neli
06-04-2010, 11:32
sevgili dostlar, 10 gün önce eğilip yerden ütüyü kaldırırken, belime bir ağrı girdi:(. yavaş yavaş doğruldum ama çok canım yandı. eğilip doğrulamadım. oturamadım. doktorada gidemedim. iki gün yattım:(. ilk gün bir ağrı kesici aldım sadece. ''hemen reiki diyeceksiniz'' biliyorum. iki gün yattığımda sık sık reiki uyguladım. ağrılarım hafiflemişti. üçüncü gün kalkmak zorundaydım:(. daha önce yaptığım bir iş görüşmesinden gelin başlayın deyip çağıdılar. mecburen kalktım. işe başladım oturmakta zorlanııyordum çok ayaktada duramıyordum. bu arada her fırsattı reiki gönderiyordum belime. hem çalıştım hem sık sık reiki uyguladım ve inanın dostlarım şimdi daha iyiyim. tamamen geçmedi dikkat ediyorum eğilip kalkarken. ama eskiye oranla daha iyiye gidiyor belimin ağrısı:). yanlış anlaşılmasın demiyorum ki doktor yok. tabi doktor daima şart. şu an izin günüm ve dışarda işlerim var. reikiyi nasıl uyguladığımın küçük detayını da bilgsayara oturabilirsem çocuklardan fırsat bulup, o zaman yazarım, iyiki reiki... sevgilerimle:kalp::flowers: