Grafik Görünüm : Tüyap Kitap Fuarındayız
Sevgili dostlar,
31 Ekim Cumartesi, 1 Kasım Pazar ve 2 Kasım Pazartesi günleri "Beylikdüzü Tüyap Kitap Fuarında" standımızda olacağız.
Detaylı bilgi için; benim cep telefonum olan 0.532.3838 08 89 ve Cosepta Plaza kişisel gelişim merkezinin sahibi Arzu Hanım’ın cep telefonu olan 0.532.310 42 26 numaralardan irtibata geçebilirsiniz.
Duyurmak istedim..
Sevgilerimle..
:flowers:
Sevgili dostlar,
Tüyap Beylikdüzü kitap fuarında Yeniden Doğuş Yaşam Enerjisi standımıza ve yerleşim planına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Salon 4 / stand 204
http://www.tuyap.com.tr/webpages/kitap09/index.php?main=katilim
http://www.tuyap.com.tr/webpages/kitap09/salon6_b.jpg
31 Ekim Cumartesi günü İstanbul Beylikdüzü Cosepta Plaza'da 16:00-21:00 saatleri arası vereceğimi duyurduğum Reiki 1. Aşama semineri,
1 Kasım Pazar günü 16:00-21:00 saatleri arasına alınmıştır.
Yer:
Consepta Plaza Akademik Platform Kişisel Gelişim Merkezi -Beylikdüzü
Tel:
0.532.310 42 26 (Arzu Hanım)
merhaba
ben bugün tuyap'a geldim yalnızca sizlerle tanışabilmek için;ama stand boştu:((
saatler geçtiiiiii,geçti.....gelen olmadıııı:(
2 kasım 12:30-16:00
bır dahaki sefere umarım:))
Sevgili ayla,
Görüşemediğimize çok üzüldüm.
Geldiğin saat aralığında iki konferansa katılmıştık.
Kısmet değilmiş..
:(
Dediğin gibi inşallah başka bir zaman görüşebilmek dileği ile en içten sevgilerimizle..
:flowers2:
SinanATASOY
13-11-2009, 07:49
Valla bende tanışmak ümidi ile 8 Kasım da 11-13 arası ordaydım bir iki kez standa uğradım ancak kimse yoktu :(
Sevgili SinanATASOY,
Bizler ilk mesajımda belirttiğim gibi ilk üç gün için oradaydık. (31 Ekim, 1 Kasım ve 2 Kasım)
8 Kasım tarihinde İzmir'e dönmüştük.
Kısmet..
:(
Başka bir zaman görüşebilmek dileği ile..
:flowers:
Turgay hocam, fuarda yeniden dogus merkezinin etkinlikleri hakkında bilgilendirme mi yapıldı yoksa kitaplarınız var da benim haberim mi yok:bangin::red_smile:
SinanATASOY
14-11-2009, 12:15
Tarihleri es geçmişim kusura bakmayın.. Peki Stand benim gittiğim tarihte sahipsiz mi bırakıldı?
Sevgili shakti,
Dediğin gibi standımızda merkezimizin etkinliklerini tanıttık. Kitabımı halen yazmaktayım, henüz tamamlamadım.
Kısmetse bir sonraki Tüyap'a kitaplarımızla katılacağız.
:angel2:
Sevgili Sinan,
Bizden sonraki günlerde de arkadaşlarımız dönüşümlü olarak standımızda bulundular aslında.
Demek bu sefer de denk gelmeyecekmiş. Ne diyelim..Kısmet.
:)
Sevgiler..
Sabırla bekliyorum kitabı,bana şimdiden bi tane ayırın o zaman, imzalı isterim:lol::angel:
Tüyap Kitap Fuarı - Stand resimleri :flowers:
Sevgili mavi nazar (Canan) ve sevgili Arzu'ya bu vesile ile tekrar teşekkürlerimi sunmak isiyorum.
Harikulade ev sahibelikleri ve organizasyondaki emek ve katkılarından dolayı şükranlarımla...
Beylikdüzü Rotary Klübe de ayrıca nazik davetlerinden dolayı gönül dolusu teşekkürler.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.