PDA

Grafik Görünüm : Ankara Programı

Turgay
16-02-2010, 12:13
Sevgili dostlar,
Bugünkü ani bir gelişme ile hafta sonu Ankara'ya geliyorum. 20 Şubat Cumartesi ve 21 Şubat Pazar günleri Ankara'da olacağım. Bu iki günde sohbet, paylaşım, terapi ve seminer taleplerinize göre bir program yapacağız. Sevgili LuckyCady her zamanki zerafeti ile ev sahibeliği yapacak.
Duyurmak istedim...
:flowers:

Turgay
16-02-2010, 12:27
Sevgili Dostlar,
Ankara programımızın ilk günü 20 Şubat Cumartesi saat 11:00-17:00 arası Ruhun Derin Hareketleri/Aile Dizimlemesi çalışması yapacağız.
Konu hakkında temel bilgi aşağıdadır.
Sevgilerimle...

RUHUN DERİN HAREKETLERİ / AİLE TERAPİSİ
Aile Terapisi ve Ruhun Derin Hareketleri, Alman psikolog Bert Hellinger'in geliştirdiği “Bütünün her parçası Bütüne ait tüm bilgiye sahiptir” ilkesinden hareket eder. Ailelerdeki nesiller boyunca gelen blokajları bir çeşit psiko-drama şeklinde sahneler. Daha sonra 'Ruhun Derin Hareketleri' adını da alan kısa-net ritüelller dizisi ile görsel bir şölene dönüşen bu çalışma; sonuç odaklıdır.

Psiko-dramadan farklı olarak; etik ve teknik sebeplerle rol alanlar, aldıkları rollerin kime ya da neye ait olduğunu bilmeyeceklerdir.
Bu çalışmada, aile içi ilişkilerdeki blokajlardan yine aile içindeki rol karmaşalarına, genetik mirasımızdan bizlere aktarılan, tekrarlanan, çözümsüz sandığımız travma ve blokajlara kadar çok geniş yelpazede konu başlıklarına yer verilebilmektedir.

Bireyin kendinden kaynaklı zannettiği bir çok problemin asıl odağını genetik mirasta arayıp bulan ve şifalandıran çözüm odaklı bir çalışmadır.
Katılımcı olmak/rol almak ücretsizdir. Katılımcıların aldıkları roller tesadüfi değildir. Her katılımcı da aldığı rolün kendisindeki izdüşümünün şifalanmasına bağlı olarak kendi hayatında olumlu değişikliklerini görmektedir.

Aynı konu başlığına hizmet eden birden fazla seans açılabilir. Terapi ücretlendirmesi konu başına düzenlenecek tüm açılımları kapsamaktadır.

Terapi Uygulaması : Konu seyrine göre bir ya da birden fazla açılım şeklinde
Terapist : Dt.Turgay Köyağasıoğlu
Ücret: 150 TL

bahar967
16-02-2010, 14:41
:banana::banana::banana:çok sevindim...Turgay hocam sizi görmek ne büyük mutluluk ...heyecanlandım bak şimdi:))):bravo:

Turgay
16-02-2010, 17:25
Çok teşekkürler sevgili Neşe...
Ben de büyük mutluluk ve özlemle geliyorum.
Tüm Ankara'daki dostlara sevgiler...

LuckyCady
16-02-2010, 19:20
Sevgili Dostlar,
Ankara programımızın ilk günü 20 Şubat Cumartesi saat 11:00-17:00 arası Ruhun Derin Hareketleri/Aile Dizimlemesi çalışması yapacağız.
Konu hakkında temel bilgi aşağıdadır.
Sevgilerimle...

Heyecanla bekleniyorsunuz Hocam...
Kapımız tüm dostlara açıktır..
Menfaatiniz icabı önceden haber verin ltf(yoksa açkalırsınız:P)..

Bluerain
16-02-2010, 20:08
Heyecanla bekleniyorsunuz Hocam...
Kapımız tüm dostlara açıktır..
Menfaatiniz icabı önceden haber verin ltf(yoksa açkalırsınız:P)..

:lol::lol:

Mutlu_TEKIR
17-02-2010, 18:27
ben de katılmayı çok isterdim ama maalesef stajdayım adapazarında :((((((
sizlere iyi sohbetler:)

Dr.KARAV
18-02-2010, 08:04
Hocam burnumuzun dibine geliyorsunuz ama maalesef ben de bu hafta sonunu İzmit ve Mudurnuda eğitimlerle geçiriyorum.:(
Yine de kalbim sizlerle .:friends:
Sohbetlerinizin bol ve keyifli, ağız tadınızın herzaman "tam tadında " olması dileklerimle
( Gerçi evsahibenizin harika bir ahçı olduğunu duymuştum.
Kısaca her iki dileğim de gerçekleşecek anlaşılan:P)

Turgay
18-02-2010, 14:11
Çook teşekkürler...
:flowers2:
Hepinizi öpüyorum...

energie_06
19-02-2010, 12:49
katılmayı çok istiyorum,ne yazık ki katılamayacağım:(

neli
19-02-2010, 18:11
:flowers:saat 11 de dğil ama öğleden sonra büyük ihtimal sizdeyim tanser hocam.:kalp:

neli
20-02-2010, 21:39
:flowers:güzeller güzeli, harika bir ev sahibesi tanser hocam:flowers2:, her zamanki gibi cana yakınlığıyla sıcaklığıyla evlerinin kapısını ardına kadar açan canım hocama ve ailesine candan teşekkürler:bravo:. veee yine çok saygı duyduğum turgay hocama da burdan saygılarımı, sevgilerimi gönderiyorum:flowers:. büyük keyif ve bol bol enerji aldığım bir ortamdı. orada bulunan diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. benim için soru işaretleriyle girdiğim ortamdan büyük ölçüde aydınlanmış olarak ayrıldım. eve giderken öyle huzurlu ve mutluydumki. buraya gelişinizdeki zamanlama benim için, tam yerinde oldu turgay hocam:flowers:, bir kez daha saygılar ve sevgiler:flowers:.(bir daha ne zaman geleceksiniz):flowers:

bahar967
22-02-2010, 09:06
Tansel Hocama öncelikle sıcak evsahibeliği için çok teşekür ederim.Turgay Hocam ve aile dizimlemesi yine harikaydı...Gelemiyen arkadaşların çok şeyler kaçırdıklarını düşünüyorum...Benim içinde tıpkı sevgili neli gibi Turgay Hocamın gelişi muhteşem bir zamanlama olmuştu.Teşekürler...

LuckyCady
22-02-2010, 15:27
Turgay Hocam, harika 2 gün için çok tşklr...
Çalışmalarda, eğitimlerde artık şaşırmıyacağım diyorum ama her seferinde yine şokları yaşıyorum..
Nasıl mucizevi olaylar gerçekleşti "Aile Dizimlemesi"nde; ilk katılanlar kadar şaşkın dım..
Yüreğinize emeğinize sağlık Hocam..
Arkadaşlarımızıda çok özlemiştim, hepinize çok tşk ediyorum, kocaman kucaklıyorum.
İyiki varsınız:friends:

Turgay
22-02-2010, 15:29
Ben teşekkür ederim sevgili dostlar,
Benim için de büyük bir mutluluktu.

Sevgili Tanser hocama da bu vesile ile tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Herşey gerçekten tek kelime ile mükemmeldi.

Hepiniz iyi ki varsınız...
:flowers2:

upeAce
15-03-2010, 20:56
herkese merhaba.. aranızda yeniyim uzun zamandır reikiyi araştırıyorum. uyumlanma zamanımın geldiğini hissediyorum:) ancak ankarada güvenebileceğim bi master bilmiyorum. yardımcı olur musunuz?