Grafik Görünüm : Ne zaman gidiyoruz???
Ya arkadaşlar hangi bilinmeyen köşeye gidicez? Ne zaman? Hadi uzun sürdü beni gezi kaşıntısı tutuo haberiniss olsun :dil: :bounce: :bounce: :bounce: :plane:
:bottom: Otuwww bakim oturduun yerdee!!! :butterfly:
Gezi olcaksaa ben de gelcemmm!! :bananafunky: Ama üniversite öğrencisi bi birey olarak :smartass: okulum açılmadan gidilmesini reca ediyorummm :cry:
Noluuur Noluuurr Noluurrr!! :group: :group: :group:
ebeeeet gidelim..kışın böyle karlı karlı yerlere gidelim! özledim forum turlarını!! :friends: :drunk:
Originally posted by HUMA@Sep 26 2005, 04:35 PM
:bottom: Otuwww bakim oturduun yerdee!!! :butterfly:
Gezi olcaksaa ben de gelcemmm!! :bananafunky: Ama üniversite öğrencisi bi birey olarak :smartass: okulum açılmadan gidilmesini reca ediyorummm :cry:
Noluuur Noluuurr Noluurrr!! :group: :group: :group:
sen otur çalış sınıfını geçmeye bak. küçüksün öyle dellenme :puah: :puah:
sana resimleri gösteririz :hıh: :bangin:
:scratchchin: Gereksiz bi sataşma olmuş... :nono: Cevap vermiyorum..Ve hatta duymazdan ve okumazdan geliyorum :seehearspeak:
post mortem
26-09-2005, 20:37
eet biyere gidelim ben hiç forum gezilerine katılmadım sabırsızlıkla bekliorm :banana: :pepper: :bannana_purple:
Ebeeettt ben didiiimmm beenn..Didicek miyiz? Gidelim artıkın..Şu mevsimde heryer güsel olur :banana:
Hepberaber toplaşmışken :friends: :turkey: :wub: :spor: :boat: :cheers: :cry: :P :wub: :pepper: :banana: :drums: :pfft: :angel2: :wacko: :naughty: :whistling: :red_smile: :drunk: :love: gidelim ve bir daha dönmeyelim!!... :thumbsup: Gezi organizasyonu yapacak arkadaşlardan birtek recam olacak" HOSTES OLMAK İSTEMİYORUUUUM!!!" :nono:
sizi seviyorum :flowers:
E kim yapıcak o zaman Okunmuş Su servisini :)
Tamaamm bana uyar..Bi daha dönmyelim. Hep dolaşıp dururuz :) :banana: Sen yaparsın okunmuş su servisini memojoecumm :heart: :pope:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.