PDA

Grafik Görünüm : Kristal ve İndigoları biraraya getirmek için yardım!

hipopotamz
30-12-2010, 06:21
Merhaba ; ben öykü özgen , bazılarınız beni tanıyor bazılarınız ise tanıma aşamasında.. Herkesi büyük bir sevgiyle kucaklayarak cümlelerime başlıyorum. Sizden büyük bir yardım almaya geldim!Mesajımı net bir şekilde ileteceğim lütfen et olmadığımızı, cinsiyetleri, yaşları, ukalalıkları,egoları bir kenara bırakalım ve öyle adım atalım bu işe bilin ki her türlü bilgiye açığım.
Bir süre tek başıma indigo ve kristal arayışımdan sonra bunun çok yavaş işleyeceğini farketmiş ve bir kaç indigo ve kristal olan arkadaşımla birlikte biz ve bizim gibiler gibi olan kişileri toplamaya karar vermiş durumdayım.Şükrediyorum ki varlar ve birlikteyiz.
Farkındalığıımızı büyük alanlara taşımak ve sesimizi duyurmak için bir hareketin başını çekiyoruz.Yeni gelen enerjilerle artık bir yerden başlamamız gerektiğine karar verdik ve işleve geçtik. Biz bunun bir lütuf olmadığını her insanın içerisinde olan bilgilerin ortaya çıkarılması için bir şansının olduğuna inanan bireyleriz ve bizim gibi kendini bu dünyaya ait hissetmeyen ve olumlu yönde dünyayı değiştirmeye hazır olan insanları bir araya getirebilmek için bildiğiniz tanıdığınız tüm indigoları ve kristalleri benimle iletişime geçirmenizi istiyorum(sen de kimsin ki diyenler olabilir herkesi hoş görüyor inanmadıkları bir işte var olmamalarını dillendiriyorum) .Henüz neler yapabileceğinin farkında olmayan insanların uyanış zamanıdır bugün!.

Sitemiz yapım aşamasında , lütfen önereceğiniz kişileri sık eleyip sık dokuyun. Hep birlikte biz olmak için el ele bir dünya istiyorsak birbirimize sonsuz güvenebilmemiz gerekiyor. diyor yorumlarınızı bekliyorum.

Bu dönemde farkındalıklarınızın arttığını yeni gelen enerjilerin hayatınızda etkisi olacağını göreceksiniz.Enerjileri yüksek olanların insanlara hükmetmeleri kolay olacak. Bunu sizin de yardımlarınızla olabildiğince pozitife yönlendirebiliriz.

Artık yalnız değiliz.
sevgiyle.

Tugay
30-12-2010, 17:47
Merhaba Öykü öncelikle hoşgeldin:flowers: Çok özel bir şeye kalkışmışsın:bravo: Umarım aradığını çarçabuk bulursun :angel2:

memojoe
30-12-2010, 19:50
Şükür!
Net mesajları çok seviyorum :)

Yolunuz açık olsun Öykücüm. Harekete geçenlere ne mutlu! Tam destekle daima yanınızdayız. :flowers2:

Suzix
30-12-2010, 22:14
Harikasın canım.

Yardımım dokunursa ne mutlu bana.

Kolaylıklar diliyorum.

hipopotamz
31-12-2010, 15:57
Merhaba Öykü öncelikle hoşgeldin:flowers: Çok özel bir şeye kalkışmışsın:bravo: Umarım aradığını çarçabuk bulursun :angel2:
öncelikle güze dileklerin için teşekkür ediyorum hoşbulduk çok çok güzel haberlerim var :) bi kaç kişiyle görüşme yaptım . dün itibariyle
rehberimiz olarak seçtiğim 3 kişiden bahsetmek istiyorum elbetteki onlarda bizi seçti. Dün itibariyle Turgay abi ile konuştum . böyle bir telefon zaten beklediğini , onların da böyle bir amacı olduğunu belirtti . Bu konuyla ilgili görüşeceğiz.
İkinci rehberimiz annem Lale Durupınar olacak
Üçüncü rehberimiz ise the Key Başarı Akademisi kurucularından Timur Tiryaki diye düşündüm. Kendisi mutlu olacağını bu konu hakkında neler yapmayı planladığımızı sordu . Ancak herşey değişkendir .Ben bu durum kesinleşmeden kesinlikle rehberimizdir diyemem.

buarada :) halimiz için bir tarot kartı çektim ve bu çıktı . http://www.turgayreiki.com/tarot/deste/TenOfCoins.htm
hepimiz için hayırlı olur bu köklü aile inşallah. Dediğim gibi haberleri bekliyorum .

Sevgili memojoe(gıdıklıyorum sizi :)) ve sevgili suzix destekleriniz için teşekkür ederim.en yakın zaman da istanbul da tekrardan görüşmek üzere.

aspirin
01-01-2011, 09:58
öncelikle güze dileklerin için teşekkür ediyorum hoşbulduk çok çok güzel haberlerim var :) bi kaç kişiyle görüşme yaptım . dün itibariyle
rehberimiz olarak seçtiğim 3 kişiden bahsetmek istiyorum elbetteki onlarda bizi seçti. Dün itibariyle Turgay abi ile konuştum . böyle bir telefon zaten beklediğini , onların da böyle bir amacı olduğunu belirtti . Bu konuyla ilgili görüşeceğiz.
İkinci rehberimiz annem Lale Durupınar olacak
Üçüncü rehberimiz ise the Key Başarı Akademisi kurucularından Timur Tiryaki diye düşündüm. Kendisi mutlu olacağını bu konu hakkında neler yapmayı planladığımızı sordu . Ancak herşey değişkendir .Ben bu durum kesinleşmeden kesinlikle rehberimizdir diyemem.

buarada :) halimiz için bir tarot kartı çektim ve bu çıktı . http://www.turgayreiki.com/tarot/deste/TenOfCoins.htm
hepimiz için hayırlı olur bu köklü aile inşallah. Dediğim gibi haberleri bekliyorum .

Sevgili memojoe(gıdıklıyorum sizi :)) ve sevgili suzix destekleriniz için teşekkür ederim.en yakın zaman da istanbul da tekrardan görüşmek üzere.

Merhaba Öykücüm :flowers: İki İndigo annesi olarak yaşadıklarımı, onlar tarafından aldığım eğitimleri ;) paylaşabilirim. Yolunuz açık olsun.

" Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için." :friends:

hipopotamz
01-01-2011, 14:19
Merhaba Öykücüm :flowers: İki İndigo annesi olarak yaşadıklarımı, onlar tarafından aldığım eğitimleri ;) paylaşabilirim. Yolunuz açık olsun.

Öncelikle teşekkür ediyorum ve anılarınızı bekliyorum. lütfen paylaşmakla da kalmayın onları da bize dahil edin.
sevgilerle

Tugay
01-01-2011, 20:19

:angel2:

OzanRa
01-01-2011, 21:25
Muhteşem :angel::angel2:

hipopotamz
02-01-2011, 21:03
Desteklediğinizi biliyor ve teşekkür ederim . Kristal ya da indigo olduğunu düşündüğünüz kişileri bana önerebilir misiniz?

gizlihayran
03-01-2011, 12:30
anaaam lale ablamın biricik kızı gelmiş hoşgelmiş:) içim kıpır kıpır oldu mesajını görünce ablam:) yolunuz hayrolsun:)

hipopotamz
12-01-2011, 10:47
:) merhaba
bize katılmak istediğini anlıyorum ben burdan umarım yanlış anlamıyorum:):):) teşekkür ederim iyi dileklerin için

roanfin
19-01-2011, 21:47
bende sizi destekliyorum. :)

gizlihayran
22-01-2011, 17:01
:) merhaba
bize katılmak istediğini anlıyorum ben burdan umarım yanlış anlamıyorum:):):) teşekkür ederim iyi dileklerin için

neden olmasın:)