PDA

Grafik Görünüm : melek çalışmalarının uyumlanmadan kullanımı..

nurnur
26-10-2009, 11:35
Merhabalar...
Forumda melek meditasyonuna uyumlanmakla ilgili başlıklar var.. Ancak ben Turgay Bey'in İstanbul'daki melek çalışmalarına katıldım.. O çalışmalarda herhangi bir uyumlanma gerekmediği söylenmişti bize ve biz birkaç saatlik çalışma ile meleklerle nasıl çalışabileceğimizi öğrendik..
Şimdi yine bu web sayfasında zaman zaman oluşturulan uyumlanma çalışmaları bende çelişki yarattı.. Meleklerle çalışmak için uyumlanma gerekiyor mu, gerekmiyor mu?
Gerekiryorsa biz neden uyumlanmadık? Gerekmiyorsa buradaki uyumlanma çalışmaları neden var?
İkilemde kaldığım için ve uyumlanmadığım için meleklerle çalışmak konusundan üzülerek biraz uzaklaştım ve tekrar kazanmak istiyorum..

Teşekkürler..

Tunç
26-10-2009, 15:17
İstanbul'da katılmış olduğunuz melek çalışmaları bu forumun "uzaktan uyumlama duyuruları" bölümünde yayınlanan uyumlamalar ile alakalı değildir, o çalışmalar melek meditasyonlarıdır ve herhangi bir uyumlama söz konusu değildir :)

Uyumlaması yapılan "meleklerin rengi" ve "angel light" için ilgi duyuyorsanız duyurulan tarihlerde ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Sevgilerimle :flowers:

nurnur
26-10-2009, 18:11
çok teşekkür ederim...
artık gönül rahatlığıyla meleklerimi çağırabilirim:)