Grafik Görünüm : RaSheeba Master Uyumlaması?
onepiece
21-12-2010, 10:17
Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde Raseeba uyumlaması aldım; ancak master uyumlaması kısmında kafama bir soru takıldı. Master uyumlaması sırasında Ra'nın enerjisini davet ettikten sonra yine sembol çizecek miyiz, yoksa "kapı" ve "İsis'in Mührü"nü çizip sonlandıracak mıyız?
Sevgili onepiece,
Konu ile ilgili detayları aşağıdaki linkten bulabilirsiniz;
http://www.turgayreiki.com/rasheeba_masteruyumlama.htm
Sevgilerimle
onepiece
21-12-2010, 11:08
Sayın Tunç,
Detayları okudum ama anlamadığım nokta şu Ra nerjisi davet edildikten sonra Master sembolleri yeniden çizilecek mi bunu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler. Sevgi ve ışıkla kalın
evet çizilecek.master uyumlamasında iki uyumlama yapılır.ra enerjisinden sonra da semboller çizilir.her iki uyumlama da tamamlandıktan sonra kapı ve isisin mührü çizilip uyumlama tamamlanır.
onepiece
21-12-2010, 11:59
Çok teşekkür ederim Nirvana. Böyllikle uyumlamamın eksik kalmış olduğunu da anlamış bunuluyorum :S
Çok teşekkür ederim Nirvana. Böyllikle uyumlamamın eksik kalmış olduğunu da anlamış bunuluyorum :S
Eksik kaldığını düşünmüyorum. Niyetiniz geçerlidir. Bir dahaki sefer hiç unutmazsınız.
Sevgiyle... :flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.