PDA

Grafik Görünüm : Datça

Berna :)
26-09-2005, 23:05
Sevgili dostlar, işte size yine gezi yapılabilecek süper bir yer öneriyorum.

DATÇA- Köy evleri bal regi taştan,kalın duvarlıiAkdeniz tipi;bahçeler içinde,nar ve incir ağaçları arasında.Duvarlardan begonviller ve acemborusu hevenleri sarkıyor. :flowers2:

Burada vereceğim adresteki pansiyonu seveceğinize eminim. :up: En ilginç özelliği de bu pansiyonun Havuzbaşı bardaki 1952 model pembe buzdolabı :angel2: ve odalara verilen isimleri DALİ,CHAPLİN vs vs. :flowers:

İlginç değil mi??

İşte adresssssssssssssss

www.dedepansiyon.com

Hepinize kocaman sevgilerimle BERNA :) :wub:

27-09-2005, 13:25
Sevgili gezi sever dostlarım, :friends:

Dün yazdığım adrese de bir bakın sonra yeri belirleyelim ve gereken organizasyona başlayalım derim. :shake:( Dünkü adres Datça dede pansiyon-www.dedepansiyon.com)

Bu arada gidilecek yerin kararı verilince bir de uygun olan zamanı düşünelim.Biliyorsunuz ki ramazan geliyor sonrası bayram vs vs.

Bu arada yazlık mekan olarak gördüğümüz yerlerin soğuk havalarda sıcak şarap eşliğinde hoş sohbetlere mekan olacağını da hatırlatırım :red_smile: :wink_smile:

İşte size yine farklı bir adres daha -- KAPADOKYA'yı-- düşünürsek eğer,

Asia Minor otel - www.cappadociahouse.com buarası 200 yıllık bir konak 8 odası var.1924 den önce rumlar yaşamış,huzurlu bir bahçeye bakan otelin donanımlı bir mutfağı,kahvaltı yapılacak bahçesi,kışında şömine başında kahvaltı yapabilme lüksü var. :bravo:

Eğer soganlı köyünde kalmak istersek Emek pansiyonu öneririm kayaya oyulmuş odaları ve ahşap bir terası olan konukevi mevcut.Tertemiz yer yatakları,duvarlarında otantik süslemeler var. :flowers2:

Sonra Ürgüpte AHRA da hem uygun hemd e lezzetli yemekler yememiz mümkün.' kızkardeş işletiyor.İncecik sarmalar,kayseri mantısı,ev yapımı gül baklava şahane. :banana: :pepper:

Balık ve deniz ürünleri için Kervan restaurant buarada ki tek .

Avanosta Bizim ev yemekleriyle ünlü

Melendiz çayı etrafında kavak ağaçları altında ızgara alabalık,palamut ve salata için Aslan camping restaurant iyi bir seçim :up:

Evet arkadaşlar daha ne olsun işte size özendirici bir kapadokya sunumu yaptım.Düşünelim ve ver elini yeni yerlere diyelim.

(Bu arada gezimizin ana teması genelde yemek olduğundan bir kaç restaurant adını bu yüzden yazmakta fayda gördüm) :helal:

Hepinize kocaman sevgiler.BERNA :)

Manga
28-09-2005, 08:37
Ebeeet ebeett..Mükemmel çok güjelmiş burası :) Çok ciciii...Oylama başlasın..Hadi bakalım :banana:

HUMA
28-09-2005, 10:07
360 km biraz uzak diil mi??? :plane:
:scratchchin:

28-09-2005, 19:00
Humacım,biz akşam yola çıkarız oraya gitmek için senin karnını doyurup uyuturuz.

Uyandığında bir bakmışsın oradayız tamam mı bebişim :angel2:

Çok öptüm.Berna :) :kissing:

HUMA
28-09-2005, 20:35
:wonk: Oluuuuuuurrr...Tabi eğer ben gelebilirsemm :(

Turgay
29-09-2005, 12:39
Millet 8-9 Ekim günleri artık başlayalım mı şu gezi programına? :biker: :cheers: :angel2:

Kaz dağları diyenleeeeeeeer???
Yine Gölcük diyenleeeeeeeer???
Ya da .......... diyenleeeeeeerrrr?

Manga
29-09-2005, 12:43
:banana: EZGİ = KAZ DAĞLARIIIII diyoruum beennnnnn ..Başka :blow: başka????

HUMA
29-09-2005, 12:59
Wİhuuuuuwwww benim okulum 17 Ekim'de açılıoooooooo :bananafunky: :guitar: :guitar: :guitar:
Hiç falketmesss belabel olalım yeeeteeeeeerrrrr!!! :love:

HUMA
29-09-2005, 14:27
8-9 Ekim; cumartesi-pazar günlerine mi denk geliyo?

shilz
29-09-2005, 22:33
farketmesss! gidelim gidelim gidelim :boat: :boat: :boat: