ay ışığı
04-03-2011, 15:07
bende son bir yıldır hastalık saplatısı oluştu...vücudumla fazla ilgileniyorum ve bu yüzden oğlumla ilgilenemiyorum....bununla ilgili olumlama yapamadım.....R. Şanal'ın Kuantum Olumlama kitabından sağlık olumlamalarını okudum biraz önce bunlardan herhangi birini mi alıp olumlama yapacağız 21 gün boyunca yoksa hepsini birdemi anlayamadım.
fantastic
05-03-2011, 22:53
Öncelikle foruma hosgeldiniz:)
Hastalık saplantısı bilinçaltında yatan kendimizde yada yakınlarımızda yaşadığımız hastalıklardan,sürekli toplumda yayılan hastalıklarla ilgili haberlerden ve birçok sebebten oluyor.Temelinde elbetteki korkularmız var.
Bunu engellemek için öncelikli olarak kontrolu ele almalıyız.Pozitif düşünce ve olumlamalarda elbetteki bunun parçası ama bundan öncelikli olarak,bağışıklık sistemini güçlendirip enerji yollarımızı açmalı,sağlıklı yaşamın kurallarına(doğru beslenme ve uyku düzeni v.s) uymamız gerekiyor.
Bunun dışında reiki,yoga,pilates,meditasyon,nefes teknikleri v.s gibi pek çok şey var.Bedeniniz güçlenir ve enerjiniz yükselirse bu şekilde korkularınız gerçekten azaliyor.Çünkü ipleri ilaçlara yada sadece doktorlara verdiğinizde herhan herşey olabilecek gibi bir durum oluyor.Bunun dışında olumlamalara gelirsek bence enazından hergun yatmadan önce tekrarlamanızda yarar var.
Şimdi, fiziksel bedende olmanın sağlığını, canlılığını, sevincini ve memnuniyetini sağlayacak seçimler yapıyorum. Bilgece seçimler yapıyorum.
Şimdi, fiziksel bedenimin sağlığı ile ilgili tüm anlaşmaları veya kontratları iptal ediyorum, salıveriyorum, bırakıyorum ve dönüştürüyorum.
Bedenimin çeşitli sistemlerini onurlandırıyorum ve saygı duyuyorum.
Bedenim ile ilgili her şeyi seviyorum.
Bedenim yaşayan Tanrı’nın mükemmel ve kutsal bir tapınağıdır.
Bedenim Tanrı’nın Dünya üzerindeki ifadesidir.
Bedenim Tanrı’nın parçasıdır.
Bedenim, bedene sahip olmayı seçtiğim sürece sağlıklı, genç ve hastalıktan özgür kalacak. Bedende ne kadar kalmak istediğimi seçebilirim. Eğer bedenimi terk etmeyi seçersem, bunu sevinçle, hoş şekilde, ve acısız bir şekilde yapabilirim.
Bedenim ile ilgili veya bedenimin çeşitli parçaları ile ilgili tüm yargıları tamamen ve ebediyen salıveriyorum.
Bedenim sadık bir hizmetkardır.
“Uyum içindeyim ve sağlıklıyım”
Her nefesimde ciğerime dolan hava ve Tanrı’nın sıcak soluğu, bedenimi güçlendiren ve arıtan etkisiyle bütün hücrelerime kadar etkisini gösterir.
Her nefes alışımda rahat, huzurlu ve sakin olduğumu, sağlıklı olduğumu, güçlü olduğumu biliyorum.
Bedenim muhteşem bir düzenle çalışırkendiliğinden.
O öylece çalışırken, benim herhangi bir şey yapmam gerekmez.
Sağlıklı olmak, benim doğal halimdir.
Bütün organlarım muhteşem bir düzenle yapmaları gereken işlemleri yaparlar.
Keyifle ve neşe ile.
Kalbim esnek bir ritimle kan pompalarken, midem yemekleri öğütürken, ben mutlu olmak ve mutlu etmek için çalışırım sadece, benim de görevim budur. Böylece herkes görevini yapmış olur.
Ben mutlu oldukça, bedenim enerjiyle dolar ve uyuma katkı yapmış olurum.
Neşe ve haz bedenimin yakıtıdır.
Gözlerim açık, berrak ve renkli görmeye devam ederken, ben bilmeyi ve anlamayı seçerim.
Böylece görevlerimizi yaparız.
Midem keyifle yediklerimi öğütürken,ben öğrendiklerimi anlamaya ve duyduklarımı bir düzene sokmaya başlamışımdır bile.
Ciğerlerime tertemiz havayı doldurup,biraz öylece tuttuktan sonra yavaşça geri bıraktığımda ve bunu kendiliğinden ve rahatça yaptığımda, kanımın
temizlendiğini bilirim.
Ben o sırada zihnimi yararsız düşüncelerden ve korkulardan temizliyor olurum kolayca.
Hayatı kucaklar ve neşeyle dans ederim.
ses tellerim titreştiğinde, böbreklerim kanımı temizlerken, ayaklarım sağlamca yere bastığında, ben keyifle gelişme yolculuğumu adımlıyorum.
Kulaklarım sesleri ayırt edip-algılarken,ellerim sıkıca tutup-kavrarken, ben her türlü güzelliği ortaya çıkarmak için çalışıyor olurum dikkatle.
Beynim milyon kere milyon kapasiteyle çalışırken, ben öğrenir, düşünür ve bilirim.
Bu ne güzel bir işbirliği!
Hayat amacımı gerçekleştirebilmem için onlar hep muhteşem bir düzenle çalışırlar.
Durmadan, yorulmadan ve şaşmadan.Çünkü öyle emir almışlardır Tanrı’dan.
Sağlıklı olmak, benim doğal durumumdur ve ben, hep bu durumda olmayı seçiyorum.
Sağlıklı ve güçlü olmayı seçiyorum.
Bedenimin her bir organını seviyorum ve onlara teşekkür ediyorum.
Hareket etmek, yürümek, temiz ve hafif gıdalarla bedenimi beslemek benim için keyifli bir görevdir.
Düzenli uyuyarak ve düzenli beslenerek ben bu uyumu ve işbirliğini sürdürmüş olurum.
Sapasağlam ayakta durup, köklerimi dünyaya saldığımda, oradan bana bütün bedenimi güçlendiren enerji akar.
Başımın üzerinden güneşe bağlanan bir ışık hattı beni hep canlı tutar.
Ve ben, ikisi arasında sürekli beslenirim.
Canlı ve neşeliyim ve güçle doluyum.
Hayat amacımı gerçekleştiriyor ve değişerek ilerliyorum.
Sağlıklı ve güçlüyüm. Bu durum benim doğal halimdir.
Hep değişip-yenilenerek ilerliyorum.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.