doktor
04-09-2005, 20:19
Ağustos ayı.. İzmirdeyim. Babam hastalanmıştı.. Neyse ki çabuk toparladı.. Bu rahatsızlığın 3 cü günü sevgili Turgay ın, değerli halası ile telefonda görüştüm. Eşiyle beraber bana şifa yollayacaklarını söyledi.. Zamanını sormamıştım, söylemedi de.. O gün bu konuşmayı unuttum gitti.. Gece sahildeyim.. Saat 23:00.. Serin, hırka ile oturuyoruz.. Birden yandım.. Tüm bedenim ateşten parladı, yerimden fırladım. Arkadaşlara, bana enerji yollandığını söyledim. Ama ne enerji... Biftek bile kızarır.. Enerji aktarımı bittikten sonra, o gece epey rahat uyudum.
Aradan 10 gün geçip, Turgayın halası ile karşılaştığımda, hakikaten o gece, saat 23:00 da eşi ile beraber , bana ve babama Japon Reiki, Karuna Reiki yolladıklarını söyledi. Kendisine ve eşine çoookkk teşekkür ediyor, onları sevgiyle kucaklıyorum.
:lol: Ben de Eskimo Reikisi icat etmeye karar verdim.. Yaz günleri daha iyi gelecek gibi... :blink: :whistling: :frantic: :blow:
Aradan 10 gün geçip, Turgayın halası ile karşılaştığımda, hakikaten o gece, saat 23:00 da eşi ile beraber , bana ve babama Japon Reiki, Karuna Reiki yolladıklarını söyledi. Kendisine ve eşine çoookkk teşekkür ediyor, onları sevgiyle kucaklıyorum.
:lol: Ben de Eskimo Reikisi icat etmeye karar verdim.. Yaz günleri daha iyi gelecek gibi... :blink: :whistling: :frantic: :blow: