PDA

Grafik Görünüm : Rana Demiriz

kırkayak
24-12-2009, 22:11
Türkiyenin çiceği burnunda en genç yazarın güzel yazıları ve kitabı çıkmak üzere sizlerden ricam bu genç yazarımıza tam destek vermeniz:) sevgiyle kalın.

Edit:-Force Energy- "Forumda web sitesi ismi vermek kurallara aykırıdır, mesajda küçük bir editleme yaptım.:)"

energie_06
25-12-2009, 12:01
http://www.ranademiriz.com/images/kapak1.jpg

kırkayak
25-12-2009, 20:26
Ellerinize sağlık desteginiz için çok teşekür ederim

kırkayak
06-01-2010, 21:20
Bütün güzel dostlarıma çok teşekür ederim destekleriniz le güzel bir çizgiye geldik güzel honuçlar alındı hepiniz iyi ki varsınız.

kırkayak
14-01-2010, 01:39
Marmaris den denizin esistisiyle Herkeze sonsuz sevgilerimle Rana Demiriz in Gölgedeki Işıklar kitabı çıktı çok begenerek okuyacagınız bir kitap Hepinizin güel düşüncelerinizin ışığında aydınlanmalarını temenli ederim hoşçakalın

kırkayak
15-01-2010, 21:32
Herkeze iyi akşamlar degerli dostlarım kitab çıkar çıkamaz taleb çok artı çok güzel yoğun istek var ben kendim kitabı bir solukta okumaktan kendimi alamadım sürükleyici her yaşa hitab eden güzel bir roman her keze tavsiye ederim hepinizi çok seviyorum bu güzel dünyamaızda yaşadığımız sürece hepinizin güzel düşüncelerinizin ışığında huzur mutluluklar sizlerin olsun hoşçakalın

energie_06
16-01-2010, 16:25
‘Yazar’ sıfatını kullanmak benim için belki de doğru değil. Yazmak için belli bir birikim gerekir derler ya; ben de öyle bir bilgi birimi yok. Sadece hayal gücümün ürettikleri birikmişti. Ve anlattım. Neler kurguladıysam hepsini yazdım. Ben kendimi bir anlatıcı olarak görüyorum.Yıllardır içimde biriktirdiğim ve on dört yaşında patlamış olan bu hikayenin bir gün yayınlanacağını hiç tahmin bile edemezdim. Oysa şimdi… kütüphanemde okumayı çok sevdiğim kitapların arasında artık benim kitabım var. Olayların arkasına saklanmış olan bir aşk hikayesi bu. Yaşıma bakmayın hiç. Yaşamadığım şeyleri anlattım ben.
Olayların geçtiği yerlere hiç gitmedim. Google Earth’ den sokak sokak dolaşarak anlattım her şeyi. Ama bunlar sadece bir aracı. Ben kendi dünyamı kurguladım zaten. Şimdi kendi kitabımı yazmış olmanın verdiği gururu yaşıyorum. Bu güzel yolda beni destekleyen ve her vazgeçmek üzere olduğum anda beni cesaretlendiren aileme sonsuz teşekkürler.

kırkayak
19-01-2010, 23:27
Siz degeli dostlarımın desteklerinden dolayı çoookkk teşürederim kitabın çıktığı günden beri marmaris de basın sürekli türkiyenin en genç roman yazarı konuk ediyor yerel gazeteler ve tv kanalları sürekli röpertaj yapıyor bütün dostlarıma böyle çevremi örnek davrını olan genç lerimizi her konuda destek olunmalı derim.Rana çok degerli çok güzel pırıl pırıl kalbi olan güzel bir kardeşimiz allahım onu zihnini her zanan açık etsin bizlere daha güzel romanlar yazmaya bir çok çocuğumuza örnek olmaya devam etsin Rana seni birkez daha çok tebrik ediyorum seni ve aile iyiki tanıdım öbür boyu sizleri çok seveceğim ailen seninle nekadar grurduysa azdır sen herşeye layiksin çok güzel ürnek bir insansın şimdilik hoşçakalın

Eyafhıreal
22-01-2010, 22:34
Gerçekten etkilendim (:
Alıp okumak isterim (:, konusu da ilgi çekici gözüküyor.
Emeğin takdire değer (:...
Gölgede ışık olur mu gerçekten?Diye düşündürdü bana isim...
Hoş gölge ışığın sonucudur,farkı bakışlar,farklı vizyonlar.

:flowers2:Tebrikler

Celtic Spell
27-01-2010, 18:42
Yolu açık olsun :angel2::)

kırkayak
09-02-2010, 01:24
Rana Demiriz in kitabını temin etmek isteyenler Rana nın sitesine ziyaret ederek istegebilirler. İlgilerinize çok teşekür ederim gerçekten çok güzel bir fantastik roman okuyucuyu hiç sıkmadan sürükleyici akıcı her yaşa hitab eden bir roman

kırkayak
22-02-2010, 20:02
ülkemin bütün güzel insanlarına iyi akşamlar dilerim genç yazarımız Rana Demiriz in kitabının imza gününde çok çok goğun ilgi vardı katılım oldukca iyiydi maşallah kitabı herkez çok sevdiğini severek okuduklarını ifade idiyorlar her kezin begenisini kazandı genç yaşta rana nın adına çok seviniyorum allah yolunu açık etsin ayrıcada sizlere çok teşekür ederim ilgilerinizden yine genç yazarımıza desteklerinizi eksik etmeginiz lütfen sizleri çok seviyorum bütün herşey güzel gönüllerinizce olsun şimdilik hoşçakalın.

Turgay
23-02-2010, 12:57
Rana kardeşimizin yolu açık olsun..
:angel2:
Forum olarak bizlere düşen ne olabilir sevgili kırkayak?
Biliyorsun, Forum ailemizin desteği her zaman yanında olacaktır.
Sevgilerimle...
:kalp:

kırkayak
08-10-2010, 16:47
Rana demiriz marmaris den uçtu istanbul bostancı doğa kollejin de okulunu devam edecek onun için her zaman en hayırlısı ne ise olmasını dilerken daha güzel başarılara ulaşacagına çok inanıyorum. Onun güzel kalbi her zaman güzellikler için çarpmasını dilerim bu güzel hayatımızda yaşadığı sürece her istediği dilediği gibi olması canı gönülden dilerim .

nirvana
08-10-2010, 21:11
Rana demiriz marmaris den uçtu istanbul bostancı doğa kollejin de okulunu devam edecek onun için her zaman en hayırlısı ne ise olmasını dilerken daha güzel başarılara ulaşacagına çok inanıyorum. Onun güzel kalbi her zaman güzellikler için çarpmasını dilerim bu güzel hayatımızda yaşadığı sürece her istediği dilediği gibi olması canı gönülden dilerim .

amin:angel2:olsun