PDA

Grafik Görünüm : Sevgili Babacığım için şifa talep ediyorum

ısık
17-09-2005, 16:45
Sevgili arkadaşlar babam yer yapmış gibi her yıl yaklaşık olarak aynı noktadan bel kayması yaşar. Uzunca bir istirahat ve tedaviden sonrada iyileşir.

Geçende benim yanıma geleceği günden bir gün önce yine tutulmuş ve ayağa bile kalkamıyor. Gelmeyide okadar çok istiyordu halbuki nasip deilmiş.

Ben gönderiyorum ve yanındayım ama sizden de ricam bize babama yardımcı olabilirmisiniz.

Kemik atması varmış sanırım kuyruk sokumuna doğru muthiş sancılar duyuyor ve ameliyatıda kabul etmiyor.

Ben yine iyileşeceğim deyip duruyor dinlenerek.

Gerçi biraz başladı yürümeye bastonlarla ama sıkıntıdn olduğunu düşünüyorum ben :(

Şimdiden teşekkürler.

Mehmet Samay

Manisa Laleli

nisan
17-09-2005, 16:57
Sevgili Işık, tüm desteğimle babacığının yanındayım. :) Geçmiş olsun. :flowers2:
En kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşmasını dilerim.
Sevgilerimle
Nisan :flowers:

HUMA
17-09-2005, 23:21
:angel2: Yanındayız sevgili Işık..Şimdiden geçmiş olsun babaya :flowers2:

ısık
18-09-2005, 12:39
Çok teşekkür ederim Nisancım :kissing:

ve sevgili Humacım sanada teşekkürler :heart:

daha iyice babam şimdilik....

Turgay
18-09-2005, 22:16
Sevgili Işık, babacığına geçmiş olsun dileklerimizi lütfen iletir misin?:flowers2:
Dualarımız onunla :heart: :angel2:

Bu arada seni çok özledik. Yeni merkezimize en yakın zamanda bekliyoruz. :flowers: Sevgilerimle... :heart:

Manga
19-09-2005, 08:03
Işıkçım;

mesajını bugün okuyabildim. Geçmiş olsun babacığına, anında gönderildi:) Turgay abi'nin de dediii gibi seni össledikk :wub:

ısık
19-09-2005, 14:52
:kissing: :bounce: :kissing: :red_smile:
Canlarımmmmmmmmm bende ssisleri çoooooooooook özledim.

Hafta içinde uğramaya çalışacağım

Ayrıca babam içinde çok tşklr herkese çok tşklr

Babacığım daha iyice artık tek bastonla kalkıp yürüyebiliyor,

Sancılarıda azalmış kalçama vuruyor sadecv şimdilik oda yakında geçer diyor

Şartlandırmış kendini :red_smile: ama neye seviniyor biliyormusunuz bu sefer ne kadar çabuk iyileştim diyor

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

sisleri çok seviyorum ve çokkkkkkkkkkkk ösledim en kısa zamanda görüşmek üzere :friends: