PDA

Grafik Görünüm : Dönüm Noktam

Force_Energy
23-09-2009, 17:59
Bugün 2 sene sonra çok özlediğim simaları görmenin sevinci ile birlikte bu güzel seminerde bize eşlik eden muhteşem boğaz manzarası ve Biricik hocamız Mine Dural'ın sıcacık evinde bulunmuş olmanın arınmışlığı ile söze başlıyorum :)

Bugün, benim hayatımda dönüm noktam diyebileceğim bir deneyim yaşadım.Kelimeler her ne kadar tarif edemese de, uzun zamandır büyük bir hasretle beklediğim karmik blokaj terapisi seminerine katılabilme fırsatım sonunda olmuştu.

Seminerde bol bol konuştuk, böreklerimizi yedik, çayımızı içtik..kısacası inanılmaz bir sinerji idi.Ve bugün, özellikle kendi alanım olduğu için söylüyorum; GMA Uyumlamalarında neden Reiki seminerine katılmış olma koşulunu koyduğumuzu çok daha iyi anladım.Turgay hoca ile eğer bir seminer yapıyorsanız, o his ve deneyim, çenenizin mutluluktan ve heyecandn titreyerek durmadan çalıştığı ve tanıdık simalarla o güzel yolda yürümek gibisi yok.O sıcak ortamın sanki evinizdeymişsiniz gibi sizi gevşeten ve güven veren atmosferi..tarif edilemez bir zevk:)

Benim 4 senelik Reiki maceram, en son 2 sene önce Turgay hocamdan 3-A'yı almamla birlikte artık reiki'yi daha bilinçli kullanabilme aşamasında, yeni bir döneme adım atmamla daha da keyifli bir hal almıştı.

Öyle güzel bir düzen var ki şu dünyada, her şey sırası ile oluyor.Daha en başından beri Karmik Blokaj Terapisine katılmak istememe rağmen, bu kısmet Reiki 3-A yı aldıktan 2 sene sonra karşıma çıktı.Yani ayakları daha yere basan, kendini geçmişe oranla daha iyi yontmuş biri olarak Karmik Blokaj'a katıldım.

Her şey çok güzeldi..ve terapi anını tarif etmeye gerek bile yok..bir sihir gibiydi.Hala o sıcacık enerjinin sanki kan gibi içimde dolaştığını hissediyorum.Değişimin ta kendisi olmuş gibiyim ve şükran duyuyorum.Bu inanılmaz deneyimle hayatımı değiştiren, benim için bir öğretmenden de fazlası, biricik Turgay Hocam, o sıcacık gülümsemesiyle şekerr mi şeker biricik insan Şebnem Hocam:) ve orada benimle bu güzel günü paylaşan herkese binlerce kez şükranlarımı sunuyor, önlerinde saygı ile eğiliyorum :kalp: :kalp: :kalp::kalp::kalp:

artemisya
23-09-2009, 18:33
Harika! O kadar güzel tarif etmişsin ki Onur, senin adına çok sevindim :flowers2:Ayrıca imrenmedim desem yalan olur:red_smile:
Hayırlara vesile olmasını dilerim:angel2:

Tunç
24-09-2009, 09:03
Hayırlı olsun Onur'cum... kişisel gelişimin "adım adım ve hazmederek" sağlanabileceği yolunda örnek olduğun için ayrıca teşekkürler :flowers2:

LuckyCady
26-09-2009, 21:09
Her şey çok güzeldi..ve terapi anını tarif etmeye gerek bile yok..bir sihir gibiydi.Hala o sıcacık enerjinin sanki kan gibi içimde dolaştığını hissediyorum.Değişimin ta kendisi olmuş gibiyim ve şükran duyuyorum.Bu inanılmaz deneyimle hayatımı değiştiren, benim için bir öğretmenden de fazlası, biricik Turgay Hocam, o sıcacık gülümsemesiyle şekerr mi şeker biricik insan Şebnem Hocam:) ve orada benimle bu güzel günü paylaşan herkese binlerce kez şükranlarımı sunuyor, önlerinde saygı ile eğiliyorum :kalp: :kalp: :kalp::kalp::kalp:
Canım ne güzel anlatmışsın:flowers:, dileyen herkese nasip olsun:kalp:

Turgay
27-09-2009, 15:18
Canım Onur'um,
Ben teşekkür ederim..
:flowers2:
Herşey gönlünce olsun...
:angel2:

Seni çoook seviyorum..
:kalp::kalp::kalp:

Bluerain
27-09-2009, 17:02
hayırlı olsun onurcum:angel2:

doktor
27-09-2009, 18:34
Canım Koca Adam yaaaaaa. Sarıp sarmaladım seni. Bilmem buna kollarım yeter mi.:kalp::kalp::kalp:

aspirin
29-09-2009, 06:58
Sevgiyle, saygıyla önünde eğiliyorum Meleğim... :friends:

Suzix
07-10-2009, 17:51
Senin adına çok sevindim..Hayırlı olsun.. :angel2:

zeynep çolak
06-04-2010, 13:29
bende çok istiyorruuuuuuummmmm çoooookkkk.....

Force_Energy
09-04-2010, 21:24
bende çok istiyorruuuuuuummmmm çoooookkkk.....
Zamanı gelince oluyor, hiç merak etmeyin :)