PDA

Grafik Görünüm : Arnavut Böreği

Betul
21-09-2005, 18:46
Doktorcum senin su findik tarifine bittim... Hediye olarak ben de sana bir tabak Arnavut børegi gønderiyorum. :wub: Acayip kolay, pratik, her malzemeyle olur, acilacak bir hamur da yok ortada ustelik ;yahoo: Ben hamur acamadigim icin bu tarif Dk da cok isime yaramisti... :notworthy:

8 yemek kasigi un
2 su bardagi sut
4 yumurta
Hepsini karistirin. Bu bazimizin icine istediginizi ekleyin. Ørnegin dondurulmus ispanak + rende beyaz peynir + misir konserve + pirasa veya yesil sogan rendesi+ pul biber+biraz tuz Yaglanmis tepsiye døkun. Uzerine susam serpin. 180 derecede 45 dak. 1 saat pisirin.... mmmmmmmmmmmm...
:heart: :heart: :heart:
Veya kasar veya sucuk veya kiyma + rende kasar + patates puresi olabilir....
Ne seviyorsaniz, evde ne varsa onunla yapin.
Afiyet olsun....
:boat: :boat: :boat:

sevecen
18-11-2005, 13:07
Ben arnavut sayılırım ama hiç bunu duymamıştım :wacko: . Zaten biz güzel yemek yapıyoruz diye bütün yemekleri bize mal ediyolar :dil: . Mesela arnavut ciğeri de bizim değil...

Betul
21-11-2005, 09:21
Once hosgeldin sevgili sevecen, sooona zaten yazimin basina onun icin yazdim, aman arnavutlar duymasin diye... :dil:
Ben bu tarifi bir arkadasimdan, arnavut boregi adi altinda aldim, naaapiyim yalan mi yazcaktim yani???? :(
Ayrica gercek arnavut boreginin de cok zahmetli ve guzel oldugunu biliyorum.... Ama arnavut cigerinin, arnavutlarin olmadigini yeni ogrendim.... :rolleyes:
Arnavut hakkindaki izlenimlerimden biri cok guzel yemek yaptiklari biri de kizlarinin cok guzel oldugu.... :naughty: :apple: :apple: :apple:
Sevgiler...
:boat:

sevecen
21-11-2005, 12:21
kızların güzel olduğu konusuna bi şey diyemiycem. :red_smile: şımarıklık olmasın şimdi... :) ama gerçekten annemin yemekleri üzerine yoktur.eğer uygun olursam bir ara eve geldiğimde böreği yapıp çalışmanız olduğu bi gün merkeze yollayabilirim belki
:apple: ciğer kousunu çoğğu kişi bilmez zaten ben de 16 yaşında öğrendim :lol: