PDA

Grafik Görünüm : Kitap Tanıtımı..

aspirin
13-08-2009, 09:37
http://ahmetalpat.files.wordpress.com/2009/03/elif_safak_ask_yeni.jpg

Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde.. Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte “sorunsuz” bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir. Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella’yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller… Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası… Aşk… Elif Şafak’tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.

artemisya
13-08-2009, 10:41
Çok severek okuduğum bir kitap, ilk gördüğümde kitap kapağından ve adından dolayı ön yargılı yaklaşmıştım ama Mevlana nın adını arka kapakta görmek yetti. Yüreğimdeki o kadar ince yerleri bulup dokundu ki bazı yerleri insan gözleri dolu dolu okuyor. Hatta ilk fırsatta tekrar okumayı düşünüyorum .
Teşekkürler aspirin:flowers2:

jowanda
13-08-2009, 12:49
kitabı bitirdiğim zaman gözlerim dolu dolu, yazarına teşekkür ettim bu kadar güzel bir kurguyu ve anlatımı insanlarla paylaştığı için. Uzun zamandır ilk defa bir kitabı tam doymuş olarak bitirdim.

:)

bahar967
13-08-2009, 12:59
Bende tatilde okuma fırsatı buldum...Uzanmışım kumsala, güneş damlar içime, önümde ucsuz bucaksız bir mavilik, elimde aşk...muhteşem anlar yaşadım...duygusallığım, yüreğimdeki coşku, aldığım haz tavan yapmıştı...Mevlana'ya, yazara ve tabiki yaradana şükran duydum...