PDA

Grafik Görünüm : Reiki 1 ve 2 Sonrasında Yaşadığım Deneyimler

kedicik
04-10-2010, 16:06
Turgay Hocam tarafından 2 sene önce reiki 1 e uyumlandım.Bu enerjiyi özümsemek ve egomu yenmek için geçen zaman bir hayli uzun oldu.2010 ağustos ayında da nihayet,yine Turgay hocam tarafından reiki 2 ye uyumlandım.Bu süre içinde,reikiyi, diğer insanlara çok fazla uygulama fırsatı bulamadım.Reiki sayesinde yaşadığım deneyimleri sizinle paylaşmak istiyorum.Reiki 1 inisiyasyonu sırasında inanılmaz bir enerji akışı hissettim.Çok mutlu oldum:)Yıllardır devam eden hazımsızlık problemim bir anda ortadan kalktı.Başım ağrıdığı zaman ,reiki enerjisi hemen imdadıma yetişti her seferinde.Görüntü bozukluğuyla gelen migren sorunum büyük ölçüde ortadan kalktı.Sinirli bir insanken, sevgi dolu ve sabırlı bir insana dönüştüm.Hayatımda bir çok güzel ve olumlu değişiklikler oldu.Tüm bu olanlara rağmen, ben hala reiki enerjisi var mı yok mularla savaşırken ölmek üzere olan bir canın bu enerji sayesinde hayata dönmesiyle(civcivimin:bravo:)silkelenip kendime geldim.Bundan güzel kanıt olamayacağına karar verip reiki 2 enerjisini de almaya karar verdim.Artık enerjiyi ellerimde çok rahat hissedebiliyorum.Bu beni inanılmaz mutlu ediyor.Turgay Hocama çok teşekkür ederim.İyiki varsınız hocam:flowers:

Turgay
04-10-2010, 16:43
Sevgili kedicik,
Sen de iyi ki varsın..
:flowers:
Güzel paylaşımlarının devamı dileği ile sevgilerimi gönderiyorum..
:flowers: