Grafik Görünüm : Kristal ben
Eyafhıreal
09-01-2010, 13:48
Bu konuyu açmadaki amacım bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak aslında...
Tabi ki bende sizin yardımlarınızla daha fazla aydınlanacağım...
Kristalleri de daha iyi tanımış olacaksınız...
Şimdiden beni dinleyeceğiniz ve yorumlarınızı ezirgemeyeceğiniz için teşekkürler...
Benim adım Mert...
Bu aralık 25'de 14'ümü doldurdum.Yani 1995 doğumluyum...
Geçen yıl bir takım doğaüstü diye tabir edilen şeyler yaşamış olmamın sonucu olarak araştırmaya başladım.Parapsikoloji denen şeyi tanıdım öğrendim...
-Kristaller araştırmayı sever.
Buna bir çok alt dal eklenebilir...
Aslında en başta ben kristallere aşık bir çocuktum =)
Annemin amatist kolyeleriyle oynardım , annemden ilk kristallerimi isteyeli birkaç yıl oldu.Gidip aldık...
Şuan bir sandık dolusu kristalim var, iletişimimiz zihinsel onlarla bazı şeyleri paylaşıyoruz , çoğu şeyi...
Hepsinin ismi var.Hayatları var anlattıkları kadarını bilirim...
-Kristallerin içinde tanrıdan aldıkları kristaller vardır.Ruhunun derinliklerindedir bu kristal...
Sonraları birçok değişim oldu bunlar çocuk yaşımda kaldırabileceğimden büyüktü genellikle.Yaşıtlarınız dışarda top oynarken sizler gerçekleri düşünüyordunuz.Bu oldukça zor bir şey...Ailem çevrem bu yükümü paylaşabileceğim kimse olmadı =)
Ardından bir iki kişiyle tanışdım.Bunlar beni gerçekten anlayan dostlarımdı...İçlerinde benim gibi bir kristal vardı o benim kıymetlimdi.=)
Fakat şu unutulmamalı kristal çocuklarız bizler bizlere sorunlarınızı , yüklerinizi yansıtmayın .
Bizi anlayın sorgulamayın ...
Size şunu diyeyim =) , tekamül yolunda ilerleyini engellerseniz ,engellenirsiniz...
Ailem ise bana çok zor zamanlar geçirtiyor =) engelleniyorum =) ve o günden beride onlar zor günler geçiriyor...
Tabiki onların acısı benim acım .Ama bazı şeyler elimde değil, bunu yapan evren...
Şimdilik bu kadarının yeteceğini düşündüm.Başınızı ağrıtmak istemem =)...Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen ,,,
Teşekkürler,,:blush:
Mutlu_TEKIR
10-01-2010, 19:22
hoşgeldin canım. bu yaşlarda böyle şeyler yaşaman normal. ben parapsikolojik açıdan çok psikolojik açıdan yaklaşmak istiyorum. indigoymuş, kristalmiş, normalmiş hepimiz insanız aynıyız. hiçbirimizin farkı yok. tabiki bazı insanlar daha anlayışlı daha geniş açıyla bakabilenler olabiliyor.
ben de sıkıntılı günlerden geçtim. annem belli etmemeye çalışırdı isteklerimi yerine getirirdi ama durumu görürdüm, ona göre davranmaya çalışırdım. bir sorunun varsa ailenle mutlaka paylaşmalısın. onlar senin yanında olan, seni karşılıksız seven, yardımlarını esirgemeyen kişiler. sorunlarını paylaş bildir. bi yol bulmaya çalışın. bazen ebeveynler zorlayıcı olabilirler onları da anlamak lazım. unutma ki yaş arttıkça sorumluluklar da artar. büyüdüğünde anlarsın diyeceğim zaten hep duyuyorsundur ve sinir oluyorsundur ama böyle:) yaşın getirdiği kemaletten dolayı böyle.:)
değerli taşlarına isim vermen farkında olmayabilirsin belki ama asosyalliğin veya yalnızlığının göstergesi olabilir. bend de makine müh. okuyorum ve asosyalliği bilirim yani :D:D ucunu kaçırmamak lazım. bilgin olsun :)
bence yine dünyaya gelsem her istediğğimi yapan bir aile yerine aynı ailemi seçerim. çünkü seni sen yapan, tekamülünü oluşturan onlar, yaşıtlarına bak bi. senin kadar aklı başındalar mı? hiç değillerdir. akılları ya kızlardadır ya da futboldadır. seni diğerlerinden ayıran en önemli özellik de bu işte.
şimdi böylesin diye üzülme, ileride çok işine yarayacak :)
sevgiyle kal...
Eyafhıreal
10-01-2010, 20:06
hoşgeldin canım. bu yaşlarda böyle şeyler yaşaman normal. ben parapsikolojik açıdan çok psikolojik açıdan yaklaşmak istiyorum. indigoymuş, kristalmiş, normalmiş hepimiz insanız aynıyız. hiçbirimizin farkı yok. tabiki bazı insanlar daha anlayışlı daha geniş açıyla bakabilenler olabiliyor.
ben de sıkıntılı günlerden geçtim. annem belli etmemeye çalışırdı isteklerimi yerine getirirdi ama durumu görürdüm, ona göre davranmaya çalışırdım. bir sorunun varsa ailenle mutlaka paylaşmalısın. onlar senin yanında olan, seni karşılıksız seven, yardımlarını esirgemeyen kişiler. sorunlarını paylaş bildir. bi yol bulmaya çalışın. bazen ebeveynler zorlayıcı olabilirler onları da anlamak lazım. unutma ki yaş arttıkça sorumluluklar da artar. büyüdüğünde anlarsın diyeceğim zaten hep duyuyorsundur ve sinir oluyorsundur ama böyle:) yaşın getirdiği kemaletten dolayı böyle.:)
değerli taşlarına isim vermen farkında olmayabilirsin belki ama asosyalliğin veya yalnızlığının göstergesi olabilir. bend de makine müh. okuyorum ve asosyalliği bilirim yani :D:D ucunu kaçırmamak lazım. bilgin olsun :)
bence yine dünyaya gelsem her istediğğimi yapan bir aile yerine aynı ailemi seçerim. çünkü seni sen yapan, tekamülünü oluşturan onlar, yaşıtlarına bak bi. senin kadar aklı başındalar mı? hiç değillerdir. akılları ya kızlardadır ya da futboldadır. seni diğerlerinden ayıran en önemli özellik de bu işte.
şimdi böylesin diye üzülme, ileride çok işine yarayacak :)
sevgiyle kal...
Evet bende öyle düşünüyorum (:
Işığı yakalamak için özel olmak gerek diye bir şey yok.Çünkü herkes eşit.Sadece zaman ve deneyim fark...=)
İstersek yaparız (:
Asosyallik olabilir aslında :blush:Arkadaşım çok ama belirttiğin gibi farklıyız , anlaşamıyoruz.(:
Aile aslında çok da önemli değil bence ,
Mum her yerde yanar (:
Üzülmemek elimde değil (:
Gelecek için ,umutlar için her şey (:
Teşekkürler...:lol:
Mutlu_TEKIR
12-01-2010, 20:30
kardeşim. aile insanın insan olduğunu öğrendiği yerdir, karakterini kazandığı yerdir. bu nedenle önemlidir. sen seni yetiştirene benzersin;) mum her yerde yanmaz. koy bakayım bi rüzgarın ortasına noluyo o ince ateş. aile o rüzgara karşı seni korur, ateişini çoğaltır ki rüzgarlarda sönmeyesin. yoksa yanlış yollara saparsın ;)
arkadaşlarının çok olması asosyal olmayacağın anlamına gelmez. mesela ben makineci olduğumdan makineleri bir kıza değişmem:D benim bilgisayarım kız arkadaşım gibidir:D internet oyun, ödev, iş. hepsi bir arada:D bir de helikopter var. model helikopter. o da bi başka. çocuğum gibi:D
tabi benimkisi fazla da biraz:D arada sırada hayata ayak uydurmak lazım;)
her insan üzülür ve kendisine göre sorunları vardır. ama senin hayatının en güzel yılları.
herkes diyodur. ah senin yaşında olsam. evet gerçekten öyle. ah senin yaşında olsam. bırak üzülmekle geçirme gencecik yaşlarını. büyüyünce istemeden hayat seni oralara sürükler merak etme:) gelecek Türkiyede zor. okumak önemli herşeyden önce(işte bu noktada asosyallik iyi oluyor.sayısalcıysanD:D:D) gelecek için okumak şart. umutların da olacak geleceğin için çabalamanı sağlayacak ;)
:flowers:sevgili mert ve mutlu, güzel açıklamalardı gerçekten. ama siz, biz büyüklerden beklediğiniz anlayış ve sabırdan, birazda olsa siz çocuklarda büyüklere gösterin olurmu? bazen bizlerinde buna ihtiyacı oluyor. kızım 16 yaşında ve ben ergenlik döneminin artık bitmesini istiyorum. dayanamadığım zamanlar oluyor.:flowers:
Mutlu_TEKIR
15-01-2010, 07:15
Allah kolaylık versin neli ablacım:) benim böyle birşeyim de olmamıştı yani. ben hherzaman anlayış gösterdiğime inanıyorum zaten aileme. en zor meslek annelik ayrıca. :)
içlerinde kristal olan insanları görüyorsun değilmi :)
Eyafhıreal
22-01-2010, 11:14
Merhabalar tekrardan ,:lol:
@Mutlu_TEKIR
Gerçekten fikirlerine saygı duyuyorum lakin (:
Katılmıyorum , isteyen her yerde yapar.Ben artık ailemden sadece bana karışmamalarını istiyorum (:
Başka bir şey değil.Yaşımın küçük olması onlardan saygıyı esirgiyor.Bu çok üzücü ve yıpratıcı bir şey (:
Onlara biraz anlayışlı olmalarını tahmin edemeyecekleri sorunlarım olduğunda,
Ya aşktır,
Ya okul notlarıdır cevabını alıyorum.Bu gerçekten moral bozucu bir şey.Fakat ben mumumu söndürmeyi asla düşünmeyeceğim (:.:flowers2:
@neli
Sizlere de hak veriyorum (:
Alışmak zor olsa gerek ,tahminimce (:
Fakat bizlerin gerçekten kusursuz bir adalet anlayışı vardır.
Ben asla başkasının haklarını işgal etmedim.Fakat ailem hiyerarşiyle yani yaş ve seviye farkını gerekçe kabul ederek bazı şeyleri esirgediğinde oldukça katı olabiliyorum (:
Bu bir tür savunma mekanizması sanırım, yoksa mutlakiyet içerisinde kaybolur giderdik (:
Ayrıca davranışlarımızın ergenlikle ilgili olduğunu da düşünmüyorum (::flowers2:
@roanfin
doğrusu hiç denemedim (:
Belki de kanlı canlı bir kristal görmediğimdendir.:flowers2:
İsterseniz yukardaki konumu editleyip birkaç şey daha ekleyebilirim (:
İyi günler dilerim (::flowers2::angel:
kırkayak
01-03-2010, 00:30
kristal çocuk örneği için bilhassa inanmıyanlara tavsiye ediyorum google da rana demiriz ismini taratsınlar bu kız 14 yaşında.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.