Grafik Görünüm : Dostlarım İzmirim
Çok Sevgili, hepsi birbirinden değerli İzmir dostlarım.
Hele ki sizlerin sayesinde, arkama baka baka, gözyaşlarımı tutamayarak yuvama geri döndüm. Yola çıktığımda, boğazım düğümlenmiş , yüreğime biraz da Sizlersizlik saplanmıştı.. Bu yüzden bir süre konakladığım Erdek de, kendimi yollara ve güya eğlenceye vurdum. Bu kez olmadı.. Hüzün ağır bastı.
Erdek teki dostlarım, beni ilk gördüklerinde şunu söylediler.. Geçen yıla göre daha çok ışıldıyormuşum. Aklıma hemen sizlerin kocaman SEVGİ yumağı geldi. Onlara izah etmem çok güçtü.. Çünkü hepsi kendi halindeydi. Yine de, onlara sizleri anlattım. Şöyle dedim. :
"Siz , bu dünyada pırıl pırıl , çıkarsız SEVGİ yaşadınız mı?"
İzmir'de aşık olduğumu sandılar.. Doğru , aşık oldum.
Ben yaşadım ve yaşıyorum. Zaten ne umduysam, onu buldum sizlerin arasında.. Huzur, sevinç , yaşam , güzellik , içtenlik , mutluluk , paylaşım , aşk aşk aşk aşk :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Şimdi dolu dolu aşığım ....
Hepinizi aşkla, sevgiyle ve huzurla kucaklıyorum.
:kissing: :cheers: :angel2: :love:
neslihan
04-09-2005, 20:22
:heart: Canım doktorumuz seni seviyoruz...Buna yıldırım aşkı diyorlar sanırım...
Sanki seneler öncesinden tanışmış gibiyiz...Sen geldiğinde yüzümüz aydınlandı...Tüm güzellikler seninle olsun ...izmir seni bekliyor... :notworthy: :heart: :heart: :heart: :flowers: :angel2: :angel2:
Canım Neslihanım,
Tabii ki çok önceden tanışmıştık biz.. Sadece birbirimizi hatırladık.. Asıl sizlersiniz beni aydınlatan.. Bu aydınlığı tuttum, evrene yolladım.. Herkese şifa ve ışık olsun diye.
:banana: :pepper:
Canımmmmmmmm doktorum iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin ve iyi ki o güzel ruhundan sonra bi de o güzel yüzünü bize göstermek için taa buralara kadar geldin... :heart:
Araya mesafe ve zaman girdikçe ayrılık daha bi hissedilir olur bazı aşklarda,ve sonunda ayrılığın adı tamam olur..Ama bizimkisi mesafeler ve zamanla daha çok pekişip,özlemle daha da katlanıyor..Hiç hüzünlenme canım doktorcum hepimiz seni çok seviyoruz..Ve tıpkı bu ziyaretindeki gibi seni sıcacık kucaklıyacak bi "Küçük Kardeş" hep burda seni bekliyor... :friends:
Sevgili Doktor, şu an belki mekan olarak uzaktasın ama hepimizin kalbindesin :)
Sırf bizleri görmek için kalkıp İzmir'e geldin.. sağol, varol :flowers:
Not: kabak çiçeği dolması yiyemedik ama olsun..hehe.
Cannım Doktor'um :heart:
Kalbin gerçekten "Ege'de" kaldı. Biz o kalbi çok ama çok sevdik.
Seni tanımak benim için büyük bir onurdu. :flowers2:
Sağol, varol geldiğin, bize değerli zamanını ayırdığın için :heart: :heart: :heart:
Eğer kabul edersen İzmir'deki "Yuvan" seni her zaman kollarını sonuna kadar açmış şekilde bekliyor.
Önce insanlığının sonra da yüce mesleğinin önünde saygıyla eğiliyor, saçtığın o güzel ışık ve aşkın sana kat be kat geri dönmesini yürekten diliyorum. :angel2:
İzmir'deki aşıklarından biri,
Turgay :heart:
:heart: Doktorum.Civanım; :heart:
Sen nesin biliyo musun?
Sen kocaman bir ışık demetisin.
Sen kocaman bir huzur,mutluluk gülümsemesisin.
Sen kocaman neşe dolu bir kahkahasın.
Sen kocaman bir yasemin,hanımeli buketisin :flowers: .
Sen bizim meleğimizsin :angel:
Seni ÇOK özledik :friends: .Kucaklar açıldı,bekliyo...
İyi ki varsın. :heart:
Canlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Sımsıcacık kucaklamalarınızı , üzgünken bile dudaklarınızdaki huzur gülümsemesini , kolkola yürüyüşlerimizi hepinizi hepinizi ÖZLEDİİİMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖFFFFFFFF ÖF.
Bende birkaç resminiz var, Turgay, Arda , Manga, Aspirin li ve Pompikli Kuki li resim bunlar.. Nereye kime yollayayım?
Ben de özledim, ben de... :cry: Doktorcuğumu da özledim, İzmir'deki bütün sevdiklerimi de :heart: :heart: :heart:
Yok mu yakınlarda Naturel fuarı falan? Toparlanıp geliverin bi zahmet, benim sadece iki gün izin hakkım kaldı maalesef...
Birtanecik Doktorcum.. :heart: :wub: Keşke hep burda olsan da insan daha çok o güler yüzünün, güzel kahkahalarının, sıcaklığının yanında durabilse..
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Seni sefiorusssss :angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.