta ki kim olduğunu reiki sayesinde öğrenmiştim...
uzun uzun içsel diyalog ve ardından fısıltıyla konuştum, sıcaklık istedim ruhumun üşümeini kesmesini diledim, ardından ruhen üşümememin aslında yöne eksikliğinden olduğunu hissettim anlamaya başladım ve yönümü diledim, fazla detay inmek ve sizleri sıkmak istemem, kısaca kainat, melekler bizler için yaratılmışlar bizlere biz inanoğluna yardımcı olmak için, pes etmemek lazım zorlukta, yılmamak ve ümidi yitirmemk, samimiyetimizi kaybetmemek gerekiyor, mutlaka bir şekilde maddi ve manevi kapıları açmamıza yardımcı oluyorlar...
bizler sevgi çocukları ışık çocuklarıyız ve onlar bizlerle...
Hayır anlattıklarından sıkılmadım aksine detaylarda gizli olan çok şey var.
mesela bunları okuduğumda yöne eksikliğinin ne demek olduğunu bilmediğimi anladım. Acaba yöne eksikliği nedir?
Bu ay Melek Meditasyonunu yöneterek bizlerin aslında kim olduğumuzu bir kez daha anımsatan can dostum, arkadaşım, yol öğretmenim sevgili Turgay Köyağasıoğlu'na şükranlarımı sunuyorum.
İlk yazıyı aktarmamın üzerinden tam 4 sene geçmiş.
Ve bu melek meditasyonunda BaşMelek Mikail , asıl beni ,sahte benden ayırdı.
Ne oldu sahte ben e biliyor musunuz dostlar?
Aynen içi boşaltılmış balon gibi pssttttt diye uçup gitti.
Bunun böyle olabileceği hiç aklıma gelmemişti.
Giden aynen benim suretimdi. Pek de güzeldi.Amannn dedim, tutayım şunu, kaçıyor.. Ancak ne mümkün ki, sırıtarak fırladı uçtu gitti.Pek de güzeldi.Yıllarca yükünü taşımışım sahte ben in meğerse.
E geriye ben kaldım.
Hadi bana buyrun, misafirim olun.
Obaaaaaaaa:banana::banana::pepper::pepper::bravo:
Hoşgeldin gülüm... :friends:
songülaklimda
30-08-2009, 00:10
Senin icin cok sevindim doktor,darisi basima
Dr.KARAV
31-08-2009, 10:20
Hocam harikasın yaaa
:):bravo::kalp:
Canım doktorum,
Sen çok yaşa emi..
:flowers2:
Lale ablacım çok yaşa sen e mi..:flowers:
Hepimiz çok ve huzurla yaşayalım.Bülücüm hele sen var ya sen, sevgülünle en çok yaşa, güzel, sağlıklı, bereketle yaşa.Canım benim.
thotares2
04-07-2011, 18:50
arkadaşlar benim hiçbir reiki deneyimim yok yeni girdim bu siteye yarın buradan bir arkadaş bana uyumlama kr1 ile yapacak uzaktan ben sürekli karaltılar görüyorum korkuyorum yüzler görüyorum ama bu yüzlerin içinde sürekli aynı olan bir tane var yüzü buruşukmu yanıkmı çözemediğim çünkü çok soluk göründüğünde hemen uzaklaştırmaya başka şeyler düşünmeye başlıyorum gerçekmi hayalmi bilmiyorum iletişime geçmekten ödüm kopuyor çünkü üç harfli olmasından korkuyorum üç harliler adlarını bile anmak istemiyorumm korkumu yenmem için bana ne önerirsiniz üzerine git demeyin lütfen çünkü enerjim onu geri yollamaya uzaklaştırmaya yeterli değil yada ben öyle düşünüyorum ,ancak çakra açmayla vs.. enerjimi yükseltebilicem ama çakraların açık kalmasıyla enerjimiz boşalırmış buda üç harflilerin ilgisini çekermiş bize yaklaştırırmış bir yerde okudum bunu çakralarımı kapatamazsam diye saçma sapan düşünceler içerisindeyim korkumdan,karanlık beni ürkütüyor...
Usui Reiki 2. seviyede 2. sembol sizi kötü enerji ve niyetlerden korur. 1. seviyeyi alın ve her gün uygulayın, en az 21 gün sonra da 2. seviyeyi alın. Böylece sembolü kullanabilirsiniz.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.