Grafik Görünüm : Göz anteni
sonsuznokta
18-08-2009, 15:50
15 Haziran da Turgay hocam eşliğinde melek meditasyonuna katıldım. Çok farklı ve ufuk açıcı bir gündü. Buradan tekrar kendisine teşekkür ediyorum.
Akşam yatağıma girdiğimde Başmelek Gabriel ve İsrafili çağırdım.
Başmelek Gabriel melek meditasyonunda olduğu gibi sol kulağımda çınlama şeklinde geldi. Başmelek İsrafil ise ayaklarımdan ve ellerimden artarak yayılan bir enerji dalgası halinde geldi.
Turgay hocamın anlattığı göz antenini kullanarak meleklere birçok soru yönelttim. Başmelek İsrafilden bedenimdeki rahatsız bölgeleri öğrendim ve ayrı ayrı onlara şifa vermesini diledim.
Başmelek Gabrieldense mevcut durumum ve yakın orta geleceğe ait birşeyler öğrenmek istedim. Göz antenini kullanarak çok net şekilde cevaplar aldım. Her ikisine de bana kendilerini hissettirmesini istediğimde şüphe götürmeyecek şekilde o an orada bulunduklarına kanaat getirdim. Başmelek Gabrielden gelecek ile ilgili aldığım bilgiler doğru kabul edilebilir mi? Yoksa bunlar yalnızca bilmem ve düşünmem gereken şeyler mi?
Birkaç defa kendilerini duymayı ve görmeyi istedim. Ama bunun zaman alacağını söylediler. :)
Bu cevapları sadece göz antenini kullanarak evet hayır yanıtları yoluyla elde ettim.
Çalışmalar esnasında en ufak bir huzursuzluk ve korku duygusu yaşamadım ve bu beni çok şaşırttı.
Tattığım huzur duygusu bana olumsuz varlıklar olmadıklarını hissettirdi. Ayrıca yine göz antenini kullanarak üst bilincime de doğrulattım durumu. Ancak yanıma gelen varlıkların, çalıştığımı düşündüm varlıklar olduğundan nasıl emin olabilirim? Bundan emin olamıyorum.
Sevgiler.
Evrenin sizi asla yanıltmayacağından hareketle.. yine göz anteni ile sorun kendilerine :flowers:
nasıl emin olabilirim? Bundan emin olamıyorum.
Sevgiler.
sonsuznokta
18-08-2009, 16:36
Sevgilli Tunç Bey kendilerine sordum. Kimliklerini doğruladılar.:flowers:
Hatta birkaç dua okuyup kaçıp kaçmadıklarını kontrol ettim. Kaçmadılar şifaya devam ettiler.:)
Hayatta bu kadar güzel duygular olabileceğini bilmezdim.
Sevgiler.
Ne mutlu size :)
Daha nice huzur dolu deneyim ve paylaşımlara :flowers:
Başmelek Gabrielden gelecek ile ilgili aldığım bilgiler doğru kabul edilebilir mi? Yoksa bunlar yalnızca bilmem ve düşünmem gereken şeyler mi?
Kendi geleceğiniz ile ilgili bilgiler mi aldınız ??? :see_stars::see_stars:
tebrik ederim.ben de her çalışmamda meleklerden ve ejder eşlikçilerimden yardım istiyorum ve onlar geldiğinde tüm ev huzurla doluyor.:angel2:göz anteni hakkında biraz bilgi verebilir misiniz acaba? ışıkla kalın
evet,bende merak ettim,ilk defa duyuyorum göz antenini.Biraz açıklarmısınız
sonsuznokta
19-08-2009, 19:28
Sevgili Gulce evet geleceğe yönelik sorularıma yanıt aldım ama bunun değişebileceği ve kati olmadığı yanıtını da aldım. Ayrıca bu teknik bize bu şekilde öğretilmedi ben yalnızca kendime göre uyarladım ve doğru şekilde çalışıp çalışmadığını müsait bir zamanda Turgay Hocamla görüşmek istiyorum.
Sevgili Nirvana ve İsobel göz anteni melek meditasyonu esnasında bize bir insanın aura çapını ölçmek ve meleklerin varlığını alıgalayabilmemiz için öğretilen bir teknikti. Detayını Turgay Hocam müsade ederse açılayabilirim. Çünkü görüyorum ki pek bilinen bir konu değil.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Dün gece arkadaşımla yaptığım uzun bir tartışma sonrasında irtibata geçtiğim varlıkların olumsuz varlıklar da olabileceği fikrini kabul ettim. Her ne kadar bana tattırılan duygular çok güzelse de bu farklı varlıkların da işi olabilir. Bundan emin oluncaya kadar bu çalışmaları tekrarlamayacağım. Çünkü içimde tereddüt oluştu.
Gelen meleklerden kendilerini şüphe götürmeyecek şekilde bana hissettirmelerini istediğim zaman bugüne kadar hiç hissetmediğim bir kuvvet tarafından etkilendiğimi net bir şekilde hissettim.
Yine dün gece içimdeki tereddütler kalkana kadar bu çalışmaları yapmamaya karar verdim. Fakat gecem uykusuz, gergin ve korku dolu geçti. Benzer duyguların aynını olumsuz varlıklar tarafından rahatsız edildiğimde yaşamıştım. Bu da tereddütümü iyice arttırdı. Sanki ben onlardan kurtulmak istediğimde bana karşı tavır değiştirdiler. Bu kesinlikle meleklerin işine benzemiyordu yani öyle hissettirmedi.
Sevgili dostlar,
Göz anteni özellikle enerji terapilerinde kullanılan bir farkındalık şekli. Göz kapaklarınızın titreşimi ile size çalışmanın ne kadar süreceğini ve bir çok cevabı alabileceğiniz yardımcı bir teknik.
Herhangi bir inisiyasyon vb. yok.
Ben Melek Meditasyonu seminerimde öncelikle bu konuyu anlatıyor ve arkadaşların pratik yapmasını rica ediyorum. Çünkü birçok konuda (meditasyon dahil) faydalar sağlayan bir teknik.
Sevgili sonsuznokta deneyimlerini paylaşsın daha sonra biraz daha detay vermeye çalışırım.
Tahmin edeceğiniz gibi pratik olarak paylaşılabilecek bir bilgi ancak en azından fikir vermeye çalışırım.
Sevgilerimle...
:flowers:
*Sevgili dostlar. Meditatif çalışmalarda zihni lütfen sadece seyirci olmaya davet edin olur mu?
Çünkü sevgili zihnimiz birçok negatif enerjiler üretebiliyor, ne yazık ki. Korku, endişe gibi..
Sadece keyfini çıkarın dostlar..
:flowers2:
Sevgili Turgay Hocam göz antenini ilk defa duyuyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Daha öğreneceğimiz çok şey var.:)
Teşekkürler Turgay bey,değerli bilgilerinizi bekleyeceğim,sevgiler
İnşallah bir gün çalışmanıza da katılma fırsatı bulurum, duydun mu evren kardeş dileğimi:)
sonsuznokta
13-09-2009, 17:34
Göz anteniyle ara sıra denemeler yapmaya devam ediyorum. 2 hafta kadar önce göz antenini üstbenliğimle irtibatta evet için 3 kırpma hayır için 1 kırpma olacak şekilde kendime göre ayarlamıştım. Fakat son 1-2 gündür denemelerimde yine eski haline döndüğünü gördüm. Yani ben cevabı alana (aldığımı farkedene) kadar kırpışma devam ediyor.
Melek çalışmalarındaysa yanıtlar çok hızlı ve kesin gelirken bir süredir cevaplar 3-4 saniye rötarla ve daha az yoğunukta geliyorlar.
Kısmet olursa bir sonraki melek meditasyonuna katılacağım. İnanıyorum ki bu sefer çok daha derin duygular yaşayacağım.
sevgili dostlar,ben ur1 e uyumlandıgım andan beri gözlerimde sürekli kırpmalar oluyor kendiliginden.enerjiyi çalıştırdıgım an ben de enerji hep 3. gözüme toplandı.aynı anda gözlerim sürekli kırpışıp durdu.sanki bir şeyler var görecegim hissine kapılıyorum ve gözlerimdeki hareketlilik 4 aydır devam ediyor. yani benim göz antenim anladıgım kadarı ile başından beri iyi çalışıyormuş:) bunun böyle bir anlamı oldugunu ben de şimdi ögrendim. ve bu şekilde kullanabilecegimi duymam beni çok sevindirdi. bu gece ben de deneyecegim. ben özellikle yüksek benligim ile iletişim için kullanacagım. geçen akşam bir meditasyon yaptım. spontane gelişti her şey. zihnimi kenara alıp, ruhumla konuştum. hatta sohbet ettim diyebilirim:) şu anda bilmek istedigim sorularımı sordum ve cevap aynı anda geldi. hatta yakın gelecek ile ilgili bir şeyler sordum çok güzel ve ilginç cevaplar aldım:) zihnim arada parazit çıkarsada 1 saate yakın iletişim kurdum. kurdum diyorum tam emin olamasamda bunu başardıgımı hissettim. hatta bana 3 işaretle ispat etmesini istedim. birden ki son 1 aydır sürekli kendligimden nefes alıp veriyorum ve rahatladıgımı hissediyorum. yine aynı şey oldu .cümlemi bitirir bitirmez. oldu mu zihnimden ve içimden gelen bir ses 2.ne hazırım dedim birden 3. gözümde bir yogunluk başladı tüm enerji sanki oraya toplandı ve gözlerim yukarıda yazdıgım gibi hareketlendi yine. 3. işareti beklerken içime bir şüphe girdi. galiba egom devreye girdi o an , ben hani 3. işaret nerde sevgili yüksek benligim dedigimde verdim ya dedi bana:) fakat ben tam emin olamadan böyle bitirdim ve uyudum. bunlar benim kendi deneyimlerim. şu sıralar her zaman çok istedigim şey konusunda çalışıyorum. degişik teknikler iel yüksek benligimle iletişime geçmeye çalışıyorum. bazı insanlar gibi ONUN sesini çok net duyamıyorum.
göz kapaklarımın titreşimi ile çalışacagım bu gece iletişim kurmak için. herhalde yanlış anlamadım degil mi sevgili turgay bey?
bugün aynı şeyi aslında ben sürekli ruhu ile konuşan bir insanım da dinlemeyi bilmedigimi anladım kısa bir süre önce. şimdi bunu yapıyorum. zihnimi kenara alıp ilk gelen sözleri ruhumun sözleri olarak kabul ediyorum. tarot baktım bugün kendime aynı hassasiyetle ve kartlardan aldıgım cevaplar çok güzeldi. çünkü beni anlattılar:)sevgiler herkese. bu arada 1 ay önce ur2 ye inisiye oldum. :) görüşürüz...
bir şeyin daha farkına vardım az önce,sitemizde - yüksek benliginiz olmak-- başlıgı altında harika bir meditasyon yazısında şu ifadeler ben de yeni bir farkındalık oluşturdu.
Bu"Yüksek Benlik" halini daha çok deneyimledikçe , giderek geleceğiniz ve önemli karalarınız hakkında sadece bu haldeyken düşünmek isteyeceksiniz. Yüksek benlik halinize geçtikçe , hayatınızı yüksek benliğiniz olarak yaşamak için gerekli ustalık ve yeteneği de kazanacaksınız.
anladım ki benim uzun süredir yaptıgım bu.ben bunu yaşıyormuşumda haberim yokmuş:) başkaları ile sohbetlerimde,kendim ile sohbetlerim de hep üst bilincim ile konuşuyorum. kendimi bir şeyi yargılarken gördügümde, ya da bir anlaşmazlıgın içinde oldugumda, yoruldugumda,üzüldügümde kendimi ve başkalarını bir nevi teselli ederken aslında ben üst benligim olup konuşmaya başlıyormuşum:) hatta bugün kardeşim bana--abla farkında mısın hep ustalar gibi konuşuyorsun son aylarda, hep hakikatı konuşuyorsun ve hep bu bakış açıcından degerlendiryorsun tüm konuları.bunun dışına çıkmıyorsun...huzur buluyorum sen konuştukça vallah...dedi. ben önce şaşırdım dedim ki--ama benim gerçegim bu ki zaten, asıl ben bu. ama şimdi az önce o yazıyı okuduktan sonra tam farkında vardım her şeyin.
yukarıdaki yazımda halen daha Onun sesini duymadıgım,duyamadıgım için yakınırken 1 saat sonra aslında ben gün içinde uzun saatler O ymuşumda haberim yokmuş:)))
yani ustalıgını bizzat yaşadıgı halde farkında olmayan benim gibi kaç şapşal usta var acaba dünyada:) umarım siz de en yakın zamanda ustalıgınızın farkına varır,tadını çıkarırsınız.
her geçen gün daha fazla yüksek benligim olmak için yapacagım tek şey var bence---farkındalıgımın farkındalıgına uyanmak. farkındalıgımı genişletmek. fiziksel,duygusal,zihinsel bedenlerimizde huzuru ,sevgiyi anca bu şekilde tezahür ettirecegimize inanıyorum. ruhumuza ne kadar çok yer açarsak o kdar çok huzurlu, saglıklı,sevgi olacagımıza,barış olacagımıza inanıyorum. zaten bu hakikatın kendisi degil mi? bilinen ama az kişinin farkında vardıgı hakikat. gerçek kişiden kişiye degişsede, hakikat BİRDİR.
hissettiigim en büyük duygu huzur şu an.:) her şey zamanı gelince hepimiz için harika olacagını biliyorum.
sevgiyle...
Harikasın sevgili Sivana...
:flowers:
İşte aynen böyle...
:up:
sevgili aspirin ve turgay hocam tşk ederim.:flowers:sizin desteginiz yoluma ışık tuttu hep:flowers:
usuireiki ile tanıştıgımdan beri hergün bir mucize yaşıyorum.
mucize görmek isteyenlerinde, bizzat yaşamak isteyenlerinde adresi REİKİ dir.
sevgiyle:angel2:
Gerçekten çok güzel deneyimler okudum.
Paylaştığınız için teşekkürler.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.