PDA

Grafik Görünüm : Selam

Tugay
16-11-2010, 19:42
Arkadaşlar şu an çok mutluyum. Biraz önce annemle kardeşim aralarında konuşuyorlardı. Bende Tolga ya bir şey olduğunu ve annemlede bunu konuştuğunu sezmiştim(Fısıldayarak konuştuklarından diyelim Babamın haberi yok ta :lol: ) Her neyse sonra kardeşim geldi ve bana abi bana enerji verir misin dedi ki vermeden önce ağlıcak gibiydi başının ağrısından(kardeşim 8 yaşında bu arada) . Bende kabul ettim ve bütün bedenine reiki uyguladım hemen hemen bütün vücuduna 1. sembolü fırlattım baş kısmınada en çok tabii. Bitmeye yakın ne kadar geçti az mı çok mu kardeşim dedim. O da çok sakinleşmişti ve sessizce çook dedi. Bittikten sonra baş ağrısından ağlıcak kadar olan kardeşimin hiçbir şeyi kalmamıştı. Açıkçası bu kadarda olumlu bir sonuç verceğini tahmin etmemiştim :see_stars:
Çekingenliğime verin daha öncede bir sürü reiki deneyimim olmuştu ama sonraya bırakıp yazmamıştım .Bugün size daha taze olan heyecanımı paylaşmak istedim:friends:
Hepinize hayırlı mutlu ve güzel günler dilerim inşaALLAH :flowers2:

nirvana
16-11-2010, 19:56
ne güzel.bu tür deneyimler okuyunca daha da mutlu oluyorum.reiki çok bulaşıcı :D

nice reikili günlere :D

Tugay
16-11-2010, 19:59
reiki çok bulaşıcı :D

nice reikili günlere :D
+1 :lol: :friends:

Force_Energy
16-11-2010, 20:06
Tebrik ederim! Reiki gerçekten büyük bir hediye :)