shakti
08-11-2009, 22:59
yaklaşık bir ay önce.. evdeyken yani.. eşim gündüz iş yerinde 1 tonluk kağıt rulolarını yerleştirirlerken boynunu incitmişti.. her zaman bütün tedavi usüllerini reddeden biri olmuştur.. hayatı boyunca içtiği ağrıkesici sayısı bir elin beş parmağını geçmez.. zorla inatla sıcak su torbası koymaya ikna edebildim, ikna olması demek de acısının çok ciddi olduğu anlamına geliyordu..
sıcak su torbası, sargılar bi türlü dinmiyordu acısı.. "gel" dedim "reiki vereyim sana".. "yok, istemem ben!" her zamanki cevabıydı.. ve ben de restleştim "işe yaramazsa bi daha hiç teklif etmeyeceğim sana" dedim..
tamam dedi uzandı kanepeye önyargılarıyla beraber.. ama avuçlarımın sıcaklığı öncelikle bütün önyargılarını sonra da tüm acısını bi anda kaldırıverdi ortadan.. 1 dakikayı doldurmamıştıkki.. "yeter" dedi.. doğruldu, boynunu oynattı ve "işe yaradı" dedi:pepper::banana:
teşekkürler reiki..
iyi ki varsın.. iyi ki avuçlarımdasın..:flowers2:
sıcak su torbası, sargılar bi türlü dinmiyordu acısı.. "gel" dedim "reiki vereyim sana".. "yok, istemem ben!" her zamanki cevabıydı.. ve ben de restleştim "işe yaramazsa bi daha hiç teklif etmeyeceğim sana" dedim..
tamam dedi uzandı kanepeye önyargılarıyla beraber.. ama avuçlarımın sıcaklığı öncelikle bütün önyargılarını sonra da tüm acısını bi anda kaldırıverdi ortadan.. 1 dakikayı doldurmamıştıkki.. "yeter" dedi.. doğruldu, boynunu oynattı ve "işe yaradı" dedi:pepper::banana:
teşekkürler reiki..
iyi ki varsın.. iyi ki avuçlarımdasın..:flowers2: