PDA

Grafik Görünüm : LÜTFEN, Sevgi Enerjisi

aspirin
28-09-2005, 18:24
"Melek cenneti istiyor"

Çekmecelerimi düzenlerken 10 Aralık 2003 tarihli bir gazeteyi sakladığımı farkettim.Yeni Asır gazetesiydi ve hangi yazı için sakladığımı hemen hatırladım ve sizinle paylaşmak istedim.
Köşe yazarı Sevgili Öncel ÖZİÇER hanımefendiye teşekkür ediyor,bu konuya dikkat çektiği için önünde saygıyla eğiliyorum.İzniyle...
-------------------

Diyarbakır Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,sokaklarda mendil satan,çöp toplayan,boyacılık yapan kısacası sokaklarda yaşayan çocuklara bir defter açmış.Kendi el yazılarıyla oluşturulan bu defterin adı "Düşler veSokak".
Kitaptaki 'düşler' imla hataları düzeltilmeden orjinal halleriyle yayınlanıyor.

*
"Ben cennete gitmek istiyorum.Orda kuşlar,kelebekler,güzel renkli çiçekler miş gibi kokuyor.
Orda elma Portakal,Muz,kivi,her türlü meyve Yemek istiyorum.
Güzel masallar okumak isterim.....
ve Boyacılık işni artık hiç yapmak istemiyorum oturup Dinlenmek istiyorum kitaplar okumak istiyorum okulumu bitirirşem Doktor olmak istiyorum.
Hastaları iyi yapmak istiyorum.
Dışarda kar yarıyor üçüyorum.
A.E. 9 Yaşında.Ayakkabı Boyacısı

*

Dokuz yaşındaki Diyarbakırlı A. dinlenmek,muz yemek,üşümemek,kitap okumak için ölmeyi bekliyor.
Çünkü ölünce biliyor ki çocuklar cennete giderler.
Çünkü onlar birer melektirler... :angel:
-----------------------------

" LÜTFEN, bu gece ve bundan sonraki geceler saat 0:00 da SOKAKLARDA YAŞAYAN MELEKLERİMİZE Sevgi Enerjilerimizi göndermeyi unutmayalım."

Sağ olun,var olun. :angel2:

HUMA
28-09-2005, 20:38
Tüylerim diken diken olduuu,unutmadığım ya da aksilik çıkmayan her gece yanlarındayım meleklerimizin... :angel2:

Manga
29-09-2005, 09:20
:angel2: Tabii kii..Her gece..Sağol Arzucumm..İyi ki hatırlattın bize yüreğine mucuk bitanem :heart: :heart: :heart:

memojoe
29-09-2005, 09:30
:angel2: :pope:

Turgay
29-09-2005, 12:19
Sokaklarda yaşayan tüm "Yeryüzü Melekleri" için
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

*Çok kısa bir zaman dilimi içinde bu melekleri madden-manen destekleyen bir seminer programı yapacağız. Hepinizin yardımlarını rica ediyorum. :angel2:
Sevgili Bluerain'le zaten konuşmuştuk. Ne mutlu bugünlere kısmetmiş. :flowers2:

doktor
29-09-2005, 22:02
Her gece kontenjanımız , eminim misliyle artıyor.. Melekçikler için de oleeeeee... Bu gece listede Melekçiklerimiz de var..
Çok teşekkürler aspirinim canım benim. :banana: :pepper: :banana: :pepper:

Bu gece bayrammmmmmmm.